|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  44 45 [46] 47 48   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke2007 - 5.del
26.2.2008 19:31:56   
Afnica
Jožica Potrč je priznana nevrofizioterapevtka. Nam jo je priporočal zdravnik na oddelku za nedonošenčke.

Prodamo opremo in oblačila (primerno tudi za dvojčke)
http://oblacilaigrace.moj-album.com/

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 1126
26.2.2008 19:40:40   
corfu
hello

Pri nas tudi še ne likamouser posted image  še čakamo, če se bo samouser posted image

Uživaj življenje...

(odgovor članu Afnica)
Neposredna povezava do sporočila: 1127
26.2.2008 19:49:14   
poldy
ne ayvy mislim da nisem noseča, samo sem taka že par mesecev, ker imamo doma težave, pa ne vem kako jih bomo rešili....
Afnica, nisem nič slabega mislila s tem, sem pa že nekje zasledila njeno ime v zvezi z novorojenčki, samo se zdaj ne spomnim kje, sem pa sigurno že slišala zanjo.

Ja da se še pohvalim, sem imela delovni vikend, ker mojega ni bilo doma in mi je uspelo pospravit...

< Sporočilo je popravil poldy -- 26.2.2008 19:50:27 >

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 1128
26.2.2008 19:51:11   
poldy
pa zlikala sem tudi, je že zmanjkalo v omarah, je blo trebauser posted image

(odgovor članu poldy)
Neposredna povezava do sporočila: 1129
26.2.2008 19:52:01   
Afnica
Poldy, vem da nisi nič slabega mislila. user posted image

(odgovor članu poldy)
Neposredna povezava do sporočila: 1130
26.2.2008 19:54:55   
poldy
a ima katera od vas, ki ste tudi na tej prečiščevalni dieti, tisti seznam kaj lahko menjaš glede prehrane, ker obstaja, samo ga jaz nimam, (namesto repe lahko zelje ipd....)

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 1131
26.2.2008 19:56:29   
poldy
šele zdaj sem se prebrala kaj sem napisalauser posted image , pa imam res vse znake kot bi bila noseča, samo nisemuser posted image

(odgovor članu poldy)
Neposredna povezava do sporočila: 1132
26.2.2008 20:04:54   
madejka
Poldy a res obstaja to? Nisem vedla.
No mogoče pa ti veš še kaj o teh stvareh: a kava zjutraj je črna al bela? Solato si zabeliš? A mora pod muz bit zrezek na žaru? Ker jaz ne vem kje bi to delala zdajuser posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu poldy)
Neposredna povezava do sporočila: 1133
26.2.2008 20:27:49   
poldy
Ja seznam obstaja, ja.... solato si narediš z soljo, oljem in kisom, drugih začimb ne uporabljaš (razen še poper na mesu) . Meso si jaz spečem na olju in s tem oljem si zabelim solato, da je bolj mehka. Drugače pa lahko kavo sladkaš z natrenom, mora pa biti brez mleka(čeprav ne vem kako si narediš kapučinouser posted image , ker jaz ga z vodo ne maram?) Na žaru pa jaz ne delam, ker ga tudi nimam za notri. Ribo pa ne kuham ampak jo zavijem v alufolijo in spečem v pečici in je v bistvu kuhana, samo tako zanič ni. Repa je "boljša surova", pa prečisti te(čeprav mene niuser posted image ) Se pa vsega prenaješ, ker je vsak dan isto, samo deluje pa, če se držiš. KAr pogumno, tista dieta z javorjevim sirupom je hujša hehe

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 1134
26.2.2008 20:38:14   
Freycha
evo, tamalo sem dala spat... vprašanje le, če bo šlo tko na easy čez.... neka razdražena je vsa.

jaz sem pa že pošteno zmatrana, pa še full posode bi mogla pomit, na likanje pa sploh ne mislim. Sem hotela danes, pa smo šli raje na izlet, sem mislila jutri, pa gre dragi na tenis dopoldne, pa ne vem, kak bo kaj tamala navdušena, da bi bile doma in bi likala, potem grem pa na nemščino..... Mogoče jutri?user posted image  mah v bistvu bi kar nujno mogla vsaj tetra plenice zlikat.....

zadnje dni spet nisem tak pridna s pospravljanjem, kot sem bila včasih..... se bom mogla spet malo v red spraviti user posted image

aja, Dita je poštudirala, kako se pleza naprej. Sicer ji gre še full full počasi pa buni se zraven, samo počasi že koordinira roke in noge user posted image user posted image user posted image  mora imeti pa nekaj obvezno pred sabo, da jo motivira, da gre naprej....

ej pridne ste z dieto. Jaz sem se pa začela bremzat pri Coca-coli in pijem Cocacolo zero, pa čimmanj sladkega (čeprav sem danes full nekih sladkišev pojedla), pa večerjam več ne.... ker imam pa probleme spet s palcem in  bom očitno mogla dat spet noht dol (imam tak občutek, kot da so mi košček nohta pustili spodaj, pa se mi je sedaj vse vnelo), pa ne hodim nič na telovadbo in jo že pošteno pogrešamuser posted image  se tudi na počutju pozna....
Nisem pa za te klasične diete, ker samo gulfam, potem se pa dobro počutim, pa vedno več gulfam, nazadnje se še zredim user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu poldy)
Neposredna povezava do sporočila: 1135
26.2.2008 21:05:55   
tinispela
Hoj! Da še mal napišem predno grem Housa gledat. Špela že spi skor 2 uri. Upam da bo mirna noč, kot včeraj. Je zunaj dvakrat zaspala, pol pa je bila ful dobre volje in se igrala z nama. Me pa ful nekaj vse boli, že včeraj, kako bi mi pasala ena dobra masaža.
Glede NFT - Jožice Potrč, je med najboljšimi, tako glede strokovnosti, kot tudi glede filinga do otrok. Je res super oseba. Mislim da so njena predavanja vedno dobrodošla.
Meni zaenkrat ni treba likat, mi je mami zlikala čez vikenduser posted image
Pa lahko noč vsem

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 1136
26.2.2008 21:10:56   
madejka
Freycha user posted image za Dito!
Hja jaz pa sem se ravno zato odločila za dieto, ker drugač če rečem, da ne bom sladkiša pa takih stvari, jih pojem glih tolko al pa še več. Če pa delam dieto, pa delam strogo. No, niti ne tak fejstuser posted image Mi je dans full cuker padel, ko sem šla v službo in sem se čisto tresla, tud delat nisem mogla. Pa sem po koščku čokolade spet lahko zalaufala... se še jezit ne morm na sebe, ker je bla res nujauser posted image

Poldy uuuu hvala za navodila! Mi je že lažje. user posted image Samo surove repe se zdaj ne da dobit. Še kuhane šunke nimajo povsoduser posted image Kavo z Natrenom bom pa z veseljem spila zjutraj!user posted image Jaz tud ne vem, kak zgleda kapučin brez melak... bljakuser posted image V moji dieti niti ni kapučinauser posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 1137
26.2.2008 22:10:54   
Freycha
še kak mrtvak kje tu naokoli šetka?

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 1138
26.2.2008 22:16:17   
Anonimen
čer...
pa kaj vi to z dietamiuser posted image bojo same kosti šklopotale okoliuser posted image
jaz še v življenju nisem bla na nobeni dieti...pa ne zdej zato k neb rabla bit, no sej u bistvu ne rabimuser posted image sam marsiktera je bolj spizdjena od mene, pa skoz neki hujša pa ga serjeuser posted image zame ni to, to je matranje, sej je res da nise nek gurman in da mi hrana glih neki dost ne pomeni, samo vseen dab se mogla odpovedvat nečemu....ej, še kadit nisem mogla nehatuser posted image ker se mi je zdel da ne morm tko sama sebe matratuser posted image mam sama s sabo nezdravo razmerjeuser posted image user posted image

ula pa že po kolenih šibauser posted image no, ne ravno šiba, je še bolj šlutka, pa pol k se naveliča se hitr na trebuh spusti, da hitrej pride, samo se pa trudi in je svetovna facauser posted image

(odgovor članu madejka)
  Neposredna povezava do sporočila: 1139
26.2.2008 22:28:51   
Freycha
no tko, pomila posode nisem, pospravila tudi nisem nič, še manj kaj polikala.... sem pa malo na netu visela.... zdej grem pa spatuser posted image

nočko babike!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1140
26.2.2008 22:48:19   
pupi
Čer!

Se še jaz malo štemplam

Glede diete, sem jo jaz tudi priredila pa bo kaj bo. Kavi pijem z mleko in pika sem si danes kupla 0,5, se je moj norca delala naj rajši v vodo žlico normalnega melka poknem pa bouser posted image . Danes sem preskočla večerjo oz. sem imela kosilo za večerjo, ker sma s tamalo cel dan laufale. Za kosilo pa je blo sadje. Zjutraj sem se cela tresla, ker sem bla lačna ko pes pa nobene žemle doma ker je blo treba it po njo in sem neko suho skorjo glodala, obupuser posted image . Jaz bom mogla ribo zamenjat in bo verjetno to kar pišek, ne vem pa kak se bo z repo obneslo, bomo probali,..
Za diplomsko nisem danes nič nardila, včeraj pa tudi samo pol uvoda, se mi zdi da nikamor to ne gre. user posted image  Pa dopoldan nič ne naredim, ker s tamlo laufama, popoldan pa tudi v šusu mine,...
Naša še zaenkrat ne trajba trme, ji niti ne uspe ker jo ignoriram, po celi fronti, če kaj začne. Je pa od kar ma zobeka, res tak pridna da to ni res. Saj mi bo mogoče žal, da sem jo hvalila, ampak saj šinfat pa je non stop tudi ne morem. user posted image
Sma ble v kupovini, neplanirani kot ponavadi in sem ji ful stvari nakupla za 25EUR v Turbo limaču, majo še ful znižanih cotikuser posted image user posted image
Lepo bodite in spite, se tipkamo

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 1141
27.2.2008 7:16:02   
Afnica
Samo na kratko...Lana je 'našla' svoje zgornje zobke in veselo ob njih drgne s spodnjimi. Grrrrrrrrrrrrrr...mene pa kar sprepika po telesu od tega škrtanjaaaaaaaaaaaaaa.

(odgovor članu pupi)
Neposredna povezava do sporočila: 1142
27.2.2008 8:18:20   
SANEK1
Dobro jutro...

Včeraj sem z Živo mrknila že pred 9, halo še Preverjenag nisem uspela do konca pogledat.user posted image
Se je poznalo da je bla mala čez dan ful tečna in je zahtevala 100% pozornost, pol pa je še zakuhala na 38,6-user posted image user posted image user posted image
Sma ji dala Calpol in je zaspala do 12, pa od 1-8. Sem pa vesela da zjutraj o vročini ni blo ne duha ne sluhauser posted image user posted image user posted image .
Ni pa nič prehlajena, kaj mislite so to zdaj končno zobkiuser posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu Afnica)
Neposredna povezava do sporočila: 1143
27.2.2008 8:25:36   
Češnca
Afnica jest tud škrtam z zobmi, baje. Med spanjem! In menda je grozno za slišat. user posted image

Anžej zraven mene kaka, jest vas mal prebiram. Pričakujeva obiske.

18. julij je prav poseben dan!

(odgovor članu Afnica)
Neposredna povezava do sporočila: 1144
27.2.2008 8:28:06   
Češnca
Sanek saj veš, da je precej verjetno, da so zobki! Po mojem so, no, tokrat zares! user posted image  Je lepo spala, miška ne?! user posted image user posted image user posted image  zanjo, da čimprej mine!

18. julij je prav poseben dan!

(odgovor članu Češnca)
Neposredna povezava do sporočila: 1145
27.2.2008 8:30:49   
corfu
jutrouser posted image

Uživaj življenje...

(odgovor članu Češnca)
Neposredna povezava do sporočila: 1146
27.2.2008 8:34:03   
tinispela
user posted image

To je včerjašnja slikica, je zaspala po kosilu...Mater sem jo zmatrala. Se ni zbudla niti ko sem jo odložla na puzle, niti ko sem jo oblačla za ven.
Drugače smo se ponoči kar nekam zbujali, je pa zdajle zjutraj pojedla 5 žlic mlečne kašice in še 1/4 banane. Me prav zanima do kdaj bo sita.
Špela tud vsake toliko zaškrta z zobmi, mi gredo kar kocine pokonci. Sanekova, ta vročinca pa je skoraj tipična za zobke, boš videla...

(odgovor članu Češnca)
Neposredna povezava do sporočila: 1147
27.2.2008 8:38:10   
Freycha
Dobro jutro!

noč je bila kr neki. Non stop se je zbujala, pa jokala, pa vsa je bila nekaj razdražena....  jaz sem pa skor umrla zraven nje user posted image user posted image

no, pa danes v bistvu sploh ni tak slabo vreme..... sam k se men niiiičččč ne da user posted image

(odgovor članu Češnca)
Neposredna povezava do sporočila: 1148
27.2.2008 8:42:03   
SANEK1
Tinišpela, kak je lepo zaspala, daj povej receptuser posted image user posted image user posted image
Mi imamo ravno zaradi tega, če po kakem slučaju zaspi pred, med, po hranjenju, stolček z naklonom, pa se še ni zgodilo s od spanjauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 1149
27.2.2008 8:46:00   
Anonimen
jutrouser posted image user posted image user posted image

sma že od šestih pokonc....kr neki no....

kok je dobr zaspala v stolčkuuser posted image user posted image user posted image da bi se uli kj tajga zgodilo....bi jo mogla tri dni verjetno pustit v stoluuser posted image
pa tko, k prevte da kr spijo če jih prelagate al pa iz stolčkov ven jemljete....ma kje, v sekundi dvajst je budna ko čuk....brezveze....

(odgovor članu SANEK1)
  Neposredna povezava do sporočila: 1150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  44 45 [46] 47 48   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  44 45 [46] 47 48   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Dojenje.
Admin

Ali menite, da je res, da dlje ko ženska doji, boljši je otrokov imunski sistem?