|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  45 46 [47] 48 49   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke2007 - 5.del
27.2.2008 8:49:43   
tinispela
Saj da ne bo pomote, to je Špela tud prvič nardla. Sploh ne vem kako ji je to ratal. Je bla pa cel dop. sitna, pa je bla že 2x v posteljici pa ni hotla zaspat. Očitno jo je kosilo zdelalo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1151
27.2.2008 8:50:50   
SANEK1
Kaj pa je jedlauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tinispela)
Neposredna povezava do sporočila: 1152
27.2.2008 8:57:52   
tinispela
Zelenjava + piščanček + polenta...samo zdravljeuser posted image user posted image

(odgovor članu SANEK1)
Neposredna povezava do sporočila: 1153
27.2.2008 8:59:18   
Ajvy
Jutro...lepa noč...danes se je cela zgovorna zbudila...sem se nasmejala...ata ata..je skupaj zmazala in pa deda ...to bo vesel......zdej greva prvo turo ven, komaj čakam slanik.....
A veste kaj je sreča.....ko si prehlajen in si moraš stalno nos brisat, se ti na nosu naredi tak podkožni mazolj, da se ga še iz aviona vidi......to je sreča....

A katera posluša , no otroci, Svetlano MAkarovič....naša je čist nora na njene pesmice.....

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu SANEK1)
Neposredna povezava do sporočila: 1154
27.2.2008 10:36:02   
madejka
Češnca ojoj a ti tud škrtaš?user posted image Moj tud v spanju! Full je grozno čut!

Freycha se kar podpišem pod tvoj post. Spala sem 3 ure!user posted image

Tini našemu še tud ni ratalo zaspat v stolčkuuser posted image Pa mamo kao onega super truper, ko se lahko poležeuser posted image Sem vam rekla, da tisto ni uporabnouser posted image

Ajvy mi poslušamo Mačka Murija od Nece Falkuser posted image Ko sem bla jaz prehlajena se mi je tud mozolj nardil, prav V nosuuser posted image Za popenit...

Babe dajte mi povedat kaj naj nardim s tem mojim pikecom: skoz hoče na nogah stat. Ga dam v stajico je endvatri na nogah, na puzlih samo išče ob kaj bi se lahko prijel da bi se dvignil. V glavnem nič druga ne dela več kot se pa samo postavlja na noge in to na prstke sevedauser posted image user posted image user posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu Češnca)
Neposredna povezava do sporočila: 1155
27.2.2008 10:47:17   
Anonimen
madejka ne vem ča lahko kej dost nardišuser posted image sej ko se enkrat sam začne postavljat, ja kaj češ...ne morš ga pribit doluser posted image pojma nimam....

jaz sem pa ugotovila, da ta otrok spi celo noč, če leži zraven mene v postliuser posted image AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA...
vem da je pr njej problem, k hoče to frdamano joškouser posted image pa ne za jest, ampak za cartat in ko zaspi in jo odložim v postlco, prej kot v eni uri že tečnari, se priklopi in spi daljeuser posted image če jo dam pa v najino postlo spat, se zvečer vležem zraven da se doji dokler ne zaspi, spi pol celo noč...mogoč se kej zbudi pa ji sam mal pošuškam in jo pobožam in spi dalje....in zdej razmišljam da bi jo nekak probala odvadit od joške, da spala vsaj večino noči...pol po enem času bi jo pa probala spet navajat na njeno postlco, ko bi pozabla na joškouser posted image a mimslte da bi šlo....al sem pečena zdaj in jo bom 15 let gledla v postliuser posted image ker enostavno se mi res ne da več vstajat vsako uro al pa še bolj, za neke drastične ukrepe pa tud nisem...ma, bomo vidl...

(odgovor članu madejka)
  Neposredna povezava do sporočila: 1156
27.2.2008 10:50:22   
corfu
punce kaj pomeni beseda zaznamki?user posted image

Uživaj življenje...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1157
27.2.2008 10:53:57   
corfu
Ulla, nimam pojma kaj naredit, se mi zdi da je moja istauser posted image  tako mi ga je začel aljaž srat in sva se pri sedmih mesecih dojila x-krat na noč, pa ne da bi bil lačen ampak se je crkljal...men je film poču in pri osmih mesecih sva zaključila z dojenje po tem ukrepu je začel spati cele noči...madona sva se pri sedmih mesecih dojila večkrat kot prvi mesec starosti...mislim, da bom morala pri Manci nekaj podobnega ušpičit, ker gre po isti poti...

Rumba, pogrešam teuser posted image

Uživaj življenje...

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 1158
27.2.2008 10:54:57   
Freycha
zaznamki so v bistvu enako kot opombe. Sicer ti bo verjetno katera bolj strokovno razložila, ampak če si narediš zaznamek, je enako, kot če bi si zraven napisala opombo....

madejka Dita tut skoz hoče biti na nogah, pa se tut na prste postavlja, pa je sploh ne morem več posedet, ker se trdo kot deska naredi in če jo potem poležem po tleh, kriči ko zmešana..... v glavnem, prav tečna zna biti zaradi tega......

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 1159
27.2.2008 11:02:37   
Anonimen
corfu a to misliš te zaznamke v mozili? če to, pol je to isto kt priljubljeno v IEuser posted image če pa ne misliš to, pol je pa tko kt je freycha reklauser posted image oz. v vsakem primeru ma tud freycha prov...user posted image

ma kaj vem, no...dojit neb rada nehala zard tega, sam bi jo pa rada nekak prepričala, da je dost bolj fajn spat ponoč, kt pa skoz na joški viset....v prvih mesecih je jedla na dve, tri ure, ampak vmes je bil pa mir....zdej pa tkoleuser posted image ma bom vidla kok se bo obneslo tole...mamo pač zrelaka v postli zdej....sam vsaj spi celo noč praktično in jaz zravn..user posted image eh ja....sam mal me skrbi da pol k jo bom probala nazaj v njeno postlo dat, da se ne bo glih strinjala...

(odgovor članu Freycha)
  Neposredna povezava do sporočila: 1160
27.2.2008 11:03:45   
rumba
corfu, user posted image  Se mi sploh ne da pisat, ker sem u iber crknjena. Že tri noči nisem skoraj nič spala, Julija ima skozi malo vročine, ponoči se zbuja na 15 minut in je tečka za znoret. Ne vem, mogoče bodo zobje...... Bom kaj več napisala, ko bom bolj na volji, velja?user posted image

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 1161
27.2.2008 11:06:51   
rumba
Ulla, moja starejša dva sta visela na meni (oz. na moji joškiuser posted image ) konstantno do enega leta, pol sta se pa kar sama počasi odstavljala. Ni bilo treba kakega orto ukrepa, tako da bom tudi sedaj počakala, da se Julija sama odloči. Upam, da bo to pred njenim 18 rd.user posted image

< Sporočilo je popravil rumba -- 27.2.2008 11:07:13 >

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 1162
27.2.2008 11:07:51   
Freycha
jao babike dobre ste, da takole vztrajate user posted image user posted image user posted image  user posted image vsa čast!

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 1163
27.2.2008 11:10:36   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: rumba

Ulla, moja starejša dva sta visela na meni (oz. na moji joškiuser posted image ) konstantno do enega leta, pol sta se pa kar sama počasi odstavljala. Ni bilo treba kakega orto ukrepa, tako da bom tudi sedaj počakala, da se Julija sama odloči. Upam, da bo to pred njenim 18 rd.user posted image

pa saj če čez dan visi me ne motiuser posted image user posted image ponoči bi lahko mal ne viselauser posted image

(odgovor članu rumba)
  Neposredna povezava do sporočila: 1164
27.2.2008 11:12:58   
SANEK1
Ulla, ne se bat.
Živa je tudi tak kot tvoja Ula. Ma obdobja ko samo pri nama spi, pol pa spet v svoji pojstlici, pa spet pri nama... Pa ni nekih večjih problemov. Pač ko mi dopuser posted image , jo probam dat v njeno posteljo, ponavadi uspe.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 1165
27.2.2008 11:16:34   
poldy
madejka, pupi, repo jaz kupim v škatli v tušu, je pa 1kg 1.99€, šunka pa je najboljša kar navadna pica šunka(zame) iz hofra je pa 800g okol 3.5€, sej po moje se ni treba dobesedno držat napisanega. Kapučinota tudi ni v moji dieti, samo če ne piješ kave kaj pa pol narediš?user posted image  Pa če ne ješ rib je tud problem jauser posted image

Naše malčke zgleda vse ena luna daje al pa zobki, ker pri nas dons spet nismo spali...user posted image user posted image

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 1166
27.2.2008 11:16:56   
Freycha
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Dita že od jutra, odkar se je zbudila samo tečnari, joka, kriči, pizdi, nerga in se ob tla meče.... če se meni danes ne utrga.... "$#"$"#%"$#&%$"&%$"#$%$#"!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1167
27.2.2008 11:24:22   
corfu
Aha, hvala za razlagouser posted image

Ulla, Freycha ...jaz bi tudi vajin blog bralauser posted image  a lahko prosimuser posted image

Uživaj življenje...

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 1168
27.2.2008 12:40:45   
Anonimen
veš de lohkuser posted image   http://krenbrlog.blogspot.com/

(odgovor članu corfu)
  Neposredna povezava do sporočila: 1169
27.2.2008 12:42:43   
madejka
Freycha joj a tvoja tud. Sta se družno odločla da bota tečna dans al kaj? Maj tu, zaspan ko šus pa nikak da zaspi. Sma zdaj rabla skor 2 uri da je pa končno zaspal.user posted image

Rumba ah pol se pa jaz ne bom pritoževalauser posted image

Corfu no, saj ti je že Ulla razložila. Zakaj pa rabiš to? Lahko ti pa v SSKJ pogledam če češuser posted image Evo tule je:     zaznamek -mka m (a)

1. kratek zapis, opomba, navadno v
uradnem dokumentu: zapisniki so imeli
kratke zaznamke; zaznamek na dopisu /
blagajniški zaznamek; službeni, uradni
zaznamek; zaznamek o prispetju dopisa

2. star. seznam, spisek: objaviti
zaznamek prepovedanih knjig; abecedni
zaznamek

3. star. zapisek: pregledoval je svoje
zaznamke / časopisi so objavili
zaznamek o njegovi smrti notico

soooonček je, soooonček

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 1170
27.2.2008 13:57:16   
Freycha
no, pa sva iz ure in pol dolgega sprehoda po sončku nazaj in je celo spala nekaj in je sedaj celo malo manj tečna. Oz. sploh in tečna - še! Pa ravnokar ji zelo zelo počasi uspeva plezat naprej user posted image user posted image  Čez en mesec mi bo pa žal, ker bom letala za njo po stanovanju user posted image

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 1171
27.2.2008 17:50:33   
mateya24
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa....če se pa meni dans ne bo zmešalo...

naša že cel dan kuha na 39-39,6...smo ji dali calpol, pa svečko je dobla pa kopala sma jo že, da se je malo ohladila...spala itak ni še nič...sitka pa 1000 na uro...ravno kriči zravn..
samo upam, da ne bo še ki kakih vročinskih krčev,....

pa nič prehlajena nič ne šmrka, kašla, nič... P pravi, da je od zobkov...ampak tak visoka vročina? jao...

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 1172
27.2.2008 18:13:06   
madejka
Mateya user posted image user posted image user posted image Jaz tud upam, da so zobki in da čimprej mine!

soooonček je, soooonček

(odgovor članu mateya24)
Neposredna povezava do sporočila: 1173
27.2.2008 18:45:46   
SANEK1
Joj, boga Zalauser posted image user posted image user posted image
Jaz tudi upam da so in pri Zali in pri Živi res samo zobki, Živa je bla, razen tega da je ful tečnarla, sicer čez dan ok, sploh ko sma šli ven, zdaj pa že skoraj 2 uri spi, je tudi bolj malo, kar res ni nej čist nič podobnouser posted image

Za Zalo, Dito, Julijo in Živouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Za Meteyo, Freycho, Rumbo in Sanekovo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 1174
27.2.2008 18:46:59   
SANEK1
Če sem še katero oz. katerega, ki jo/ga mučijo zobeki pozabla:user posted image , za mamo pauser posted image

(odgovor članu SANEK1)
Neposredna povezava do sporočila: 1175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  45 46 [47] 48 49   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  45 46 [47] 48 49   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako pripraviti otroka na rojstvo bratca a...
Prihod dojenčka je velika sprememba – tudi za starejšega otroka. Kako ga pripraviti, da se bo počutil vključenega in var...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Dojenje.
Admin

Ali menite, da je res, da dlje ko ženska doji, boljši je otrokov imunski sistem?