Freycha
|
evo, tamalo sem dala spat... vprašanje le, če bo šlo tko na easy čez.... neka razdražena je vsa. jaz sem pa že pošteno zmatrana, pa še full posode bi mogla pomit, na likanje pa sploh ne mislim. Sem hotela danes, pa smo šli raje na izlet, sem mislila jutri, pa gre dragi na tenis dopoldne, pa ne vem, kak bo kaj tamala navdušena, da bi bile doma in bi likala, potem grem pa na nemščino..... Mogoče jutri? mah v bistvu bi kar nujno mogla vsaj tetra plenice zlikat..... zadnje dni spet nisem tak pridna s pospravljanjem, kot sem bila včasih..... se bom mogla spet malo v red spraviti aja, Dita je poštudirala, kako se pleza naprej. Sicer ji gre še full full počasi pa buni se zraven, samo počasi že koordinira roke in noge mora imeti pa nekaj obvezno pred sabo, da jo motivira, da gre naprej.... ej pridne ste z dieto. Jaz sem se pa začela bremzat pri Coca-coli in pijem Cocacolo zero, pa čimmanj sladkega (čeprav sem danes full nekih sladkišev pojedla), pa večerjam več ne.... ker imam pa probleme spet s palcem in bom očitno mogla dat spet noht dol (imam tak občutek, kot da so mi košček nohta pustili spodaj, pa se mi je sedaj vse vnelo), pa ne hodim nič na telovadbo in jo že pošteno pogrešam se tudi na počutju pozna.... Nisem pa za te klasične diete, ker samo gulfam, potem se pa dobro počutim, pa vedno več gulfam, nazadnje se še zredim
|