Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
...je drugačna, je cikel krajši, daljši, verjetno zlo različno...če je več izcedka, namreč jaz že par dni opažam večje količine izcedka, od roza do krvavega...ni še čas za M, kaj lahko to pomeni? Kdo bi vedel...punce, danes je res en tezak dan. Imejte se vseeno čimlepše!

in tko...čakam in čakam...
....
, pol lahko pa vse samo zamorim. Doma mam živ primerek trpečega moža
, ki me mora prenašat. Za vse mi dol visi, mam neke cilje, pa ne naredim nič, da bi jih uresničila, kar nekako se ne najdem. Ali bit če bolje. Kakor je rekla dajamaja, a češ nehat? Ne! No pol je treba pa čim bolje vse skup pregurat. Pa ne pozabit dihat vmes.
takole nekako bi jst tebe.Kaj zaj to jaz poslušam?Nema!!!!Zdej sem spet v akcijo stopila in ko bom imela en dan časa ti bom par stvari razložila in maš da bosta delala tako in tisti bedni izgovori jst tega ne bom al pa ne verjamem.Brez kakršnega koli ugovarjanja!!!!!!!
Razumem herr kapitan!!!!
to pa je jajčk
. Bolela me je glava za znort, pa en čas vročina en čas mrzlica... res kot v meni. No potem sem vzela Daleron plus C, kot je ena zadnjič napisala, da so ji priporočali ob glavobolu, pa je bilo oz. je zdajle bolje. Ponavadi za glavobol vzamem Nalgesin S.