|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kaj lahko pričakujem ?
1.3.2008 9:08:53   
zorica
Drage moje punce !

Se nisem kar nekaj časa ogladila, zaradi nore gužve v službi, pa še slabe volje sem bila ker sem preživljala rahel zagon povezan z multiplo sklerozo.No ni važno, sedaj sem tu.
Zadnji krat sem odnesla papirje svoje nevrologinje k dr.Vlaisavleviču da lahko mirne volje zanosim (to je rabil za umetno,da me da naprej).In ker ga takrat ni bilo tam, morala pa bi mu dati osebno, sva šla v sredo.Pa ga na moje veliko razočaranje spet ni bilo tam.So pa me na moje veliko presenečenje klicali drugi dan in mi rekli, da imam 26.03 razgovor pri dr.Vlaisavleviču da se zmenimo za naprej  user posted image user posted image user posted image .


Vem da je bilo o tem napisano že veliko vsega, a sem tako srečna zaradi vsega tega, da se bo sedaj le premaknilo,...Prosila bi, če  bi se kateri dalo odgovoriti kaj mislite.Takrat na razgovoru bom ravno nekje 10dan ciklusa, mogoče kateri dan gor ali dol.Koliko sem razumela od drugih punc, moraš jesti tudi KT.Ker bi potem marec zamudila, bi jih potem jedla šele aprila, pač tistih 21dni.Po mojih približnih izračunih nekje do 1.5.In potem so na vrsti špikanja in vse to.In potem nekje sredi maja punkcija in končno ET.

Zanima me le, če si jaz to tako približno dobro predstavljam?KT moraš jesti v vsakem primeru?Moj cikel je tam od 25-27 dni.
Se opravičujem če sem malce zatežila, ...

LP
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Kaj lahko pričakujem ?
1.3.2008 10:03:22   
Mijavček
zorica, ne vem kao je v MB, ampak v LJ nam ni treba jesti KT.
Jaz bi na tvojem mestu počakala do 26., pa ti bojo že povedal kako naprej.

Sej vem, da je težko, ampak mal potrpi še, čistomalo, pa bo.

< Sporočilo je popravil Mijavček -- 1.3.2008 10:06:37 >

(odgovor članu zorica)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Kaj lahko pričakujem ?
1.3.2008 10:10:26   
zorica


Mijavček hvala za odgovor.To me je ravno zanimalo, če so KT pravilo in jih jejo vse.Vem pa da je itak odvisno od tega kakšna navodila dobim, mogoče pa jih ne bom morala jesti.

Že tako dolgo čakam, da se mi res smešno zdi da sedaj kompliciram zaradi enega mesecauser posted image .





(odgovor članu Mijavček)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Kaj lahko pričakujem ?
1.3.2008 13:28:56   
Anonimen
v mb so kt pravilo, vse jih dobimo

(odgovor članu zorica)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Kaj lahko pričakujem ?
1.3.2008 14:32:08   
DaisyE
Kolikor jaz vem, v MB punce dobijo KT zato, da jih vse natempirajo na isti čas in je potem cela skupina v postopku. Saj se bo ziher še katera javila, ki je bila v MB, če ne pa na sosednji temi vprašaj, tam je tud kar nekaj mariborčank.

_____________________________

God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and the wisdom to know the difference.


(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Kaj lahko pričakujem ?
1.3.2008 17:04:00   
Rubin.
Jaz sem bila v Mb v postopku 2x pa nikoli nisem rabila jemat KT, tako da ne vem, če je to zdaj novo? Sicer pa ne vem, če bodo tebe vzeli prednostno, ker jaz sem imela razgovor sept. 07, pa bom prišla na vrsto šele sept. 08.
V vsakem primeru počakaj do razgovora - potem pa javi kako je šlo user posted image .

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Kaj lahko pričakujem ?
1.3.2008 21:13:07   
Anonimen
Zorica.

Jst sem jemala KT ampak to zato, da sem ulovila pravi čas, katerega so imeli "razpisanega" za začetek postopka. Dobila sem seznam na katerem so bili razdeljeni ciklusi menstruacije in zraven napisano kako dolgo moraš jemati KT, da dobiš točno na tisti datum M. Sedaj pa ne vem kako bo pri tebi. Lahko, da boš takoj začela z inekcijami. Najbolje je, da dileme prepustiš za tvojega zrdavnika kateri ti bo najbolj znal svetovati.

Pa želim ti veliko uspeha.

(odgovor članu zorica)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: Kaj lahko pričakujem ?
3.3.2008 19:58:11   
kaprica
Pa še jaz Ti napišem za MB. Sem bila v MB ze na treh postopkih, ceprav, da noben ni uspel (jim kvarim povprecje)´, sem vedno zelo zadovoljna. Vsi postopki se zacenjajo s kt -, ponavadi femoden, nekje je zapisano, da je kt lahko tudi steridil. Mogoce, da bo pri tebi drugace, ni pa nujno. Upam, da sem vsaj malo pomagala. Zelim ti debel plusek. Pa 100% res je, da je MBnajboljši - to so mi lahko potrdili vsi, ki so bili ze drugje

kaprica

(odgovor članu zorica)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Kaj način spanja v postelji pove o partner...
photo
Spita s partnerjem/-ko tesno drug ob drugem ali vsak na svoji strani postelje? Spita v 'stoličko/žličko' ali s hrbtom dr...
8 slabosti vsakodnevnega seksa, za katere ...
Kakšne so slabosti vsakodnevnega seksa? Ali nam lahko preveč seksa res škodi? To je vprašanje, ki si ga zastavlja veliko...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?