Anonimen
|
Čao bejbe! Kako ste kaj? Mi smo super! Party vikend je uspel na polno. Smo se najedli in napili, nafeštali... Uf, zdej bo treba na dieto - no0, ko spraznemo hladilnik "ostankov" torte, narezkov, kolačkov ipd... Bo treba začet na kile pazit, mater! No, nej vam povem eno novičko! Naš ata je zgleda odpravil nočne težave - pogruntal je, da Alen ne sme večerjat vsaj 2 uri, preden gre spat. In deluje! No, vsaj zadnjih par dni, da se ne bom veselila prehiter... Spimo ko ubiti! No - ona dva spita, js kr čekiram, ali je dete "na mestu" Sej se bom odvadla! In še ena novička - leva zg. enkica je zunaj!!! V skoraj enem tednu 3-je zobki! Yeeessssss!!! (no, sej mogoče je tudi to doprineslo mirnejšim nočem ) Pa še ena novička - ena kolegica (ne smem povedat katera) je NOSEČA!!! Js sm tolk vesela, da sm se kr morala mal zjokcat! Čez kake 3 tedne ma pregled! Držimo pesti! Zdravje je za silo. Glavno da je Alen zdrav, ati je tudi ok, js bom pa že! Mehur za spoznanje boljši. Sploh nisem vedla, da tole prekl*** vnetje tako boli To pa je zihr zato, ker pokajo stene v spalnicah, a ne Atena? Pa nos mi neki štrajka danes... Ma bo že! Sem preveč vesela, da bi mi to pokvarilo dan! Slikice sledijo ta teden, javite se kej!
|