Darca_k
|
Helimaša to je pa čudovita novica!!! Čestitam! Drugače pa najprej spet za vse bolančke. Malecka_Mateja upam, da bo Tjaša kmalu v redu... Saj še malo, pa bo glavna sezona mimo, potem pa bomo uživali... Moram povedati, da se naš Maj kar drži. Včeraj sva imela ful dober dan. Najprej sem jaz prejemala pohvale v službi (saj je cela ekipa dobro delala prejšnji teden, pa me je šef pohvalil, pa še danes razdelil za nekatere bonuse), potem sem prišla po Maja v vrtec in je včeraj prvič sam zaspal, brez uspavanja , danes pa mi nič ni jokal zjutraj. NIČ niti sekunde ... tako da naju je varuška pohvalila, da je ful priden in pravi smeško... Upam, da bo tako še naprej, ker je dans popoldan bil malo jokavi (upam, da ga kaj ne napada in da so samo zobki). Dnevi pa nam noro minevajo sedaj, ko sem v službi. Popoldan hrana, pa kak sprehod, zvečer še kaj delam za službo in je spet jutro.... in tako naprej. Noro, kaj takšen tempo bo sedaj naprej.... Bomo pa res živel za vikende in dopuste... Atena in kako je David? Je sedaj zdrav? Ti je uspelo z varuško? Jasna tudi tebi želim, da čimprej ozdraviš in da boš kmalu našla pravo službo.... Kolumbo mislim, da ti še nisem izrekla čestitk za novi pelcmantel. Kdor vztraja, dobi, ne? ribicau moje velika želja je doživeti kakšen tak dopust, kot si ga ti sedaj. Upam, da mi bo kdaj ratalo... Včasih ko sem bila še samska smo s kolegi hodili smučati in potem zvečer kartali do onemoglosti in je bilo ful v redu... Tako sedaj pa se še malo posvetim mojemu in nato spanje,.... pa bo spet jutro.... Lepo in mirno noč vam želim!
|