Anonimen
|
Čao punce! Evo js sm si privoščila en kamilični čaj z medom, zunaj je sonček, ampak piha pa noro. Alen spi, seveda Tole je že drugič danes in ni šans, da bo šel še enkrat pred nočjo. No, naj vam povem novice dneva! Bila sem na razgovoru in bilo je bljakkk! Sem prišla tja, pa ženska ne najde moje prošnje, češ, da jo nisem poslala... Po daljšem iskanju - ene 10 min., odpre eno mapo, in najde mojo prošnjo - pa pravi, da me je dala kr pod mapo "odpade" Pol, ko povleče prošnjo ven, ima podčrtan stavek, kjer piše, da sem mamica 11-mes. sinčka Pa mislim.... Za pop... In seveda takoj upraša za varstvo, za primer, če bi bil bolan, bolniške ni pri njih... Mah, brezveze dalje razglabljat. Moram omenit, da sem jokala v avtu celo pot domov??? Mah, se bo že kej najdlo... Če ne to, pa druga opcija Druga novička - Alen je sprejet v vrtec! 25.3. imamo spoznavno urico, pol s 1.4. pa gre zares! Yeeeesss Po drugi strani pa mooojj beeebiiii Hecno, a ne? Tretjo novico pa zvete zvečer! Zdej pa pište kej, no, da ne bom mela samogovorov!!! Smotke!
|