Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 4.3.2008 14:00:48
|
|
|
|
Ronči
|
kjuti ima še katera občutek, da se dolgočasi? Jaz sem včasih totalno brez idej.,...najrajši bi šla spat in sploh ne vem, akj naj še počnem s Klaro. Sama se noče igrat...mama pa nima idej.......... edino kar mi je trenutno v glavi je kako bi rada pojedla kilo čokoladnih napolitank, al pa kremšnit....u kak bi jaz kaj sladkega jedla!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! vtrgovino se mi ne da, doma pa nimam nič
|
|
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 4.3.2008 14:01:17
|
|
|
|
corfu
|
iiiiiiiiiiiiiiiiiiiii lepotička mala Moja je pa danes za spremembo pridna Sem že kruh spekla, kosilo skuhala, malecka spi, imam pa tudi zanjo že kosilo pripravljeno. Moja se povsod postavlja že na noge, danes ji je celo ratalo v kopalnici ob bideju Kako nimam pojma, obuto jo imam pa v cicibanove usnjene mehke copatke, da ji ne drsi, drugače bi si že vse tiste zobe, ki jih ni v rit zbila.
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 4.3.2008 14:04:49
|
|
|
|
Anonimen
|
dita gleda tud čist "angelsko" hm, ula se tko še ne postavlja na noge, edin ko pr men v naročju sedi, ko se me za majco zagrab pa se dvigne...al pa na kavču, drgač še pa ni poštudirala da se tud da sam dolg pa ne bo tko pomoje.... u nulo sem pasulj skulhaa....božanski je
|
|
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 4.3.2008 14:24:54
|
|
|
|
tinispela
|
Ja Freycha, kje se pa ti potepaš? Te bomo po riti! Kako lahko izpustiš plavanje! Ccccc Je pa Dita res angelska na sliki... Uh Ulla, tebi rata pasulj skuhat, mi bomo imeli pire krompir in bučke, mislim da pasulja spolh še nisem nikoli kuhala Plavanje je bilo super, pol pa so vse tri male princeske omagale in ena za drugo zaspale.
|
|
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 4.3.2008 14:42:34
|
|
|
|
poldy
|
ajdovi žganci z jogurtom
|
|
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 4.3.2008 14:48:14
|
|
|
|
poldy
|
No takole pa se je začel moj dan: 7h bolečine v levem zapestju, ne morem premaknit roke 7.30 se končno odločim poklicati zdravnika 8.30 se končno zbudi Urša 9.30 pri svojem zdravniku(po čudežu dokaj hitro pridem tudi na vrsto) in potem čakam v bolnici do 13h da mi dajo longeto-vneta kita???????????????? od kje??????????? ćez noč????????????
|
|
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 4.3.2008 15:13:31
|
|
|
|
Ronči
|
Spet jaz!!! Dete spi, mama čekira kaj ji še lahko pripravim za jest... JAz sem čisto zmedena in nesposobna ko se gre za kuhanje. Vem skuhat par stvari, ki so mi dobre i to je to.... DAjte mi pomagat, kaj naj ji pripravim za jest.... Edino kar ne sme je rdeč korenček in banana... Edino kar ji je do sedaj bilo dobro je banana, dušene bučke, jabka in hruška, polenta....no pa slivov frutek. Dajste napisat, kaj ste jim dali danes za jest...
|
|
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 4.3.2008 15:15:06
|
|
|
|
Ronči
|
poldi to pa je hecno... sej bo kmalu boljše, je pa nerodno bit z longeto in
|
|
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 4.3.2008 15:17:18
|
|
|
|
Ronči
|
Ekola, probala bom polento skuhano na kompotu. Ravnokar sem skuhala jabolčni kompot. Polenta se skuha tako, da namesto vode uporabimo kompot, na koncu lahko vmešamo sadje... mislite, da je to dobro????
|
|
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 4.3.2008 15:22:03
|
|
|
|
Anonimen
|
pošljem mojmu seznam po SMSu kaj naj prinese iz trgovine, pa mu napišem tud eno žemljo in ker nimam šumnikov na telefonu, on prinese eno vrečo zemlje ker je mislil da bom pač rože presajala sicer sem res zadnjič rekla, da moram tavelik fikus presadit, samo vseeno....
|
|
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 4.3.2008 15:31:00
|
|
|
|
Ronči
|
, Prejšnjič sva bila že na blagajni, pa se spomnem, da sem pozabila celofan za zavit darilo. Gre nazaj po celofan in prinese alu folijo ....
|
|
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 4.3.2008 15:36:05
|
|
|
|
poldy
|
|
|
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 4.3.2008 16:15:24
|
|
|
|
baja*
|
lej jo Dito, prav pozirala je ronči in ulla sta me prav narežali , moj pa že dolgo ni mel kakega podviga v trgovini , jaz pa tud ne poldy ojej, to je pa bed ronči jaz sem Reneju dans skuhala tole: na olivnem olju sem prepražla malo čebule in ajdovo kašo, zalila sem z govejo jušno osnovo, dodala korenček in malo pred koncem še brokoli. Vse je zmazal . Pa vedno pustim kak brokoli, cvetačo, korenček..., da jo sam iz roke poje in prav lepo žveči, kot da ma že ne vem kolko zobov . Rad je tudi: razne rižote, špinačo, juhe (porovo, cvetačino, zelenjavno...), pipiko z zelenjavo... Vse dosti raje poje, če mu skuham na kurji ali goveji osnovi, je dost bolj okusno . Prej nama je celo ratalo it na sprehod. Sneg se ni nič prijel, čeprav je nekaj časa ful snežilo (smo šli snežinke ven gledat in je bil navdušen ). Zdaj pa spi, jaz si pa tud grem oddahnt na kavč .
|
|
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 4.3.2008 18:10:45
|
|
|
|
Češnca
|
IZVIRNO SPOROČILO: baja* Punce, kolkokrat kakajo vaši mali? Naš je pravi seronja, včasih tud po 4x na dan . Anžej tudi. Če pa ne, je grooooozno siten! Tud jest sem za, da nam pečejo! ulla mene tud firbec matra... Držim pesti! Bi se tud sama kapici pridružla, pa me mal zarad financ (beri službe) skrbi... No, ja, slej ko prej bomo še enga/eno naročil! Freycha za družinski dan! Vam ful privoščim. Iiiii, kakšen lep angelček je Dita (ampak mal vražička je tud vidno v njej - se ji v okah vidi) madejka za nočko! IZVIRNO SPOROČILO: ulla80 pošljem mojmu seznam po SMSu kaj naj prinese iz trgovine, pa mu napišem tud eno žemljo in ker nimam šumnikov na telefonu, on prinese eno vrečo zemlje ker je mislil da bom pač rože presajala sicer sem res zadnjič rekla, da moram tavelik fikus presadit, samo vseeno.... Drugič mu naroči dve, bo lažje razumel! poldy ronči danes nisem bla nič izvirna pri kuhanju...je jedel krompir, bučke in piščanca. Juhic ne mara preveč (razen za zraven), ma rajši gosto hrano.
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 4.3.2008 18:32:26
|
|
|
|
pupi
|
Ronči tudi midve z Najo sma še vedno v vaši kategorirji tak, da če ti je lažje nista edini! Vidim, da tak pridno vse kuhate , jaz ji vse kuham sam na vodi, nič ne dušim, bo treba še kaj druga ko samo kuhat hrano, ne
|
|
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 4.3.2008 18:46:19
|
|
|
|
poldy
|
-midve mava tud bučke na poru s paradižnikom in malo kisle smetane, pa začinjeno s koprom in majaronom. -drugač pa ima rada vso zelenjavo iz kakršne koli juhe, -mango ji samo prevrem, ker drugače ni tko dober, pa ga dobro prenaša -skutke s sadjem ima tud rada iz lidla samo je en lonček premalo, -pa vanilijev puding za otroke sva žu tud dvakrat jedle -zej en dan ji bom dala domačo skuto pa malo banane zraven, -navadni jogurt je tud že jedla -špinačo s smetano tud obožuje -mlečni gres in mlečni riž -pečena jabolka -pire krompir in piščanec ali zajec ne mara pa čežane, ajdove kaše in polente tko malo idej da bo lažje pa jaz se tudi priporočam za kaj novega
|
|
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 4.3.2008 18:48:35
|
|
|
|
poldy
|
IZVIRNO SPOROČILO: baja* ronči jaz sem Reneju dans skuhala tole: na olivnem olju sem prepražla malo čebule in ajdovo kašo, zalila sem z govejo jušno osnovo, dodala korenček in malo pred koncem še brokoli. sliši se zelo dobro, moram probat, če ji bo na ta način kaj bolj všeč
|
|
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 4.3.2008 19:00:48
|
|
|
|
Ajvy
|
sovražim dež
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 4.3.2008 19:03:11
|
|
|
|
madejka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Freycha madejka nočem ti pameti soliti, ampak jaz ga ne bi dajala še v trdo obuvalo. Trenutno se mu noga še vedno oblikuje in s trdim čeveljcem mu samo lahko deformiraš stopalo. Stal pa ne bo nič boljše. Itak bi bilo najboljše, da bi bili bosi, ker je to itak najbolj naravno..... no, ti pa kakor veš in znaš Ja tud meni se je tak zdelo logično. Pol sem pa že od dveh P slišala, da če še ne stoji s celimi podplati na tleh, da naj mu dam trde čevlje gor, ker v njih ne more na prstkih stat. In ko sem mu za probo dala ene, ki so mu sicer preveliki, je res lepo s celo nogo dol stal Baje se pa strašno deformira oblika nog, če bi mu pustila boso nogo zdaj. Seveda pa mu bom takoj ko bo stal na cela stopala dala mehke copatke gor. Po moje gre to zdaj za kak mesec... Ulla tud tebi hvala za skrb in članek! Tak mi2 sva doma in spet sama Babe imate da čvekate dans zvečer z mano, ker drugač mi bo bed
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 4.3.2008 19:06:53
|
|
|
|
madejka
|
Ej sploh ne morm verjet. Ko sma prišla domov, sem malega dala v stajico, da se preoblečem pa malo pospravim in mali je že od takrat skoz not. Malo je vstajal, zdaj se pa igra z eno črko od puzzlov Full umirjeno, lepo, ne rabi občinstva Zgleda mu zdaj tak paše, da ma mir, ko je mel prej cel pop. animacijo babice in dedija.
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 4.3.2008 19:16:49
|
|
|
|
Češnca
|
Maj! Anžej ma pa žagico št.3 (spodnja leva dvojka). Zgleda, da je še najbolj priden, ko zobki prilezejo na dan. Danes je bil namreč en veeelik smejko (to pomeni, da je vriskal in se smejal še bolj kot ponavadi).
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 4.3.2008 19:22:04
|
|
|
|
bojana2
|
Pri nas pa zdele fuul sneži...me zanima kolk bo jutri zjutraj snega... ...še dobr da ni treba v službo... ŽIVA in LEA vse naj naj za obmesečnico... Tudi vsem ostalim julijčkom, ki so te dni praznovali vse naj naj... Tud jaz sem dans kopalnico zribala (ko je mali spal) in se mi prav fajn zdi...zdele pa kopanje, flaškanje in ninanje, pol pa Hous in njami ježek, ki me čaka v hladilniku... Vsem bolčkanim....
|
|
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 4.3.2008 19:23:35
|
|
|
|
tinispela
|
shit Poldy, a kar naenkrat te je začelo bolet? A si včeraj kaj akega delala? Ulla, ma ti si faca,... Danes pa naša nekaj štrajka pri hrani, a bodo spet zobki Ponavadi se tako začne, da dobi neke izpuščajčke po obrazu, manj je, pol pa galama naprej. Špela tud kaka 2-3x na dan, ponavadi vse to zjutraj. Poldy, vi pa že imate kar lep repertuar hrane. Moram kdaj tebe vprašat, če ne bom imela ideje kaj kuhat. madejka jaz tud ne vem glede trde obutve... Špela že spi, na fuzbalu, jaz pa na PC
|
|
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 4.3.2008 19:25:04
|
|
|
|
madejka
|
Češnca sem se že parkrat spomnila na tebe, da ti morm naročilo oddat pa vedno takrat ko nimam časa. Bom pa dasn zvečer ko sem sama, obljubim
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 4.3.2008 19:30:13
|
|
|
|
poldy
|
nič takega nisem delala, ne padla, vsaj spomnim se ne , moj me tud ni pretepel, tko da kar na lepem je začelo bolet, sej zej mam longeto in zdravila in je bolj znosno kot zjutraj. S hrano je pa pri meni tko, da ji dam kar je meni dobro, ali kar pač mi jemo, ker če ne je preveč dela, če kompliciraš, zdaj naj bi jedli že skoraj vse(ne smejo svinjskega, rib, ter beljaka)
|
|
|
Dečkova mama.
пеперутка16
Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?