Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
S tem več bosa kot obuta misliš v nogavičkah ali prav bosa? 
Ne bom pa nič kaj čvekala danes, ker sem že na pol v mižulah. Imam pa samo eno vprašanje bejbike. Kdaj naj bi malčki spregovoril vsaj eno besedo-smiselno seveda. Manca ful čeblja, pa nič konkretnega oz. nič v slovenščini.
) priletita sem pa ke. Kako pa kaj pri vas? No zdej pa počasi spančkat. Nočka vsem.
Počasi jo odvajam s tem, da se za ušesa primem in na hec obrnem in naredim tako faco zraven, da se začne smejat in pozabi, kaj je hotela.
Za vas moje ljube čvekice. Ob dnevu žena vam želim vse najlepše, imejte se rade in si privoščite nekaj zase in za svojo dušico vsaj 2-krat na teden.
Ta džekica je trajala do nosečnosti, zdaj mi pa tko bjak...Ne morem verjet, da sem kdaj lahko kadila "tak drek".
danes pri njemu na kofetku in valda moškim te podatki pač niso (tolk) pomembni.
. Sem mu že dala ščetko v roke, da bi se sam umival pa 2x potegne in jo zabriše čez kopalnico. Probala sem že tako da on meni umiva zobe in jaz njemu. Pa nič.