jana84
|
jolly, a kosilo ni blo dobro? ne se sekirat, tud jst se zadnje časa zelo rada pričkam, predvsem s tatom...Ne vem, se mi dopade . Sicer bolj za šalo kot zares...Sam tako. Ga mal zafrkavam. Drgač pa ne menjam razpoloženja zelo hitro (vsaj meni se zdi tako, bi mogli vprašat še koga drugega!). No, jst sm zdej skuhala omako, čakam samo še da pride večina posadke za kosilo domov da še testenine skuham, da ne bodo čakale dolg časa, ker pol so bolj polenta kot pa testenine ... Jst moram sicer do takrat pojest še malo cornflakesa, da zaužijem malo mleka za našega , ker drugače ga nič ne. Kava mi ne paše, vsaj zjutraj ne. Kakav mi je uspavalo...No, zvečer pojem še malo jogurta in to je to. Kaj mislite je dovolj mlečnih izdelkov oziroma kalcija? Ker ne bi rada pila nekih vitaminskih in mineralnih dodatkov, če res ni potrebno... Ne vem katera je že spraševala kako je s šunko...Po mojem mnenju je šunka toplotno obdelana in ni surovo meso kot je napirmer v suhomesnatih izdelkih (suhi salami, pršute, tatarski!). Jaz šunko z veseljem jem in mi ni padlo na kraj pameti, da bi bilo kaj narobe s tem. Pazim pa, da ko delam piščanca, ga malo bolj spečem kot ponavadi, pa tudi drugo meso, no. Kako pa je z jajci? Samo surovih naj ne bi jedli v , ne? Kaj sem spada tudi mehko kuhan jajček? Kako pa je z majonezami? Baje da ne priporočajo tistih, ki jih doma naredimo, drugače lahko...Kr jaz imam majonezo zeloo rada...Samo tisto light, mi ima boljši okus... zdaj pa sem res padla v hrano...upam da ne bo kdo postal lačen, pa še tak čas je... pozdravček
|