Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
|
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 19.3.2008 18:04:39
|
|
|
|
tany83
|
Ja res je enoh mulckov gor... ki jih na veliko razganja.. no coment.... ... jaz bom pa si zdaj eno juho skuhala... pol pa grem na sprehod po sloveniji
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 19.3.2008 18:08:43
|
|
|
|
spps
|
sem malo napisala za to nagradno igro mene bi blo sram,da bi napisala kolk sem stara
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 19.3.2008 18:10:32
|
|
|
|
_ancica_
|
a se se sprehajate po slo??? bom se jaz prisla malo pogledat...moje ime je ancica...
|
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 19.3.2008 18:12:02
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: _ancica_ a se se sprehajate po slo??? bom se jaz prisla malo pogledat...moje ime je ancica... mene ni več tam,pridemmmm
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 19.3.2008 18:19:29
|
|
|
|
tany83
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: _ancica_ a se se sprehajate po slo??? bom se jaz prisla malo pogledat...moje ime je ancica... mene ni več tam,pridemmmm ok.. pol pridem se jaz....
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 19.3.2008 18:48:19
|
|
|
|
_ancica_
|
hahahahahha...sej je ful luskana zadevca, sam folk je kr neki
|
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 19.3.2008 18:49:01
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: _ancica_ hahahahahha...sej je ful luskana zadevca, sam folk je kr neki kak folk otrooociiii
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 19.3.2008 18:50:20
|
|
|
|
_ancica_
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: _ancica_ hahahahahha...sej je ful luskana zadevca, sam folk je kr neki kak folk otrooociiii ja itak...ne vejo kaj bi sami s sabo pa tista ana wtf?
|
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 19.3.2008 18:51:23
|
|
|
|
spps
|
nimam pojma.kriza
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 19.3.2008 18:51:45
|
|
|
|
_ancica_
|
no, smo se vsaj malo nasmejale
|
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 19.3.2008 18:52:53
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: _ancica_ no, smo se vsaj malo nasmejale
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 19.3.2008 18:55:41
|
|
|
|
tany83
|
hahah... je smesno ja.. mal za dolgcas pregnat... zdaj pa back to real life... morem posodo pomit in skuhat do konca... ura je ze 2 popoldan in jaz nisem nic nardila.... kriza
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 19.3.2008 18:56:15
|
|
|
|
tany83
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: _ancica_ no, smo se vsaj malo nasmejale
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 19.3.2008 18:58:41
|
|
|
|
_ancica_
|
jst moram tudi se skuhat, pa malo pospravit pa se mi nic ne da danes.
|
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 19.3.2008 18:59:13
|
|
|
|
spps
|
men bo pa danes mala živce popala,sobo pa tako ot ,da je je bomba zarezala,pospravt pa neče.že cel teden je tečna nič ne uboga,kr neki dela po svoje joooj,še bo dolg teden
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 19.3.2008 19:03:21
|
|
|
|
_ancica_
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps men bo pa danes mala živce popala,sobo pa tako ot ,da je je bomba zarezala,pospravt pa neče.že cel teden je tečna nič ne uboga,kr neki dela po svoje joooj,še bo dolg teden
|
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 19.3.2008 19:08:46
|
|
|
|
spps
|
ne vem kaj jo drži,me totalno ignorira, pa že jezika tolk,da dol padeš.eh,bomo že pregural
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 19.3.2008 19:13:05
|
|
|
|
_ancica_
|
spps..bogica...mislim tebe , ne tvoje male jo bo ze minilo...enkrat
|
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 19.3.2008 19:13:06
|
|
|
|
Šarki
|
punce ko boste opremljale stanovanje ne dajajte na tla nevemkakšnih dragih orientalskih preprog, ker bam jih bodo otročki sigurno ene stokrat pobruhali!!!!!!!!!!
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 19.3.2008 19:15:30
|
|
|
|
_ancica_
|
hojla tanchi bomo dale kako bolj poceni preprogo na tla, da ne bomo cist znorele, ko se bo kaj takega zgodilo
|
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 19.3.2008 19:17:02
|
|
|
|
Šarki
|
joooj, sm tok huda....
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 19.3.2008 19:17:52
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: _ancica_ spps..bogica...mislim tebe , ne tvoje male jo bo ze minilo...enkrat mala je tud boga,ker ma mamo tako,ko je nič ne uboga se že prilizuje,pravkar sem poljubček dobla,ko ve da je njena krivda,da je mami
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 19.3.2008 19:19:35
|
|
|
|
Šarki
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: _ancica_ spps..bogica...mislim tebe , ne tvoje male jo bo ze minilo...enkrat mala je tud boga,ker ma mamo tako,ko je nič ne uboga se že prilizuje,pravkar sem poljubček dobla,ko ve da je njena krivda,da je mami spps povej mi kakšna je bila pri treh letih. naša je že sedaj mali . karkoli ji rečem mi reče: ne mami
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 19.3.2008 19:21:47
|
|
|
|
_ancica_
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: _ancica_ spps..bogica...mislim tebe , ne tvoje male jo bo ze minilo...enkrat mala je tud boga,ker ma mamo tako,ko je nič ne uboga se že prilizuje,pravkar sem poljubček dobla,ko ve da je njena krivda,da je mami
|
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 19.3.2008 19:24:09
|
|
|
|
Šarki
|
trenutno sem taka, kmal bom pa še taka
|
|
NumerologijasladkorcekVerjamete v numerologijo imena in vibracijo imena?Da. (
21%)

Ne. (
37%)

Malo. (
24%)

Nisem razmišljal-a. (
17%)
Število vseh glasov: 214Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!