|
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 19.3.2008 19:24:51
|
|
|
|
_ancica_
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanchi trenutno sem taka, kmal bom pa še taka ja ti si tud bogica
|
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 19.3.2008 19:25:33
|
|
|
|
Šarki
|
spps a si nosečka??
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 19.3.2008 19:27:36
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanchi spps a si nosečka?? ne še
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 19.3.2008 19:28:15
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: tanchi spps a si nosečka?? ne še moja mala ma take siptome,sam sem ziher,da ona še ni
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 19.3.2008 19:29:41
|
|
|
|
Šarki
|
jooj, sej če boste tle vse bo še mene začel razganjat
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 19.3.2008 19:35:10
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanchi jooj, sej če boste tle vse bo še mene začel razganjat Jaz upam,da se že ekrat prime,tako ko vse,ki čakajo na tlele.ti si že v prednosti tk,da še lhk mal počakaš,da te dohitimo
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 19.3.2008 19:36:11
|
|
|
|
Šarki
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 19.3.2008 19:38:43
|
|
|
|
Šarki
|
ja, sej zdej ene 5 let nau nč. sm dala mireno not. upam da nam mela kakšnih problemov. sam se kr stopim k se spomnem kako je blo k sm bla v porodnišnici
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 19.3.2008 19:39:24
|
|
|
|
_ancica_
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: tanchi jooj, sej če boste tle vse bo še mene začel razganjat Jaz upam,da se že ekrat prime,tako ko vse,ki čakajo na tlele.ti si že v prednosti tk,da še lhk mal počakaš,da te dohitimo jaz tudi upam, da se bo kaj kmalu prijelo potem nas bo pa vse razganjalo
|
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 19.3.2008 19:40:34
|
|
|
|
tany83
|
punce moje... jaz se poslovim za en cas... morem kaj nardit, pa se pocutje je bolj bogo, sem nekam down... grem mal pospravljat.... se tipkamo
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 19.3.2008 19:41:33
|
|
|
|
Šarki
|
sam ne bit preveč pridna čau
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 19.3.2008 19:44:39
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: tany83 punce moje... jaz se poslovim za en cas... morem kaj nardit, pa se pocutje je bolj bogo, sem nekam down... grem mal pospravljat.... se tipkamo pa ne no se preveč matrat uživaj
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 19.3.2008 19:45:08
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: _ancica_ IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: tanchi jooj, sej če boste tle vse bo še mene začel razganjat Jaz upam,da se že ekrat prime,tako ko vse,ki čakajo na tlele.ti si že v prednosti tk,da še lhk mal počakaš,da te dohitimo jaz tudi upam, da se bo kaj kmalu prijelo potem nas bo pa vse razganjalo
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 19.3.2008 19:47:04
|
|
|
|
_ancica_
|
IZVIRNO SPOROČILO: tany83 punce moje... jaz se poslovim za en cas... morem kaj nardit, pa se pocutje je bolj bogo, sem nekam down... grem mal pospravljat.... se tipkamo tanyyyy...ne bit down (po pravic povedano, sem tudi jaz malo down danes, ampak bo ze ) Lepo se imej, pa se se kasneje kaj tipkamo, ce ne danes pa jutri dopoldne
|
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 19.3.2008 19:51:49
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: _ancica_ IZVIRNO SPOROČILO: tany83 punce moje... jaz se poslovim za en cas... morem kaj nardit, pa se pocutje je bolj bogo, sem nekam down... grem mal pospravljat.... se tipkamo tanyyyy...ne bit down (po pravic povedano, sem tudi jaz malo down danes, ampak bo ze ) Lepo se imej, pa se se kasneje kaj tipkamo, ce ne danes pa jutri dopoldne sej smo vse mal poklapane-jaz že cel teden vreme je krivo,pa polna luna bo kmal
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 19.3.2008 20:13:41
|
|
|
|
_ancica_
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: _ancica_ IZVIRNO SPOROČILO: tany83 punce moje... jaz se poslovim za en cas... morem kaj nardit, pa se pocutje je bolj bogo, sem nekam down... grem mal pospravljat.... se tipkamo tanyyyy...ne bit down (po pravic povedano, sem tudi jaz malo down danes, ampak bo ze ) Lepo se imej, pa se se kasneje kaj tipkamo, ce ne danes pa jutri dopoldne sej smo vse mal poklapane-jaz že cel teden vreme je krivo,pa polna luna bo kmal smo pa res vse cist boge pomlad bo kmalu tu, upam, da bo tudi vreme kaj lepse
|
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 19.3.2008 20:20:02
|
|
|
|
spps
|
kakšna kriza šele bo tist teden,kos e bo ura prestavla
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 19.3.2008 20:28:19
|
|
|
|
_ancica_
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps kakšna kriza šele bo tist teden,kos e bo ura prestavla mi smo jo ze pred kakim tednom, ce ne dvema
|
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 19.3.2008 20:33:01
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: _ancica_ IZVIRNO SPOROČILO: spps kakšna kriza šele bo tist teden,kos e bo ura prestavla mi smo jo ze pred kakim tednom, ce ne dvema aja?
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 19.3.2008 20:43:21
|
|
|
|
NAJBOLJŠA
|
Halo, kam bomo že prestavli, naprej, al nazaj?
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 19.3.2008 20:52:37
|
|
|
|
sončika84
|
oj čveke! dober večer! sem vas pršla na hitrco pozdravt. kako ste kej? vidm d kr pridno klepetate. jaz pa vsak dan neki kuhampa pečem. drgač zdrave ste vse?
|
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 19.3.2008 20:53:17
|
|
|
|
_ancica_
|
IZVIRNO SPOROČILO: NAJBOLJŠA Halo, kam bomo že prestavli, naprej, al nazaj? naprej
|
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 19.3.2008 20:54:13
|
|
|
|
_ancica_
|
hojla soncika ...si pa pridna, kaj pa trebuscek...kaj raste?
|
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 19.3.2008 20:57:06
|
|
|
|
sončika84
|
me preveč pridna! haha č bi bla pridna,bi se učila! no sej,jutrio začnem. trebušček pa kr rase in rase! vsak dan je večji. zdej je pa res skrani cajt d grem kupt kake hlače pa puovr. haha in pr vs?kako kaže kej?
|
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 19.3.2008 21:01:58
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: _ancica_ IZVIRNO SPOROČILO: NAJBOLJŠA Halo, kam bomo že prestavli, naprej, al nazaj? naprej a ne nazaj
|
|
brcanjelaura2010Kdaj ste prvič čutile brcanje otroka3.mesec (
19%)

4 mesec (
49%)

5 mesec (
20%)

ne vem (
12%)
Število vseh glasov: 212Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!