|
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 20.3.2008 15:44:11
|
|
|
|
tany83
|
IZVIRNO SPOROČILO: _ancica_ ojla spps blagor vam, ko imate soncka, pri nas pa skoraj snezi, pa takoooo temno je tany...mogoce se jej pa kaj prijelo, da si takooo lacna ja, ja.. lacna sem ker nisem vceraj dosti jedla oz. zelo malo in sem bila precej aktivna ... ...
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 20.3.2008 15:44:58
|
|
|
|
_ancica_
|
joj punce, jst sem pa vsa mozoljasta ratala hujse kot ko sem bila 16 vsak dan se mi kak na novo pojavi, potem pa zgledam kot da bi mela rdecke
|
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 20.3.2008 15:46:09
|
|
|
|
_ancica_
|
IZVIRNO SPOROČILO: tany83 IZVIRNO SPOROČILO: _ancica_ ojla spps blagor vam, ko imate soncka, pri nas pa skoraj snezi, pa takoooo temno je tany...mogoce se jej pa kaj prijelo, da si takooo lacna ja, ja.. lacna sem ker nisem vceraj dosti jedla oz. zelo malo in sem bila precej aktivna ... ... jst pa nisem mogla do konca zajtrka pojest ker mi zivcki malo delajo...zaradi pregleda bom pa verjetno ko pridem nazaj malo vec lahko pojedla
|
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 20.3.2008 15:46:19
|
|
|
|
tany83
|
IZVIRNO SPOROČILO: _ancica_ joj punce, jst sem pa vsa mozoljasta ratala hujse kot ko sem bila 16 vsak dan se mi kak na novo pojavi, potem pa zgledam kot da bi mela rdecke ... mogoce si pa ... ker to je tud en znak a ves...
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 20.3.2008 15:47:49
|
|
|
|
tany83
|
IZVIRNO SPOROČILO: _ancica_ IZVIRNO SPOROČILO: tany83 IZVIRNO SPOROČILO: _ancica_ ojla spps blagor vam, ko imate soncka, pri nas pa skoraj snezi, pa takoooo temno je tany...mogoce se jej pa kaj prijelo, da si takooo lacna ja, ja.. lacna sem ker nisem vceraj dosti jedla oz. zelo malo in sem bila precej aktivna ... ... jst pa nisem mogla do konca zajtrka pojest ker mi zivcki malo delajo...zaradi pregleda bom pa verjetno ko pridem nazaj malo vec lahko pojedla Saj vrjamem, jaz tud ko sem zivcna ne morem jest, mi gre kar gor ponavad oz. tezko poziram... ko pa prides nazaj si pa le privosci
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 20.3.2008 15:49:20
|
|
|
|
_ancica_
|
IZVIRNO SPOROČILO: tany83 IZVIRNO SPOROČILO: _ancica_ joj punce, jst sem pa vsa mozoljasta ratala hujse kot ko sem bila 16 vsak dan se mi kak na novo pojavi, potem pa zgledam kot da bi mela rdecke ... mogoce si pa ... ker to je tud en znak a ves... hahaha...ja itak potem bi mogla bit ze vsaj ene 10x nosecka zgleda da bomo ta mesec vse
|
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 20.3.2008 15:49:54
|
|
|
|
_ancica_
|
IZVIRNO SPOROČILO: tany83 IZVIRNO SPOROČILO: _ancica_ IZVIRNO SPOROČILO: tany83 IZVIRNO SPOROČILO: _ancica_ ojla spps blagor vam, ko imate soncka, pri nas pa skoraj snezi, pa takoooo temno je tany...mogoce se jej pa kaj prijelo, da si takooo lacna ja, ja.. lacna sem ker nisem vceraj dosti jedla oz. zelo malo in sem bila precej aktivna ... ... jst pa nisem mogla do konca zajtrka pojest ker mi zivcki malo delajo...zaradi pregleda bom pa verjetno ko pridem nazaj malo vec lahko pojedla Saj vrjamem, jaz tud ko sem zivcna ne morem jest, mi gre kar gor ponavad oz. tezko poziram... ko pa prides nazaj si pa le privosci ja, ko pridem nazaj se bom nazrla
|
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 20.3.2008 15:51:50
|
|
|
|
_ancica_
|
zdaj se grem pa stusirat in lase oprat...se se kasneje preden grem kaj oglasim...
|
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 20.3.2008 15:51:57
|
|
|
|
tany83
|
IZVIRNO SPOROČILO: _ancica_ IZVIRNO SPOROČILO: tany83 IZVIRNO SPOROČILO: _ancica_ joj punce, jst sem pa vsa mozoljasta ratala hujse kot ko sem bila 16 vsak dan se mi kak na novo pojavi, potem pa zgledam kot da bi mela rdecke ... mogoce si pa ... ker to je tud en znak a ves... hahaha...ja itak potem bi mogla bit ze vsaj ene 10x nosecka zgleda da bomo ta mesec vse ja lepo bi bilo, da bi vse tri skupaj ugledale ... waooo.. pa PDP bi mele tud nekje skupaj
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 20.3.2008 15:52:48
|
|
|
|
tany83
|
IZVIRNO SPOROČILO: _ancica_ zdaj se grem pa stusirat in lase oprat...se se kasneje preden grem kaj oglasim... pazi, da se ne utopis
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 20.3.2008 15:53:29
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: tany83 IZVIRNO SPOROČILO: _ancica_ ojla spps blagor vam, ko imate soncka, pri nas pa skoraj snezi, pa takoooo temno je tany...mogoce se jej pa kaj prijelo, da si takooo lacna ja, ja.. lacna sem ker nisem vceraj dosti jedla oz. zelo malo in sem bila precej aktivna ... ... kako je
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 20.3.2008 16:02:50
|
|
|
|
tany83
|
????
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 20.3.2008 16:05:48
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: tany83 IZVIRNO SPOROČILO: _ancica_ zdaj se grem pa stusirat in lase oprat...se se kasneje preden grko kaj oglasim... pazi, da se ne utopis mleko kopli
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 20.3.2008 16:13:22
|
|
|
|
tany83
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: tany83 IZVIRNO SPOROČILO: _ancica_ zdaj se grem pa stusirat in lase oprat...se se kasneje preden grko kaj oglasim... pazi, da se ne utopis mleko kopli spps... a ti si se odlocila vse te preizkusit, al bos nam v znakih pisla?? ker jaz nic ne zastopim
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 20.3.2008 16:15:04
|
|
|
|
_ancica_
|
IZVIRNO SPOROČILO: tany83 IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: tany83 IZVIRNO SPOROČILO: _ancica_ zdaj se grem pa stusirat in lase oprat...se se kasneje preden grko kaj oglasim... pazi, da se ne utopis mleko kopli spps... a ti si se odlocila vse te preizkusit, al bos nam v znakih pisla?? ker jaz nic ne zastopim meni tudi ni nic jasno hahahaha
|
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 20.3.2008 16:29:06
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: tany83 ???? [/quote mikolpi
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 20.3.2008 16:32:05
|
|
|
|
tany83
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: tany83 ???? [/quote mikolpi a je vse OK???
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 20.3.2008 16:35:39
|
|
|
|
tany83
|
zdaj pa se men noce citirat...
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 20.3.2008 16:38:16
|
|
|
|
_ancica_
|
hahahahha...neki se je zastekal
|
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 20.3.2008 16:39:27
|
|
|
|
_ancica_
|
Punce, jaz grem zdaj, se mi ze malo mudi...lep dan vam zelim in pa vesele praznike...se tipkamo spet v ponedeljek...cau bau
|
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 20.3.2008 16:43:21
|
|
|
|
tany83
|
IZVIRNO SPOROČILO: _ancica_ Punce, jaz grem zdaj, se mi ze malo mudi...lep dan vam zelim in pa vesele praznike...se tipkamo spet v ponedeljek...cau bau lepo se mej in fajn odpravi zdravnika... papa
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 20.3.2008 16:51:13
|
|
|
|
spps
|
eto me.sem mela nadomestnico zraven
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 20.3.2008 16:53:35
|
|
|
|
tany83
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps eto me.sem mela nadomestnico zraven ... haha... nasmejale pa smo se...
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 20.3.2008 17:00:10
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: tany83 IZVIRNO SPOROČILO: spps eto me.sem mela nadomestnico zraven ... haha... nasmejale pa smo se... men pa totalno nič jasno,kaj bi blo z mano?
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 20.3.2008 17:01:48
|
|
|
|
spps
|
polna luna nič ni kriva,sam moja mala je bla zraven-brez moje vednosti
|
|
Ali varate partnerja?Mariposyda (
11%)

ne (
89%)
Število vseh glasov: 341Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!