Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
zagledla kr ne vem no... npr prsa pa me nic ne bolijo
no sej vseeno poskusam cimmanj mislit na to... je pa res da v jajcnikih pa ze cel dan nekaj dogaja

. Ti si men ena taka rožica-nasmejana, optimistična...Kar seješ ti tole borbenost med nami, veš. Little angel kar se pa tvojega zaročenca tiče bi pa jaz tak djala
Pa nič nisi čudna, take smo žense ni kej. Na zdele sem se šele poglobila v str.87 in to je za zjokat. Babuške ma kaj take stvari pišete, da moram jaz pol tle cmerat. Jaz vas imam tud vse rada.
za pomoč...pa enga, ki je fajn zagret
, da kmal dobite tisti svoj paket
...
Jaz sem danes zelo dobre volje, ker je sonček in ker naj ne bi dobila M. Upam, da je ne danes in ne jutri ne bo. V soboto pa naredim test in upam, močno upam na
. Upam, da bo tokrat vse ok.
ne pričakujete. Upam na čimveč
. Verjetno zaradi tega, ker si vseskup preveč želim in bi bilo prelepo, če bi se uresničilo. Po drugi strani pa si mislim, da bi si pa zdaj že zaslužila spet malo sreče.
držim pesti za vse tiste, ki še niste dobile menstre, da bo
jutri bo pomlad! Gremo rozike!!!