Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

. UZ imam pa v Dravljah pri Rešu. Ma sej se pri novemberkah več zmeniva ok?
bom že morala počakat ta dva tedna
). Ti pa to seveda želim. Al pa da ni na motečem mestu. Ti kar pojdi še k Rešu, ne škodi 2 mnenja dobit. Jaz grem tudi k mojemu G na kontrolo (on je prvi začel kampanjo, da damo miome ven ... ostali so jih kr spregledal ... on se pa je ubadal še s tem, kaj bo če le zanosim... ker pol me on dobi). A prej ko v 2 tednih ne moreš prit na vrsto!?
.
stiskaj. Lepo da se je tako hitro pocajtal. Mogoče pa vaju še kaj naravno preseneti , saj je bilo že dosti slabega zdaj pa je na vrsti dobro.
kar nagaja je kar precej močna že, tako da ne vem kako bom izpeljala jutrišnji UZ. Bi mi kar prav prišel vaš ata Reš in njegova hitrost, da bi bila hitro na stolu pa že tudi z njega. Upam da ne bo kot pri prejšnjem posopku, ko je bil enkrat Dr. Vlaisavljevič pa mu je ekran nekaj crknil, jaz pa sem ležala na mizi kakšnih 10 minut s palčko v sebi, ko je on ugotavljal kaj je narobe. Saj sedaj mi je smešno takrat mi je bilo pa zelo neprijetno,sam k sreči takrat ni bilo več
. Upam, da te Reško lepo pred dopusti v postopek da. Na koncu bomo pa vse majske trepetalke
Sem bila takoj dobre volje
zate, drži se.