želva
|
Andreja2000 imate zahtevno babnco.No, sej naša je tud kadar je pokonc, jo je treba skoz nosit, ker je firbčna.Pa z njo se igrat, pa kazat ji stvari.Ležat hoče pa samo, ko je zaspana ali pa če jo razviješ, da je nagica.Drugač pa protestira.Je pa res, da tud čez dan celiko spi.Zbudi se ob 8, pol dopoldne še ene 2krat mrkne za eno uro, pa popoldne v vozičku za 2.Pa proti večeru še za pol urce, ob 8 pa spat in smo jo frej do5. ko je in potem spi še tja do 7-8.Ji je ppa danes frajli ratalo, da je za par sekund sama sedela, brez opore, brez da jo držim.seveda pri meni v naročju, je na začetku sploh nisem imela za mar, pol pogruntam, da je sploh ne držim. Ja kile, jaz sem na stari teži, sam so mal drgač razporejene .Vse lahko nosim, tud trehuh je šekar ok.Sej že prej nisem bila suhica, ampak lepo zalita .Recimo, da sem bila prej bolj ozka v pasu, pa večjo rit in boke, zdej se je pa to zamenjal.Me je v rit pobralo.Za joške, pa to sploh ni za govorit.Imam kar velike mlekarne, kaj bo ko se bodo pa spraznile, si ne upam misliti.Vrjetn bova s Hokejistko skupi lajat začele, hov hov
|