|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  210 211 [212] 213 214   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Internacionalne klepetulje
20.3.2008 17:05:06   
tany83
Ja super mamo novo clanico user posted image user posted image user posted image

sem se vsaj mal nasmejalauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tu tienes la receta, la formula secreta
para poner en ritmo mi corazon
no existe medicina, doctores ni aspirinas
para el dolor que siente mi corazòn...

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 5276
20.3.2008 17:15:05   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: tany83

Ja super mamo novo clanico user posted image user posted image user posted image

sem se vsaj mal nasmejalauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image pa zelo napredna,citiranje ji ne dela težav,pa smeške vstavljatuser posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 5277
20.3.2008 17:21:18   
tany83
IZVIRNO SPOROČILO: spps

user posted image user posted image user posted image pa zelo napredna,citiranje ji ne dela težav,pa smeške vstavljatuser posted image user posted image user posted image

pametno dekle, po mami user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 5278
20.3.2008 17:34:48   
spps

pametno dekle, po mami user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image  to pa touser posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 5279
20.3.2008 17:48:28   
sončika84
ohoj čveke!!! vidm d ste spet dobr razpoložene! kako je to lepo.user posted image tut jst sm dobre volje. v službi je blo sicer fuuulll dolgčas,tko da je šlo zlo počasi,ampak je pa zdej doma tko fajn.user posted image jutri bo pa še lepše,ko pridem na gorenjsko. grem mal mami pa brata pozdravt.

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 5280
20.3.2008 19:43:25   
tany83
No se se mal oglasim, vidim, da ste vse pridne in pospravljate, pecete user posted image user posted image ..

jaz sem mal pospravila, pojedla juhico, dala piscancka v zacimbe za vecerjo, zdaj pa me caka nekaj kar sovrazim... puljenje obrvi user posted image user posted image user posted image .... pol pa se solato ocistim in grem mal pocivat user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sončika84)
Neposredna povezava do sporočila: 5281
20.3.2008 20:26:50   
NAJBOLJŠA
Čer , bejbe.
Frocki v postelji.user posted image user posted image
Večer.user posted image
Tuš.user posted image
Krema za telo.user posted image
Mož.user posted image
Mir.user posted image
"Mami, jaz pa nebi pancala..."user posted image user posted image
Da te kap.Pa še svečke sva si prižgala...

Drgač sem pa od frizerja in nisem več ognjeno oranžno rdeča.Pač pa sem .....rjavolaska.
Kaj delate?

Life is short..enjoy it.
N.

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 5282
20.3.2008 20:58:00   
spps
ojla!zdaj mam še pa jaz nekaj časauser posted image user posted image user posted image user posted image sem nehala pospravljatuser posted image user posted image user posted image user posted image jutr še kopalnico zrihtam pa bo ok,za nekaj časauser posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu NAJBOLJŠA)
Neposredna povezava do sporočila: 5283
20.3.2008 21:19:57   
tany83
hola...

waoooo spps... ti si bila pa pridna user posted image user posted image user posted image ... jaz bom te vse jutr dopoldan naredila, pa se perilo vse oprala... bom mogla kar hitet user posted image ...

moje obrvi so koncno populjene... yeeeessss... zdaj me vse boli okrog oci user posted image user posted image user posted image ....

zdaj pa morem solato ocistit... da bom mela pripravljeno za potem ko bo zacela kuhat...

pa se lase bi si mogla polikat, ma niso se prav suhe user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 5284
20.3.2008 21:24:58   
spps

hola...

waoooo spps... ti si bila pa pridna user posted image user posted image user posted image ... jaz bom te vse jutr dopoldan naredila, pa se perilo vse oprala... bom mogla kar hitet user posted image ...

moje obrvi so koncno populjene... yeeeessss... zdaj me vse boli okrog oci user posted image user posted image user posted image ....

zdaj pa morem solato ocistit... da bom mela pripravljeno za potem ko bo zacela kuhat...

pa se lase bi si mogla polikat, ma niso se prav suhe user posted image
sej bouser posted image user posted image user posted image men se pa zdajle niti nič več ne da.mala spi-sobo,ki si jo je cel dan popravljala, pa ma še slabšo kot je bilauser posted image ful je neki cmerava-izsiljuje na 101 način
sem sama pospravla celo stanovanje,ko je ona razmetala še tist ko je mela.pol mi pa pride,da je utrujena.pa jo vprašam če od razmetavanja?pa mi pritrdi.jaooo.bo jutr boljšuser posted image
ti še boš pa mogla bit kr neki časa pridna dansuser posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 5285
20.3.2008 21:33:55   
tany83
user posted image user posted image user posted image .. vrjetno jo daje spomladanska utrujenost...

ja pr men je komaj 4.30.. sej bo, sej danes delam vse bolj pocasi... sam vecerja me se caka... to pa ni tko hudo...user posted image

sem vesela, ker jutri moj konca zgodi, v soboto pa je fraj user posted image user posted image user posted image ... v nedljo tud sam dopoldan user posted image user posted image user posted image ... tko da je res zakon...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 5286
20.3.2008 21:39:08   
spps

user posted image user posted image user posted image .. vrjetno jo daje spomladanska utrujenost...

ja pr men je komaj 4.30.. sej bo, sej danes delam vse bolj pocasi... sam vecerja me se caka... to pa ni tko hudo...user posted image

sem vesela, ker jutri moj konca zgodi, v soboto pa je fraj user posted image user posted image user posted image ... v nedljo tud sam dopoldan user posted image user posted image user posted image ... tko da je res zakon...user posted image user posted image user posted image
pol bosta pa mela lep vikenduser posted image user posted image user posted image se gresta kam potepat?

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 5287
20.3.2008 21:50:14   
spps
grem jaz počas,da ne bo prehudo jutriuser posted image user posted image user posted image sem se zdaj spomnala,da je jutr post,tk da ne rabim narezkov delat,ko pridejo obiskiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image kaka fora-še dobr da se večina postiuser posted image user posted image user posted image user posted image ajd,se mogoč kaj tipkamo jutr,če mi bo ratalo,drugače pa ti želim leeeep vikenduser posted image user posted image user posted image user posted image
ancica,ti pa javi če si kaj zvedla.
papauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 5288
20.3.2008 21:55:40   
tany83
Lepo se mej in lahko nocko user posted image

Lep vikend tudi tebi, uzivaj user posted image user posted image user posted image

papa user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 5289
21.3.2008 14:27:37   
tany83
Spps vse najboljse user posted image user posted image user posted image ... da bi cimprej user posted image user posted image  ugledala user posted image user posted image user posted image ....

user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 5290
21.3.2008 14:38:36   
spps
hvala tanyuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image škoda ,da nisi bližje bi dobla eno kilavo kremšnito in pivouser posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 5291
21.3.2008 14:54:03   
Šarki

user posted image sppsuser posted image
user posted image user posted image

They said we should all pay our tax with a smile. I tried- but they
wanted cash.

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 5292
21.3.2008 15:17:27   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: tanchi

user posted image sppsuser posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Šarki)
Neposredna povezava do sporočila: 5293
21.3.2008 15:55:01   
Šarki
čao bejbe. midve z našo tamalo norico sva same domauser posted image  sm babi nafehtala da je pršla po nikouser posted image . pa tkole mal klikam tle gor, pa tv gledam, pa tamalo crklam, pa sm ugotovila da že zeeeeeloooooo dolgo časa nisem po tv gledala ene stvari od začetka do konca. sej kakšno stvar začnem, k se ceu danprštimujem če je kej pametnga po tv, ampak morm poj umes tko še miljon stvari narest, poj pa ne vem več za kaj se gre po tv....

wanted cash.

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 5294
21.3.2008 16:09:07   
tany83

hvala tanyuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image škoda ,da nisi bližje bi dobla eno kilavo kremšnito in pivouser posted image user posted image user posted image

Ce bi to dvoje zmesala po moje ne bi blo lih dobro... user posted image user posted image user posted image user posted image

jaz pospravljam stanovanje in hitim, ker okol 2h bo moj ze doma tko da bi rada vse do takrat naredila, da mava pol cas eden za drugega...

vceraj zvecer sva se mela tko leeeeepo... sva sla v Cabarete, v en hotel, kamor sva se porocila, ker tam moj pozna lastnika, in sva se mal po plazi sprehodila, spila dva koktaila... in pol sva se vlegla na lezalnik zdraven bazena, ki je tko lepo ograjen z zelenjem, da je skrit in sva tam uzivala v tisini sama... je tud jachuzi nad bazenom in pol iz tega jachuzija tece voda v bazen, je fuuul lepo... in mirno... waooo... sva si mal oddahnila user posted image user posted image user posted image ...

no zdaj pa sibam naprej pospravljat user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 5295
21.3.2008 21:25:33   
eva1
IZVIRNO SPOROČILO: NAJBOLJŠA

Čer , bejbe.
Frocki v postelji.user posted image user posted image
Večer.user posted image
Tuš.user posted image
Krema za telo.user posted image
Mož.user posted image
Mir.user posted image
"Mami, jaz pa nebi pancala..."user posted image user posted image
Da te kap.Pa še svečke sva si prižgala...

Drgač sem pa od frizerja in nisem več ognjeno oranžno rdeča.Pač pa sem .....rjavolaska.
Kaj delate?

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pa kaj si nor...ampak user posted image k mala nebi pančalauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

A da nisi več rdečelaska??? Dej men je bla pa tista farba ful všečuser posted image

(odgovor članu NAJBOLJŠA)
Neposredna povezava do sporočila: 5296
22.3.2008 15:16:35   
spps
ojla punce.kako ste kaj?pr nas je pa speeet sneg.pomlad pa takauser posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu eva1)
Neposredna povezava do sporočila: 5297
22.3.2008 21:05:19   
NAJBOLJŠA
Hojla.
Vesele praznike in veliko pirhov vam vsem klepetuljam želim....user posted image user posted image user posted image
Eva 1, ja sem se morala mal predrugačit, k grem na drugo delovno mesto, a ne?....
Jaz sem se sedaj mal skulirala, k so frocki že v deželi spanca..Le moja prvorojenka, je še pokonci, k je pa že velika...user posted image user posted image
Grem brat knjigo, saj sex odpade, k mam  M na obisku.
Kaj delate?

Life is short..enjoy it.
N.

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 5298
23.3.2008 15:41:20   
tany83

ojla punce.kako ste kaj?pr nas je pa speeet sneg.pomlad pa takauser posted image

Ojla...

a si se kej tukaj spps...

kako si kaj praznovala????

jaz sem komaj zdaj ustala, se mi ni dalo prej sm bila utrujena, ker smo vceraj cel dan okol hodili, danes pa nimaj kaj delat pa sem si priviscla spanje, moj itak dela....

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 5299
23.3.2008 16:24:59   
Šarki
čao punce
mi smo že booooolšuser posted image user posted image user posted image

wanted cash.

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 5300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  210 211 [212] 213 214   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  210 211 [212] 213 214   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kolikokrat seksajo poročeni pari? To kaže ...
Plus: koliko je idealno, po mnenju znanosti.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Metode uspavanja, ki škodijo otrokovemu ra...
Namesto, da bi poslušali sebe in otroka, se preveč pogosto zanašamo na mnenje strokovnjakov, sorodnikov in znancev. Le r...
Pozabite na "6-7", prišel je nov s...
Uporabiti ga je mogoče kadarkoli in kjerkoli.
Otroški dodatek v letu 2026: izplačila in ...
Otroški dodatek je dopolnilni prejemek za preživljanje, vzgojo in izobraževanje otroka. Pravico do dodatka imajo družine...

Ko otrok riše
Admin

Ko moj otrok riše, jaz največkrat:

vprašam, da mi pove kaj je narisal (36%)

okaram, česa ni lepo narisal (1%)

svetujem kaj lahko popravi, da bo lepše (1%)

narišem sam/a da vidi kako se kaj nariše (0%)

pohvalim, da se je zelo potrudil (61%)

ga spodbujam za drugačne dejavnosti (0%)

Število vseh glasov: 88

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!