|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  218 219 [220] 221 222   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Internacionalne klepetulje
25.3.2008 21:34:52   
tany83
IZVIRNO SPOROČILO: NAJBOLJŠA

Men je blo najhujš, k sem navajena spat na trebuhu...Ko pa si noseč, pa na trebuhu ne moreš, k te trebuh boli.Če ležiš na hrbtu , je še slabš.Samo na boku.
Ko rodiš, si rečeš, ok zdej bo pa boljš.....Ma ja. Te bolijo prsa za znort.Jaz sem suhica, pa sem imela take joške ko P. Anderson...Mleka   za izvoz...
Ma nikol nam ni prov, a ne?user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image  same tezave... prav mas ja nikol nam ni pravuser posted image user posted image user posted image

Tu tienes la receta, la formula secreta
para poner en ritmo mi corazon
no existe medicina, doctores ni aspirinas
para el dolor que siente mi corazòn...

(odgovor članu NAJBOLJŠA)
Neposredna povezava do sporočila: 5476
25.3.2008 21:44:30   
tany83
Jaz tud grem pocasi mal na kavc se oddahnit, me ze hrbet boli tle sedet za racunalnikom...

user posted image

Lep vecer vam zelim... user posted image

lepo spanckajte user posted image

se tipkamo jutri....  user posted image

papa user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 5477
25.3.2008 22:05:03   
NAJBOLJŠA
Enako, mirno nočko.
N.

Life is short..enjoy it.
N.

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 5478
26.3.2008 7:21:25   
spps
jutro,čvekiceuser posted image user posted image user posted image user posted image ste že kaj nastrpne kaj bo z nami ta mesec?jaz se že šlepam z vložkom,sam user posted image  še ni,vsake tolk me štihne v trebuhu,hudiča še pa niuser posted image sem bila 100%,da bo do danes zjutraj že pr men,pa še me bo zgleda par dni j.... v glavouser posted image danes je moj 32.dan,pa bom zgleda spet podirala rekordeuser posted image
najbolj me jezi,ko ne pride takrat ko bi morala,pol sem pa čist adijouser posted image
bo žeuser posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil spps -- 26.3.2008 7:22:22 >

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu NAJBOLJŠA)
Neposredna povezava do sporočila: 5479
26.3.2008 9:56:14   
sončnica24
Dobro jutro spps, jaz pa bom zgleda zdaj en čas samo dopoldne na računalniku ker pri mojem lubiju en čas ne bodo delali na dve smeni, tako da boma verjetno popoldneve imela za sebe, zdaj ko še jih lahko imama user posted image .

Bom pa se vam seveda tudi popoldne javljala ker bo verjetno tudi marsikaj privat delal pa bom mela malce časa za vasuser posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 5480
26.3.2008 11:02:50   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: sončnica24

Dobro jutro spps, jaz pa bom zgleda zdaj en čas samo dopoldne na računalniku ker pri mojem lubiju en čas ne bodo delali na dve smeni, tako da boma verjetno popoldneve imela za sebe, zdaj ko še jih lahko imama user posted image .

Bom pa se vam seveda tudi popoldne javljala ker bo verjetno tudi marsikaj privat delal pa bom mela malce časa za vasuser posted image

ojla!kako se kaj počutiš?sej bo boljšuser posted image user posted image user posted image user posted image to pač ponavad nosečnost prinese s sabouser posted image user posted image user posted image kdaj maš naslednji pregled?

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu sončnica24)
Neposredna povezava do sporočila: 5481
26.3.2008 11:17:43   
sončnica24
Danes sem spet čisto adijo, ne vem zakaj. Za pregled me mora sestra poklicat je rekla da me bo prej poklicala tako da čakam na telefonski klic. Imam pa 21.4. NS, samo se mi to še tako daleč zdiuser posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 5482
26.3.2008 12:32:16   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: sončnica24

Danes sem spet čisto adijo, ne vem zakaj. Za pregled me mora sestra poklicat je rekla da me bo prej poklicala tako da čakam na telefonski klic. Imam pa 21.4. NS, samo se mi to še tako daleč zdiuser posted image
zdaj se ti zdi,da je daleč,pol boš pa kmal ugotovila,da si mal pred rokomuser posted image user posted image user posted image user posted image kdaj so ti pa zračunali rok?se pardoniram,ker ne odpišem takoj-mam mal za pospravit in skuhatuser posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu sončnica24)
Neposredna povezava do sporočila: 5483
26.3.2008 14:20:04   
Šarki
grrrrr kok sm huda. glih ZDEJ morm dobit quelle za nosečnice in dojenčkeuser posted image
joj kok sm jezna. prej jih pa nikjer ni blo.... pa nobene pametne nosečniške cune...

They said we should all pay our tax with a smile. I tried- but they
wanted cash.

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 5484
26.3.2008 14:29:15   
tany83
Ojla Dobro jutro...

kako ste kaj???

jaz bolj bogo... tle je nekam cudno vreme, soprarno za ponoretuser posted image

spps... upam, da se tvoja user posted image  ne pokaze in bo testek user posted image ... mene je vceraj zacelo fajn zvivat tam idspodi tko, da bo danes al pa jutr moja user posted image  tukaj... ze cutim, da se najvalja user posted image ... no ja gremo aprila v nove boje...

(odgovor članu Šarki)
Neposredna povezava do sporočila: 5485
26.3.2008 15:00:10   
_ancica_
Hojla punce moje...kako ste kaj?
Tukaj je danes za spremembo kar lepo vreme, tako da sem tudi jaz boljse volje. Zdaj bom dala cunje prat, potem bom pa pospravljala. Moram malo zrihtat stvari v kopalnici, pa posesala bom. Vceraj potem nisem sla nic ven, ker ko sem se oblekla sem pogledala skozi okno in je snezilo...me je vse minilo, pa se tak siv dan je bil. Upam, da bo danes soncek zdrzal do popoldneva user posted image

soncnica...bos vidla, kmalu bo april in tvoja NS bo 1 2 3 tukaj user posted image

spps...tudi jaz drzim pesti, da tvoje user posted image ne bo ta mesec user posted image je pa zoprno z vlozki okoli hodit, pomoje bom tudi jaz kmalu zacela user posted image

tany...tudi zate se vedno drzim pesti, velikim se je zdelo da bo user posted image prisla, pa je potem vseeno ni bilo user posted image

tanchi...najboljse da tisti quelle za nosecnice posljes soncnici...sama si bila malo prehitra...ali pa ga prisparaj za naslednjo pikico user posted image

Mene pa se vedno joske nic ne bolijo, kar je ful cudno, me pa kar naprej nekaj scipa spodaj, tako da bo pomoje user posted image kmalu tu user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 5486
26.3.2008 15:07:18   
tany83
Ojla ancica... dobro jutro...

jaz morem danes tud mal pospravit...ce pride moj danes ta do  4ih domov, greva mal stanovanja gledat... eno morava it pogledat tle blizu, ki so nam ga ponudili, je isti lastnik kot tega ki sva zdaj, sam baje da je cesta lepa... bomo videli, ce so bo danes dalo it pogledat, ker ta april se bliza, mava sam se 3 tedne, jaz bi pa rada cimprej od tuki, ker drgac se mi bo svozlalo, ker tko ropotajo ker delajo eno bajto, da ne morem spat, gleda okno sobo lih na gradbisce user posted image user posted image user posted image ...

kar se pa user posted image  tice kaj cmo tko je... sem res mislila, da je ne bo ta mesec, ker me tko joski bolijo, ocitno sem se zmotila... sej sem ze vceraj mal user posted image user posted image user posted image ... tko da je danes ze boljs... sem se sprijaznila... mislim, da bo danes tekom dneva tukaj al pa jutri... kaj cmo.. bo treba na kaka pregled....

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 5487
26.3.2008 15:16:36   
_ancica_
hojla tany...ne bit zalostna user posted image sicer pa vem kako se pocutis. Ne se obupat user posted image

Upam, da bosta koncno nasla pravo stanovanje zase. April bo res kmalu tu, tedni pa sibajo 100 na uro, tako da kmalu se bosta selila. Je res zoprno, da ti non stop ropotajo pred hiso user posted image Kolk casa pa ze gradijo tam? Tukaj bojo pa baje naslednji mesec zaceli s popravili balkonov, tako da bo kak teden veselo ropotalo user posted image

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 5488
26.3.2008 15:21:48   
tany83
Hvala ancica... sej bo... saj ves kako je zmer ko pride user posted image  si zalosten, sej pol gre ces par dni... bo slo mimo, tko kot zmer...

uf gradijo pa ze kaka dva meseca, pa se to ljudje ki ne poznajo kulture (haiti).. ta folk govori nek cuden jezik in tko naglas, da ponoris... ce ne tolce s kladivom, krici.. tko da je katastrofa... user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 5489
26.3.2008 15:27:53   
_ancica_
IZVIRNO SPOROČILO: tany83

Hvala ancica... sej bo... saj ves kako je zmer ko pride user posted image  si zalosten, sej pol gre ces par dni... bo slo mimo, tko kot zmer...

uf gradijo pa ze kaka dva meseca, pa se to ljudje ki ne poznajo kulture (haiti).. ta folk govori nek cuden jezik in tko naglas, da ponoris... ce ne tolce s kladivom, krici.. tko da je katastrofa... user posted image user posted image user posted image

sej bo tany ... sicer je pa se ni, tako da nikoli ne ves user posted image

uf to je pa ze kar dolgo, se sreca da se bosta kmalu selila user posted image

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 5490
26.3.2008 15:28:32   
_ancica_
ok, zda grem pa dol nest cunje prat...se tipkamo se malo kasneje ...user posted image user posted image

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 5491
26.3.2008 15:31:58   
tany83
sej vem, da bo... drugic boljs user posted image ...

jaz tud grem... grem pospravit po sobi, ker je katastrofa user posted image

se tipkamo pole... user posted image

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 5492
26.3.2008 16:14:27   
_ancica_
uf, kar naprej se prevazam gor pa dol z dvigalom. Najprej ko sem cunje dol nesla, potem sem sla dol dat mehcalec v stroj, zdaj grem dat cunje iz pralnega v susilni stroj, potem jih moram pa se gor prinest...sploh mi ni treba na fitnes hahahaha user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 5493
26.3.2008 16:16:55   
tany83
user posted image user posted image user posted image ... super zate... jaz se pa vlecem gor in dol po sobi in lih da zvim... mam noge tezke ko svinecuser posted image user posted image user posted image ....

sej sem skor pr koncu, sam se pobrisem po tleh user posted image

sem hitra kljub tezkim nogamuser posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil tany83 -- 26.3.2008 16:18:50 >

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 5494
26.3.2008 16:20:35   
_ancica_
pa te tvoje tezke noge so ponavadi znak za prihajajoco user posted image ali ne? Jaz se vedno drzim pesti zate!!!! user posted image

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 5495
26.3.2008 16:23:55   
tany83
IZVIRNO SPOROČILO: _ancica_

pa te tvoje tezke noge so ponavadi znak za prihajajoco user posted image ali ne? Jaz se vedno drzim pesti zate!!!! user posted image

hvala... nevem nic vec... ker ta mesec je vse nekam cudno user posted image user posted image user posted image ....

sam spodaj me mal prevec zbada... ko stojim, se mi zdi da mi bo maternico raztrgalo, kot da mi bo ven padla user posted image user posted image user posted image ... pa user posted image  groznooo tezko, edino tko da na trebuhu lezim lahko user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 5496
26.3.2008 16:33:20   
_ancica_

hvala... nevem nic vec... ker ta mesec je vse nekam cudno user posted image user posted image user posted image ....

sam spodaj me mal prevec zbada... ko stojim, se mi zdi da mi bo maternico raztrgalo, kot da mi bo ven padla user posted image user posted image user posted image ... pa user posted image  groznooo tezko, edino tko da na trebuhu lezim lahko user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image tany mogoce je pa le ratalo user posted image saj ni vec veliko za cakat, par dni, pa bo vse jasno user posted image jaz bom pa verjetno se kar cakala nekaj casa user posted image

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 5497
26.3.2008 16:41:35   
tany83

user posted image user posted image user posted image tany mogoce je pa le ratalo user posted image saj ni vec veliko za cakat, par dni, pa bo vse jasno user posted image jaz bom pa verjetno se kar cakala nekaj casa user posted image

user posted image user posted image user posted image  ja ma kaj??? user posted image user posted image user posted image  me mal prevec zbadauser posted image ... ah... sej mas prav... nic ne bom vec o znakih, sam kaj k me telo samo spominja, da se neki dogajauser posted image user posted image user posted image ... se 2 dni, do mojga najdaljsega cikla... ulozke sem ze nastimala v kopalnico za vsak slucajuser posted image user posted image user posted image ..

a teb ponavad zamuja???

jaz sem razmisljaja da bi test nardila, da ne bi v negotovosti bla, ce bi bu minus, bi pac vedla da bo user posted image  prsla... ker po moje me vse tko boli od zivckov... 
sam moj ni navdusen, ker ve da bi bla prevec down...user posted image

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 5498
26.3.2008 16:51:05   
_ancica_

user posted image user posted image user posted image  ja ma kaj??? user posted image user posted image user posted image  me mal prevec zbadauser posted image ... ah... sej mas prav... nic ne bom vec o znakih, sam kaj k me telo samo spominja, da se neki dogajauser posted image user posted image user posted image ... se 2 dni, do mojga najdaljsega cikla... ulozke sem ze nastimala v kopalnico za vsak slucajuser posted image user posted image user posted image ..

a teb ponavad zamuja???

jaz sem razmisljaja da bi test nardila, da ne bi v negotovosti bla, ce bi bu minus, bi pac vedla da bo user posted image  prsla... ker po moje me vse tko boli od zivckov... 
sam moj ni navdusen, ker ve da bi bla prevec down...user posted image

meni zamuja vsakih nekaj mesecev...v povprecju jo dobim na 28-30. dan, vsake tolko mi pa zamuja za kak teden, parkrat se mi je ze zgodilo da je zamujala tudi do 10 dni user posted image imam obcutek, da bo ta mesec tudi pozna. Ampak ne bom nic vec rekla, ker je itak vsak mesec malo drugace, tako da je mozno, da se mi ze jutri vlije...ali pa cez kak teden user posted image

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 5499
26.3.2008 16:59:09   
tany83
Hudic ja ta user posted image  nemarna... sam je tezko tud O dolocat ce nimas rednih user posted image ... sej priblizno se da zracunat, ce ves kdaj si mela tocno O, pol pa cez 14 dni se ponavad prikaze user posted image ... jaz mevem ce sem jo mela... nic spikanja ni blo user posted image

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 5500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  218 219 [220] 221 222   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  218 219 [220] 221 222   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kolikokrat seksajo poročeni pari? To kaže ...
Plus: koliko je idealno, po mnenju znanosti.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Metode uspavanja, ki škodijo otrokovemu ra...
Namesto, da bi poslušali sebe in otroka, se preveč pogosto zanašamo na mnenje strokovnjakov, sorodnikov in znancev. Le r...
Pozabite na "6-7", prišel je nov s...
Uporabiti ga je mogoče kadarkoli in kjerkoli.
Otroški dodatek v letu 2026: izplačila in ...
Otroški dodatek je dopolnilni prejemek za preživljanje, vzgojo in izobraževanje otroka. Pravico do dodatka imajo družine...

Ime za hčero
mag3

*

Naja (21%)

Neli (20%)

Lina (22%)

Hana (37%)

Število vseh glasov: 463

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!