|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  217 218 [219] 220 221   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Internacionalne klepetulje
25.3.2008 19:55:22   
_ancica_
IZVIRNO SPOROČILO: tany83

Drzim pesti, da ne...user posted image

kake so pa vegi hrenovke???

sem brala neki od suhega sadja pa se mi je zdaj po tem zalustalo user posted image user posted image user posted image

meni so kar vsec, tako za vsake tolko casa user posted image je pa vec razlicnih, ene imajo okus bolj blizje mesnim ene so pa cist drugacne po okusu. So pa v glavnem vse iz soje, plus milion nekih dodatkov user posted image

jaz bi tudi suho sadje, pa ga nimam. So mi pa suhe hruske ful dobre. user posted image

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 5451
25.3.2008 19:57:12   
_ancica_
zdaj se grem pa koncno stusirat...sem se vedno v pizami user posted image user posted image skrajni cas da se vrzem v kaj drugega user posted image

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 5452
25.3.2008 19:58:17   
tany83
aaaa...

jaz jih se nikol nisem zasledila, teh vegi hrenovk user posted image ... mogoce ker jih nisem niti iskala...user posted image

ja suho sadje njami user posted image user posted image user posted image ... meni so pa vsec suhe marelice...

pa ves kaj bi se jedla... studentsko prehranouser posted image  user posted image

Tu tienes la receta, la formula secreta
para poner en ritmo mi corazon
no existe medicina, doctores ni aspirinas
para el dolor que siente mi corazòn...

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 5453
25.3.2008 19:59:36   
tany83
IZVIRNO SPOROČILO: _ancica_

zdaj se grem pa koncno stusirat...sem se vedno v pizami user posted image user posted image skrajni cas da se vrzem v kaj drugega user posted image

user posted image user posted image user posted image

jaz preoblekla sem se ze, sam stusirala pa ne, sem bom tud sla pocasi, sam hrana da se mi mal polezeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 5454
25.3.2008 20:27:37   
_ancica_

aaaa...

jaz jih se nikol nisem zasledila, teh vegi hrenovk user posted image ... mogoce ker jih nisem niti iskala...user posted image

ja suho sadje njami user posted image user posted image user posted image ... meni so pa vsec suhe marelice...

pa ves kaj bi se jedla... studentsko prehranouser posted image  user posted image

to bi tud jaz jedla... njami!!!! user posted image

sem se ze stusirala, zdaj pa moram na hitro malo pospravit, pa skuhat kosilo, potem pa malo ven na zrak. Matr me kriz boli, se posebaj ce stojim ali hodim user posted image

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 5455
25.3.2008 20:32:05   
tany83

aaaa...

to bi tud jaz jedla... njami!!!! user posted image

sem se ze stusirala, zdaj pa moram na hitro malo pospravit, pa skuhat kosilo, potem pa malo ven na zrak. Matr me kriz boli, se posebaj ce stojim ali hodim user posted image

Mene tud, sam tud ce sedim... grozno je, se mi zdi kot da mam user posted image .... user posted image user posted image user posted image

katastrofa... sam cakam, kdaj se ulije hudic nemarni user posted image

jaz se bom sla zdaj tusirat pol pa kar na kavc mal pocivat...

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 5456
25.3.2008 20:50:46   
_ancica_
ti kar lepo pocivaj, jaz bom tudi...malo kasneje. user posted image

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 5457
25.3.2008 20:55:33   
tany83

zdaj sem se lepo stusirala user posted image   in se ze bolj pocutim...

sam me tko joske bolijo, da me celo voda moti user posted image user posted image user posted image ... se bom z modrcem tusirala...user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil tany83 -- 25.3.2008 20:56:33 >

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 5458
25.3.2008 21:04:52   
_ancica_

zdaj sem se lepo stusirala user posted image   in se ze bolj pocutim...

sam me tko joske bolijo, da me celo voda moti user posted image user posted image user posted image ... se bom z modrcem tusirala...user posted image user posted image user posted image

ja se spomnim, mene so ene parkrat ze tako mocno bolele, da sem pod tusom cutila bolecine, pa ko sem se v postelji obracala sem mislila da mi bojo kar stran padle, tako so bile tezke in bolece...kar malo pogresam to bolecino ta mesec hahaha...kaj pa vem kaj se dogaja z mano user posted image user posted image Vcasih ko me tako mocno bolijo spim kar z modrcem, da se mi cimmanj premikajo user posted image user posted image user posted image ...ampak tany, ce je to prvic zate, potem si sigurno user posted image user posted image , ker meni se to dogaja pogosto.

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 5459
25.3.2008 21:14:04   
tany83
Ja jaz tud mam modrc skoz gor, ker drgac ne morem prenasat bolecine in premikanja user posted image user posted image user posted image

Ne prvic me tko bolijo, sej so me ponavad ma nic posebnega, sam mal ob srani, sam zdaj me cele user posted image user posted image user posted image

sam sej ves kako je to, mogoce pa me namest jajcnikov joske bolijo ta mesecuser posted image user posted image user posted image ...

a ves kdaj so me tko bolele, ko sem zacela kontracepcijske jemat, sem hmal ponorela, sem prav k G sla ker so me tko bolele, pa je rekla, da je normalno, zarad spremembne hormonauser posted image ...

no ja bomo vidli kaj bo....

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 5460
25.3.2008 21:18:55   
_ancica_

Ja jaz tud mam modrc skoz gor, ker drgac ne morem prenasat bolecine in premikanja user posted image user posted image user posted image

Ne prvic me tko bolijo, sej so me ponavad ma nic posebnega, sam mal ob srani, sam zdaj me cele user posted image user posted image user posted image

sam sej ves kako je to, mogoce pa me namest jajcnikov joske bolijo ta mesecuser posted image user posted image user posted image ...

a ves kdaj so me tko bolele, ko sem zacela kontracepcijske jemat, sem hmal ponorela, sem prav k G sla ker so me tko bolele, pa je rekla, da je normalno, zarad spremembne hormonauser posted image ...

no ja bomo vidli kaj bo....

al si nosecka al ti pa samo hormoncki nagajajo...kot meni. Tista zatrdlinca ki jo imam je baje hormonske narave, tako da vse je mozno. Drzim pa pesti za dobro novicko user posted image

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 5461
25.3.2008 21:22:20   
NAJBOLJŠA
Tany boš vidla pol šele , ko boš dojila...user posted image user posted image user posted image
Dober večer.
Kako ste?
Jaz sem dala frocke spat, mož je pa kavo skuhal. V šoli sta mi naredila lepe izdelke in čestitala, mož nas je pa na večerjo peljal.user posted image user posted image
Tko, da danes sem kuhinjo sam daleč vidla...pa posodo nisem nič vidla....prima.user posted image user posted image

Life is short..enjoy it.
N.

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 5462
25.3.2008 21:23:09   
_ancica_
ta teden moram pa dobit novo zvezdico...sem ze res mocno zaostala za tabo user posted image user posted image user posted image ce ne ta teden, pa zihr drug. user posted image

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 5463
25.3.2008 21:23:46   
tany83
Ja tud mozno da me hormoni kaj hecajo... nikol se ne ve, vse je enkrat prvic user posted image user posted image user posted image user posted image ...

me ze zviva sam od straha user posted image user posted image user posted image

Hvala jaz tud drzim pesti, da ti rata ugledat user posted image user posted image ... ce je pa tista zatrdlina sam hormonske naraave pol dobro a ne... kaj pa mores nardit??? a ti je dala zdravnica kaj?? oz. kako je to da hormoni nagajo, meni ponavadi neuser posted image

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 5464
25.3.2008 21:24:29   
_ancica_
IZVIRNO SPOROČILO: NAJBOLJŠA

Tany boš vidla pol šele , ko boš dojila...user posted image user posted image user posted image
Dober večer.
Kako ste?
Jaz sem dala frocke spat, mož je pa kavo skuhal. V šoli sta mi naredila lepe izdelke in čestitala, mož nas je pa na večerjo peljal.user posted image user posted image
Tko, da danes sem kuhinjo sam daleč vidla...pa posodo nisem nič vidla....prima.user posted image user posted image

super dan si imela user posted image ko bi vsaj bilo tako veckrat na leto a ne? user posted image

(odgovor članu NAJBOLJŠA)
Neposredna povezava do sporočila: 5465
25.3.2008 21:25:46   
tany83
IZVIRNO SPOROČILO: NAJBOLJŠA

Dober večer.
Kako ste?

ojla..

ja super user posted image user posted image user posted image  sam da si prezivela lep dan...

ja to sem pa slisala, do ko dojis je kriza user posted image user posted image user posted image ... je se dooolgo do rakrat, morem prej zanosituser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu NAJBOLJŠA)
Neposredna povezava do sporočila: 5466
25.3.2008 21:26:36   
tany83

ta teden moram pa dobit novo zvezdico...sem ze res mocno zaostala za tabo user posted image user posted image user posted image ce ne ta teden, pa zihr drug. user posted image

ja bos mogla mal pohitet ja, ker jaz mam grominh teh postov, nevem od kje jih je tolk user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 5467
25.3.2008 21:27:16   
_ancica_

Ja tud mozno da me hormoni kaj hecajo... nikol se ne ve, vse je enkrat prvic user posted image user posted image user posted image user posted image ...

Hvala jaz tud drzim pesti, da ti rata ugledat user posted image user posted image ... ce je pa tista zatrdlina sam hormonske naraave pol dobro a ne... kaj pa mores nardit??? a ti je dala zdravnica kaj?? oz. kako je to da hormoni nagajo, meni ponavadi neuser posted image

nimam pojma kaj je to in kako se zdravi...res pa je da ta mesec ne cutim nobene bolecine. Zatrdlinca se se malo cuti ampak ni tako ocitna, tako da ne vem. Mogoce bo pa slo stran samo od sebe. Tam na Uz-ju mi je rekla da bo poslala izvide zdravnici in da naj poklicem enkrat drugi teden, potem bom pa vidla kako in kaj naprej. Jst samo upam, da mi tile hormoni ne preprecujejo zanositve user posted image bom vprasala.

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 5468
25.3.2008 21:27:53   
_ancica_

ja bos mogla mal pohitet ja, ker jaz mam grominh teh postov, nevem od kje jih je tolk user posted image user posted image user posted image

ja, ti jih sibas sto na uro hahaha user posted image user posted image

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 5469
25.3.2008 21:29:26   
tany83

nimam pojma kaj je to in kako se zdravi...res pa je da ta mesec ne cutim nobene bolecine. Zatrdlinca se se malo cuti ampak ni tako ocitna, tako da ne vem. Mogoce bo pa slo stran samo od sebe. Tam na Uz-ju mi je rekla da bo poslala izvide zdravnici in da naj poklicem enkrat drugi teden, potem bom pa vidla kako in kaj naprej. Jst samo upam, da mi tile hormoni ne preprecujejo zanositve user posted image bom vprasala.

user posted image  a mislis, da je mozno??? sej mogoce je ja... sam ce mas normalno O pa M, jaz ne bi rekla... nevem najbolj da vprasas in se vse pozanimas...
sam zakaj pa pride do motnje hormonov???

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 5470
25.3.2008 21:30:28   
_ancica_
joooooj...je ze pol petih!!!!! Jaz pa se nisem dala nic kuhat. Imam se slabo urco da kaj nastimam...nic punce moje, se bom poslovila (mogoce se kaj pokukam vmes gor user posted image ), pa se jutri spet tipkamo.

Lep vecer in lahko nocko va zelim...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 5471
25.3.2008 21:31:03   
_ancica_

user posted image  a mislis, da je mozno??? sej mogoce je ja... sam ce mas normalno O pa M, jaz ne bi rekla... nevem najbolj da vprasas in se vse pozanimas...
sam zakaj pa pride do motnje hormonov???

no idea user posted image

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 5472
25.3.2008 21:31:27   
tany83

ja, ti jih sibas sto na uro hahaha user posted image user posted image

user posted image

user posted image user posted image user posted image

ce sem pa cvekasta  user posted image

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 5473
25.3.2008 21:32:48   
NAJBOLJŠA
Men je blo najhujš, k sem navajena spat na trebuhu...Ko pa si noseč, pa na trebuhu ne moreš, k te trebuh boli.Če ležiš na hrbtu , je še slabš.Samo na boku.
Ko rodiš, si rečeš, ok zdej bo pa boljš.....Ma ja. Te bolijo prsa za znort.Jaz sem suhica, pa sem imela take joške ko P. Anderson...Mleka   za izvoz...
Ma nikol nam ni prov, a ne?user posted image user posted image user posted image

Life is short..enjoy it.
N.

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 5474
25.3.2008 21:33:45   
tany83

joooooj...je ze pol petih!!!!! Jaz pa se nisem dala nic kuhat. Imam se slabo urco da kaj nastimam...nic punce moje, se bom poslovila (mogoce se kaj pokukam vmes gor user posted image ), pa se jutri spet tipkamo.

Lep vecer in lahko nocko va zelim...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

pa kaj dobrega skuhaj za tvojega dragega...
user posted image

se tipkamo jutri...

lepo se mej... papa user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 5475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  217 218 [219] 220 221   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  217 218 [219] 220 221   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kolikokrat seksajo poročeni pari? To kaže ...
Plus: koliko je idealno, po mnenju znanosti.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Metode uspavanja, ki škodijo otrokovemu ra...
Namesto, da bi poslušali sebe in otroka, se preveč pogosto zanašamo na mnenje strokovnjakov, sorodnikov in znancev. Le r...
Pozabite na "6-7", prišel je nov s...
Uporabiti ga je mogoče kadarkoli in kjerkoli.
Otroški dodatek v letu 2026: izplačila in ...
Otroški dodatek je dopolnilni prejemek za preživljanje, vzgojo in izobraževanje otroka. Pravico do dodatka imajo družine...

Ime za hčero
mag3

*

Naja (21%)

Neli (20%)

Lina (22%)

Hana (37%)

Število vseh glasov: 463

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!