|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  215 216 [217] 218 219   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Internacionalne klepetulje
24.3.2008 21:29:52   
tany83
No, jaz sem se stusirala, zdaj pa grem na kavc mal se oddahnit... user posted image

lepo se mejte, se tipkamo jutri... user posted image user posted image user posted image

Lahko nocko user posted image

Tu tienes la receta, la formula secreta
para poner en ritmo mi corazon
no existe medicina, doctores ni aspirinas
para el dolor que siente mi corazòn...

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 5401
25.3.2008 11:05:13   
spps
ojla punce,za praznike smo kr neki okol letali,če pa smo že doma bili,smo pa obisk dobili-saam da je mim.ancica hvala za čestitkeuser posted image user posted image user posted image user posted image
ta teden spet ne bom ničkj z vami,ker sem popoldan v službi.to da vama povem,da bom cel teden držala pestiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image fajn se imejteuser posted image user posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 5402
25.3.2008 14:14:52   
tany83
Dobro jutro

Kako ste kaj???

jaz sem se prebudila zdaj si pa kavico kuham user posted image ...

tukaj je nekam oblacno, bomo videli kaj bo, mohoce bo celo malo dezja user posted image  ga ze dooolgo ni bilo nic...

a se vse spite???user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 5403
25.3.2008 14:17:42   
tany83
IZVIRNO SPOROČILO: spps

ojla punce,za praznike smo kr neki okol letali,če pa smo že doma bili,smo pa obisk dobili-saam da je mim.ancica hvala za čestitkeuser posted image user posted image user posted image user posted image
ta teden spet ne bom ničkj z vami,ker sem popoldan v službi.to da vama povem,da bom cel teden držala pestiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image fajn se imejteuser posted image user posted image user posted image user posted image

ojla spps...

lepo da se mal oglasis... bomo drug teden mal vec klepetale, ko si zjutraj user posted image ...

drzi pesti jauser posted image user posted image user posted image ... mi bomo tudi zate... moramo bit rozike user posted image ... user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 5404
25.3.2008 14:49:21   
_ancica_
dobro jutro / dober dan user posted image
nic se niste razpisale danes.

spps...drug teden bomo malo vec klepetale, upam pa tudi da bomo tudi proslavljale nase user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

tany...dobro jutro user posted image jaz si grem pa pripravit zajtrk, potem moram pa dokoncati ideje za koledarje. Sem spet tako lena danes, pa vreme je spet grdo in mrzlo je...brrrr user posted image

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 5405
25.3.2008 14:54:33   
tany83
Ojla ancica...

jaz si bom tud zajtrk pripravila... lena sem jaz tud... sam danes nimam kaj dost za delat, ker sem vceraj dosti nardila, stanovanje je cisto user posted image user posted image user posted image ... perila ni nic user posted image user posted image user posted image ... bom pocivala... user posted image

me kriz boli vsak dan neki novega user posted image user posted image user posted image ....

danes ma moja tasca roj. dan...morem mojga poklicat, da ne pozabi cestitke kupituser posted image

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 5406
25.3.2008 14:55:32   
sončnica24
Hojla da se jaz spet malce oglasim, zdaj sem malenkost boljša sicer še imam vedno ta kovinski okus v ustih pa malo me še vedno želodec boli. Pa danes ponoči me je prvič v življenju zob bolel sem bla zdaj pri zobozdravniku, še dobro da mi je dal inekcijo pa nisem nič čutla ko mi je po zobu roval zdaj pa moram 11. 4. nazaj na kontrolo it. Upam da bom danes mela kaj volje da bom malce z vami klepetala, vas že prav pogrešam, samo kaj če pa se mi res nič ne da.

Še vedno pa zelo zelo pesti za vaju dve tany pa ancica držim pa še seveda za spps da boste zagledale user posted image čriti po drugi strani pa tudi za to ta vam ne bo tako slabo kot je meni.

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 5407
25.3.2008 15:00:14   
_ancica_
tany...si bla pa pridna vceraj, da ti danes ni treba nic narest user posted image user posted image jaz pa nisem kaj dosti naredila vceraj, moram pa danes user posted image

soncnica...nasa nosecka user posted image se malo, pa te bo minila slabost bos vidla, potem bomo pa spet lahko skupaj klepetale user posted image Lepo da si se nam  malo oglasila, smo te ze pogresale user posted image

(odgovor članu sončnica24)
Neposredna povezava do sporočila: 5408
25.3.2008 15:04:23   
tany83
Ojla...

soncnica... kako si??? ne mi pobegnit...  povej ce si mela kake znake preden si ugledala user posted image ??? se bliza moj dan D.. pa sem radovedna??? daj usmile se me??? plissssssssssss user posted image ... upam, da tvoje slabosti kmal popolnoma minejo user posted image

ancica... ja jaz sem vceraj bla pridna, bom danes pocivala... pa tud ne morem, ker me kriz boli, pa da o joskih niti ne govorim user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 5409
25.3.2008 15:12:32   
_ancica_
tany...jaz sem pa vceraj prehitro rekla, da me kriz nic ne boli. Ko sem sla ven me je zacel bolet ko hudic, danes je malo bolje. Moje joske so pa res cudne ta mesec...nic, nobene nolecine, napetosti...user posted image mi je tako cudno, da sploh ne vem kaj naj si mislim. Prav rada bi, da bi me vsaj malo bolele user posted image edino ce nisem imela O tako zelo pozno, da me bojo zacele bolet sele cez kak dan.    

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 5410
25.3.2008 15:19:52   
tany83
ja no vidis, kriz te je ze zacel bolet... mene kriz nikol ni tko bolel kot zdaj, me fuul boli, me na momente tko vseka, da morem sest dol, mi je kar slabo od bolecine...

joske so grooozno bolece, se jih ne smem dotaknit, spim tezko na trebuhu, pa polne se mi zdijo...

jajcniki ne ne bolijo in napetega trebuha nimam kot pred user posted image ...

nevem kaj bi to blo, me mika test delat, mogoce nama je uspelo... sam po drugi strani me je tko zelo strah, da ne bo nic in vse to sam user posted image  napoveduje... sit ej... ce ne tolk joske od user posted image  bolijo bom ponorela...ker ta mesec nisem O cutila, nic ... oz. sem mela spikanje v jacnikih 1 teden po M ze, kar je znacilno, ce mas M na 28 dni.. ma nic vec ne vem... najboljs da cakm in bomo videli, sam ne morem iz svoje koze, da me ne bi mikalo kaj je, pol pa bom zopet razocrana kot zmeruser posted image

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 5411
25.3.2008 15:35:53   
sončnica24
Tany jaz nisem mela res nobenih posebnih znakov res pa je da so se slabosti začela dan po opravljenem testu, ampak jaz sem test full pozno delala zaradi nerednih user posted image . Res pa je da so me potem tudi prsi začele full full bolet ampak se je zdaj to malce umirlno samo brez volje sem pa še vedno.

Drugače pa znake kot jih imaš ti imajo določene punce ki jim je uspelo, tako da res držim pesti za tebe ker ti full full privoščim da zagledaš user posted image .

Kdaj pa bi jo mogla dobit? user posted image mislim?

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 5412
25.3.2008 15:39:12   
tany83
IZVIRNO SPOROČILO: sončnica24

Tany jaz nisem mela res nobenih posebnih znakov res pa je da so se slabosti začela dan po opravljenem testu, ampak jaz sem test full pozno delala zaradi nerednih user posted image . Res pa je da so me potem tudi prsi začele full full bolet ampak se je zdaj to malce umirlno samo brez volje sem pa še vedno.

Drugače pa znake kot jih imaš ti imajo določene punce ki jim je uspelo, tako da res držim pesti za tebe ker ti full full privoščim da zagledaš user posted image .

Kdaj pa bi jo mogla dobit? user posted image mislim?

Hvala soncnica... user posted image

men slabo neki ne dela... za to je itak se prezgodi...  to se kasnej zacne user posted image

ja jaz je ne cakm v cetrtek se 3 dni morem pocakat, po najdaljsem ciklu (32. dan)...

najboljs da cakam, drugega mi ne ostane... user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 5413
25.3.2008 15:43:05   
_ancica_
ja tany te cist razumem. Jaz bi najraje premaknila cas vsaj za 1 teden naprej, da vidim na cem sem. Na te znake se ni vec za zanasat, ker je vsakic malo drugace, na koncu pa razocaranje. Jaz upam, da pri tebi vse te spremembe pomenijo user posted image user posted image , zase pa ne upam prevec...me je strah user posted image si vedno govorim, da ce zdaj ne rata bo pa drugic, ampak ti dnevi pred nepricakovano M so ubijalski user posted image Sem ravno razmisljala, ce sem imela pozno O, pomeni da je bila ravno nekje v casu vikenda, ko smo bili v Montrealu, kar pomeni da je bolj malo sans da nama je ratalo user posted image ...bomo vidli, ni druge kot da cakamo in cakamo...

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 5414
25.3.2008 15:48:27   
tany83
 user posted image

ja mas prav ja... se ne bom obremenjevala vec... sej sam se 3 dni pocakam, pol pa bom vidla ce se prikaze user posted image  pac grem v nov bolj, se drugega mi ne ostane....user posted image

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 5415
25.3.2008 15:59:51   
sončnica24
Ko bi vidve vedele kako bi bila jaz srečna če bi vama uspelo user posted image zagledat, še verjetno bolj kot pa ko sem sama svoji dve črtici videla, čeprav slabosti pa vama ne privoščim niso res nič luštneuser posted image , prav tako tudi zobobol ne, mam pa še vedno levo stran mrtvo pa je zdaj že 3 ure kaj sem bla pri zobozdravniku.

Nekaj mi povejta vama je že kdaj dajal pol na koncu gips gor, ker jaz ga zdaj mam samo me je strah da si ga bom zvečer dol oprala ko si bom šla zobe umivatuser posted image

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 5416
25.3.2008 16:03:25   
_ancica_
tany...saj tri dni bo hitro minilo user posted image imas vsaj redne M, tako da ce ti bo zamujala imas vec moznosti da si user posted image Pri meni je malo drugace, ker mi rada zamuja na vsakih nekaj mesecev, tudi po cel teden, vcasih tudi vec, potem pa ne vem kaj bo... user posted image ali user posted image user posted image in imam obcutek, da bo ta mesec spet pozna user posted image

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 5417
25.3.2008 16:09:07   
tany83
Soncnica... jaz sem mela 6 ur vse mrtvo, ko mi je zob stimala... sem hotela ponoret.... user posted image

ce ti je dala prav gor ti ne bi smelo past dol, tko da lahko komot jes in si zobe umivas user posted image ....

ancica... ja res je ja.. jaz mam redne user posted image  tko da se bo kmal pokazalo kaj in kako, prejsni mesec je prsla na 30 dan, tam mam od 28 do 32 nekje...

sam me je pa zdaj nekaj zacelo zvijat, tko da ocitno bo user posted image  prslauser posted image user posted image user posted image ...
bo drugic boljseuser posted image ...

zdaj si pa grem en zajtrk nardit, ker sem lacna
user posted image

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 5418
25.3.2008 16:23:08   
tany83
evo tukaj je neki za nas:

http://www.mojnet-si.net/assets/applets/behappy.swf

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 5419
25.3.2008 16:32:41   
_ancica_

Ko bi vidve vedele kako bi bila jaz srečna če bi vama uspelo user posted image zagledat, še verjetno bolj kot pa ko sem sama svoji dve črtici videla, čeprav slabosti pa vama ne privoščim niso res nič luštneuser posted image , prav tako tudi zobobol ne, mam pa še vedno levo stran mrtvo pa je zdaj že 3 ure kaj sem bla pri zobozdravniku.

Nekaj mi povejta vama je že kdaj dajal pol na koncu gips gor, ker jaz ga zdaj mam samo me je strah da si ga bom zvečer dol oprala ko si bom šla zobe umivatuser posted image

hvala soncnica user posted image ko nama rata, se bomo lahko skupaj veselile user posted image
glede tistega gibsa...jaz sem ga imela par dni notri, pa sem lahko normalno jedla, res da je bilo na zacetku malo zoprno, ker sem imela obcutek, da mi bo vse skupaj vem padlo, pa je bilo ok user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 5420
25.3.2008 16:33:06   
sončnica24
Tany super ta link, sem se prav nasmejalauser posted image . Jaz sem pa zdaj prvi milky way pojedla kar sem dve črtici vidla mi je prav zadišala čokolada upam da je to napoved da se slabosti poslavljajo

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 5421
25.3.2008 16:37:04   
tany83
user posted image user posted image user posted image ... ja meni je vces ta linkuser posted image user posted image

sem vam se na mail poslala...user posted image user posted image user posted image

soncnica kako pa drugace, kako hrana ti gre bolj za jest, al ti nic kaj posebno se ne disi???

Neposredna povezava do sporočila: 5422
25.3.2008 16:37:05   
_ancica_
IZVIRNO SPOROČILO: tany83

evo tukaj je neki za nas:

http://www.mojnet-si.net/assets/applets/behappy.swf

user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 5423
25.3.2008 16:38:24   
_ancica_

Tany super ta link, sem se prav nasmejalauser posted image . Jaz sem pa zdaj prvi milky way pojedla kar sem dve črtici vidla mi je prav zadišala čokolada upam da je to napoved da se slabosti poslavljajo

jupi!!!! mogoce bo pa od zdaj naprej boljse tvoje pocutje user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 5424
25.3.2008 17:00:55   
sončnica24
Meni nič kaj ne diši pa tudi nekega posebnega apetita nimam tako da pač več ali manj sem zdaj na silo jedla ker če nisem sem mislila da bom tja padla, mi je blo še bolj slabo. Zdaj pa tako počasi npr. danes je mama segedin kuhala pa mi je full dišal pojedla pa sem ga tudi bolj malo, zdaj si bom verjetno šla po eno jabolko.

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 5425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  215 216 [217] 218 219   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  215 216 [217] 218 219   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kolikokrat seksajo poročeni pari? To kaže ...
Plus: koliko je idealno, po mnenju znanosti.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Metode uspavanja, ki škodijo otrokovemu ra...
Namesto, da bi poslušali sebe in otroka, se preveč pogosto zanašamo na mnenje strokovnjakov, sorodnikov in znancev. Le r...
Pozabite na "6-7", prišel je nov s...
Uporabiti ga je mogoče kadarkoli in kjerkoli.
Otroški dodatek v letu 2026: izplačila in ...
Otroški dodatek je dopolnilni prejemek za preživljanje, vzgojo in izobraževanje otroka. Pravico do dodatka imajo družine...

Datum poroda
endrina

Kako je prišlo do datuma poroda?

rodila sem ko sem dobila svoje popadke (68%)

porod je bil sprožen zaradi medicinske indikacije (25%)

porod je bil sprožen na mojo željo (7%)

Število vseh glasov: 331

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!