|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  5 6 [7] 8 9   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mož in motor
4.4.2008 15:12:23   
karmar
pol pa najbolje da se niti v avto ne vsedeš več, niti ne it peš po pločniku, ker lahko kdo s ceste vate zleti. In pazi kje spiš, da ti slika nad posteljo ne pade na glavo... Dej nehaj, vsak zase ve kje ima mejo. Če je pa nima, ga poišči in se z njim kregaj.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 151
   RE: Mož in motor
4.4.2008 15:21:36   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: karmar
vsak zase ve kje ima mejo.


Vidiš, tu pa nastane problem: veliko jih samo misli, da ve, kje imajo mejo ali pa se ne zavedajo, da imata tudi motor in cesta svojo mejo in zmogljivosti, pa jih ne upoštevajo. Tisti, ki vozi po magistalki 150 ali še več, zase ne ve, kje ima mejo oz. jo podcenjuje, podcenjuje pa tudi motor in cesto. In druge udeležence v prometu.

< Sporočilo je popravil Ankica -- 4.4.2008 15:22:22 >

(odgovor članu karmar)
  Neposredna povezava do sporočila: 152
   RE: Mož in motor
4.4.2008 15:28:42   
karmar
No, če bi pravilno prebrala, bi opazila da sem pisala o AC.
Vsekakor je pa dobro to, da je veliko takih, ki sploh ne delajo neumnosti po cestah in so vedno zbrani.... Taki seveda lahko govorijo čez motoriste ipd. user posted image
Čau

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 153
   RE: Mož in motor
4.4.2008 15:52:38   
Anonimen
user posted image   Karmar, če bi ti vso debato prebrala, bi videla, da sem se vozila z motorjem.
Glede AC se strinjam in na splošno je kultura vožnje v Sloveniji na psu.

Glej, meni so motorji sami po sebi čisto fajn. In tudi če bi si ga moj dragi sedaj spomnil nabavit, ne bi delala nekih problemov, ampak to zato, ker ima za sabo že veliko izkušnej in vozi po pameti, zaradi užitka, . Torej bi riziko zmanjšal na minimum. Bi pa delala probleme, če bi bil popoln začetnik in bi si omislil 1000 kubično mašino ter šel polagat ovinke na kačje ride. To bi mi pa dvignilo pritisk. Ker bi preeeetegoval vse meje do onemoglosti. To bi bilo čisto izzivanje usode. Pa ne govorim kar tako, poznam take primerke. Ni problem v motorjih, temveč v tistih, ki jih upravljajo. Pa tudi v drugih, ki mislijo, da so na cesti sami in si mislijo, da drugih ni treba upoštevat. In ja, so tudi fajn motoristi user posted image .

BTW: v desetih letih še nisem fasala niti listka za napačno parkiranje. Nisem vedno zbrana, delam neumnosti na cesti, ampak da bi še dodatno izzivala, mi pa še na misel ne pride. Že tako imam velikokrat srečo, ponavadi ko drugi delajo bedarije (jih tudi sama kdaj, seveda, nimam se za vsemogočno in ne razmišljam v smislu, meni se ne more nič narediti). 
In ne vem, kakšno srečo morajo imeti šele drugi, ki zavestno delajo veliko večje bedarije,npr. prehitevajo po desni?

(odgovor članu karmar)
  Neposredna povezava do sporočila: 154
   RE: Mož in motor
4.4.2008 16:26:36   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: karmar

Ne morem kaj, da se ne bi vtaknila v ta pogovor. Moj mož ima močan cestni motor in tudi jaz sem nora na vožnjo z njim. user posted image (seveda ne sedaj....user posted image )
Res je, da n amotorju ne veš kdaj ti hitrost tako poskoči, ker je to v trenutku. So pa seveda zelo zelo nevarni tudi vozniki avtomobilov, še posebno tisti. ki ne vejo zakaj imajo v avtu montirana ogledala... Če gre motorist po avtocesti recimo 150 km/h,  in se mu kar naenkrat vrže na pas še avto... NO COMMENT: Da pa ne bo pomote- ne zagovarjam divjanja. Še vedno se lahko vozi s pametjo.
... je pa NORO, ko enkrat začneš ne moreš nehat.


Aha torej bo itak avto kriv,pa čeprav je motorist peljal 150 km/h. A za motoriste so drugačne omejitve?? Jas ne verjamem,da so večinoma avtomobili krivi,ampak večinoma so motoristi sami,ker se ne držijo omejitev.In to me zelo razkuri.Lih dans sta se mi dva motorista naenkart prikazala v desnem boku in to pri vključevanju na mojo prednostno cesto,nato kr pred mano in na drug pas začela prehitevat,pa čeprav so na drugem pasu nasprot vozili avtomobili.user posted image

(odgovor članu karmar)
  Neposredna povezava do sporočila: 155
   RE: Mož in motor
4.4.2008 18:23:21   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: kaya2007

velikokrat opazim, da ljudje sploh več niso navajeni na neko visoko hitrost in te kratko malo spregledajo, zapeljejo na tvoj pas 100 na uro (ko ti priletiš 300 user posted image ),


In tebi je to se smesno user posted image .

(odgovor članu kaya2007)
  Neposredna povezava do sporočila: 156
   RE: Mož in motor
4.4.2008 18:26:01   
mišk
 
Hja, pri naju je pa prej obratna situacija.
Jst že od kar pomnim obožujem motorje. Najprej me je ati naučil se vozit s "štirko", potem smo imel doma anga ATX-a, potem sem vozila od brata 125 kubično Cagivo, dokler mi ni ati za osemnajsti rostni dan kupil 250 kubične Yamahe Virago!! Skor se mi je zmešal od veselja in zaljubljenosti v tisti motor. Na sezono sem nardila po 13.000 km. Non stop sem se drlajsala, hodila po zborih. V glavnem, bla so nora leta... Dokler mi ni po treh letih neki avto iz stranske ceste izsilil prednost in bum! Zlom gležnja, tri mesece bergel, motor ful uničen... Malo me je postalo strah. Motor sem (zaenkrat) prodala in se posvetila povečavanju natalitete(user posted image ).
Še vedno je motor edini hobi, ki me zanima in vem, da ko bodo otroci večji, da bom zopet imela motor!user posted image  Vsake tolk cajt me prime in bi ga kar kupila, a me stisne ob vseh teh mrtvih motoristih, ki v velikih primerih sploh niso bili nič krivi!user posted image
Za sebe pa vem, da če jst ne bi marala motorjev, mož pa bi brez mojega dovoljenja domov privlekel enega, bi tudi znorela! Mislim, da bi se moral glede česa takega definitivno posvetovati s tabo, ker priznam, da je vožnja z motorjem res nevarna! Malo peska na ovinku, nepazljivost ostalih udeležencev, zaviranje na mokrem cestišču... Boljš da ne pomislim.
Veliko pa je že to, če ima tvoj mož pamet na pravem mestu in da ni nek divjak, kakršni so res nekateri motoristi. Sploh mlajši in s cestaki.

(odgovor članu kaya2007)
Neposredna povezava do sporočila: 157
   RE: Mož in motor
4.4.2008 18:31:52   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: tinkatonka

No zdaj ko denar ima, pa si je on omislil težki motor. Kakšen ne vem, ker manj ko slišim o motorjih bolje je.


Upam,da je prva jeza ze minila.

S taksno reakcijo ne bos resila veliko, vsaj po mojem ne. Toliko kot je nepremisljeno njegovo dejanje je nepremisljena tvoja reakcija. Obnasas se enako kot on, popolnoma ignoriras njegove potrebe in zanimanja.

Kako in kaj je z voznjo z motorji, so ti ze obsirno napisali.

Naj dodam le to, da od tezkih motorjev (vsaj od teh, ki jih sama poznam oz. za katere sem slisala) obstajajo tudi t.i. chopperji (ne vem, ce sem cisto prav napisala, motoristi, popravite me), s katerimi niti ne mores objestno divjat, lahko pa polagas ovinke, to je pa res, ampak so hitrosti bistveno manjse in tudi hudih nesrec ne vem, ce je z njimi toliko. Tako da preden zazanes totalno paniko, vprasaj moza, kaksen motor je kupil user posted image . Z jezo in ignoranco kot jo furas sedaj, ne bos na dolgi rok veliko dosegla. Lahko se sicer zgodi, da bo prodal motor zaradi ljubega miru, ampak zamera bo ostala, ce se bos se naprej tako obnasala. Obsojati njegovo dejanje sicer olajsa tvojo duso, ampak ne prinese kaj dosti.

< Sporočilo je popravil Mič II -- 4.4.2008 18:32:13 >

(odgovor članu tinkatonka)
  Neposredna povezava do sporočila: 158
   RE: Mož in motor
4.4.2008 18:51:47   
Anonimen
Lahko se sicer zgodi, da bo prodal motor zaradi ljubega miru, ampak zamera bo ostala, ce se bos se naprej tako obnasala. Obsojati njegovo dejanje sicer olajsa tvojo duso, ampak ne prinese kaj dosti.



Mam raje da zameri, kot pa da ga ni. In to bi mu tudi povedala, da ima lahko celo življenje surlo do tal če hoče, meni je važno da je živ.  In jaz bi njemu hudo zamerila, da bi me podpiral če bi si jaz želela motor. Tako kot bi mu zamerila, če bi mu bilo vseeno ali kadim med nosečnostjo ali ne.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 159
   RE: Mož in motor
4.4.2008 20:14:29   
Anonimen
Lahko se sicer zgodi, da bo prodal motor zaradi ljubega miru, ampak zamera bo ostala, ce se bos se naprej tako obnasala. Obsojati njegovo dejanje sicer olajsa tvojo duso, ampak ne prinese kaj dosti.
Mam raje da zameri, kot pa da ga ni.


In mislis, da je zamera resitev?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 160
   RE: Mož in motor
4.4.2008 20:26:31   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Mič II

Lahko se sicer zgodi, da bo prodal motor zaradi ljubega miru, ampak zamera bo ostala, ce se bos se naprej tako obnasala. Obsojati njegovo dejanje sicer olajsa tvojo duso, ampak ne prinese kaj dosti.
Mam raje da zameri, kot pa da ga ni.


In mislis, da je zamera resitev?


Ah pa saj nisma 5 let stara da boma zamerljiva do amena. Nima kaj  zamerit, če mi je do njegovega življenja. Ko bom delala proti najini družini, se lahko javi. Do takrat pa ima da je tiho.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 161
   RE: Mož in motor
4.4.2008 20:29:50   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: nivess

IZVIRNO SPOROČILO: Mič II

Lahko se sicer zgodi, da bo prodal motor zaradi ljubega miru, ampak zamera bo ostala, ce se bos se naprej tako obnasala. Obsojati njegovo dejanje sicer olajsa tvojo duso, ampak ne prinese kaj dosti.
Mam raje da zameri, kot pa da ga ni.


In mislis, da je zamera resitev?


Ah pa saj nisma 5 let stara da boma zamerljiva do amena.


Ocitno sta pet let stara, oba...user posted image . Vsaj on, ce kar kupi motor.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 162
   RE: Mož in motor
4.4.2008 20:31:21   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Mič II

IZVIRNO SPOROČILO: nivess

IZVIRNO SPOROČILO: Mič II

Lahko se sicer zgodi, da bo prodal motor zaradi ljubega miru, ampak zamera bo ostala, ce se bos se naprej tako obnasala. Obsojati njegovo dejanje sicer olajsa tvojo duso, ampak ne prinese kaj dosti.
Mam raje da zameri, kot pa da ga ni.


In mislis, da je zamera resitev?


Ah pa saj nisma 5 let stara da boma zamerljiva do amena.


Ocitno sta pet let stara, oba...user posted image . Vsaj on, ce kar kupi motor.



O kom ti to? Moj še vido ni motora od blizu. Jaz govorim hipotetično.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 163
   RE: Mož in motor
4.4.2008 20:31:55   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: nivess

IZVIRNO SPOROČILO: Mič II

IZVIRNO SPOROČILO: nivess

IZVIRNO SPOROČILO: Mič II

Lahko se sicer zgodi, da bo prodal motor zaradi ljubega miru, ampak zamera bo ostala, ce se bos se naprej tako obnasala. Obsojati njegovo dejanje sicer olajsa tvojo duso, ampak ne prinese kaj dosti.
Mam raje da zameri, kot pa da ga ni.


In mislis, da je zamera resitev?


Ah pa saj nisma 5 let stara da boma zamerljiva do amena.


Ocitno sta pet let stara, oba...user posted image . Vsaj on, ce kar kupi motor.



O kom ti to? Moj še vido ni motora od blizu. Jaz govorim hipotetično.


O konkretnem opisanem primeru.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 164
   RE: Mož in motor
4.4.2008 20:33:30   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Mič II

IZVIRNO SPOROČILO: nivess

IZVIRNO SPOROČILO: Mič II

IZVIRNO SPOROČILO: nivess

IZVIRNO SPOROČILO: Mič II

Lahko se sicer zgodi, da bo prodal motor zaradi ljubega miru, ampak zamera bo ostala, ce se bos se naprej tako obnasala. Obsojati njegovo dejanje sicer olajsa tvojo duso, ampak ne prinese kaj dosti.
Mam raje da zameri, kot pa da ga ni.


In mislis, da je zamera resitev?


Ah pa saj nisma 5 let stara da boma zamerljiva do amena.


Ocitno sta pet let stara, oba...user posted image . Vsaj on, ce kar kupi motor.



O kom ti to? Moj še vido ni motora od blizu. Jaz govorim hipotetično.


O konkretnem opisanem primeru.


Aha, aha ok. Samo da se razumemo.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 165
   RE: Mož in motor
4.4.2008 20:49:25   
Pikec
Prosim ne nategujte spet foruma, ker se bo brisalo.
TNX

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 166
   RE: Mož in motor
4.4.2008 21:28:32   
Gina
IZVIRNO SPOROČILO: kaya2007

user posted image  user posted image  user posted image  res ste smešni...dejte malo po cestah pogledat, vsi se fijakamo 50 na uro, če ne še manj, pa je vseeno ogromno nesreč in ogromno mrtvih. in kakšne ukrepe imamo? zvišamo kazni, kot da to pomaga user posted image



Matr punca, a tebi se resnično ne zdi nevarno, če divjaš oz. tvoj divja z vašim "hitrim" avtom po cestah? A veš, garantiram ti, da če bi tebe ali tvojega, pač vsakogar, kdor bi vozil čez 130 na AC isti hip, ko bi prekršil pravilo, stresla elektrika, tista ta ornk - za krave, da ne bi več probal divjat, ko bi ga drugič streslo. Četudi bi moral plačati vsakič, ko gre 131km/h 10.000eur, bi ga slej ko prej minilo. Torej trdim, da so kazni premajhne. Zelo premajhne, da ti take reči hodijo po glavi. In osli, ki izzivajo življenja drugih ljudi na AC z več kot 130km/h še vedno obstajajo. Jaz vedno zmanjšam hitrost pred njimi do toliko, kot se da, četudi na 80 na AC, dol mi visi, naj se vsaj jezijo prepotentni izzivalci tujih smrti.

IZVIRNO SPOROČILO: baguSka
Tak clovek, ki je tak po dusi, da postavlja na prvo mesto najprej svoje zivljenje, sele potem druzino in otroke, tak je zame egoist.



Baguška, vsi smo več ali manj egoisti. Na tem svetu ni moškega, ki bi mu bil hobi manj pomemben kot družina. To je gensko tako, če moški ni tak, ima ženske kromosome. Problem je zgolj v tem, da ugotoviš, ali je to njegov hobi ali preseravanje zaradi trenutnega navdiha. Drugače pa ti mora biti jasno, da vsi deci ne divjajo niti se ne izpostavljajo nevarnosti kar tako. Moj nikdar ne pelje hitro, ker uživa v počasni vožnji, pa tudi s padli ne leta, kadar piha neprimerno.

IZVIRNO SPOROČILO: nejcko


Ma, saj ne vem, če je sploh vredno komentirati tvoj post ... bog nas obvaruj takih prenapetežev, kot si ti. A se sploh zavedaš, kaj pišeš, ženska
Omejitve hitrosti v prometu imajo NAMEN, da se jih UPOŠTEVA, in če je omejitev 130 na AC, nima nihče, ne motorist ne avtomobilist ne kamionist leteti več kot 130. In ne, niso leni šoferjit tisti, ki so krivi, ampak nekdo, ki prileti z 200/h po AC, kjer je omejitev 130 (ali v naselju ali po Celovški, ali po regionalki ... bilokje, ker več kot 130 pač NI DOVOLJENO voziti nikjer!)

In zakaj je Slo zadnja pri varnosti motoristov v EU? Si se mogoče vprašala, če ni to samo zato, ker imamo tako prepotentne motoriste pri nas (in v prometu nasploh)? Ker mislijo, da če so se vsedli na neko zadevico, ki LETI 300/h, jim to dovoljuje, da pač letijo toliko.

Omejitve hitrosti imajo določen namen - so ZAKON in PO OMEJITVAH JE TRBA VOZITI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Bi bilo manj mrtvih na slo cestah - manj mrtvih motoristov, avtomobilistov, pešcev in kolesarjev. In potem Slo ne bi bila več na repu EU glede varnosti na cesti - ne samo za motoriste, ampak za vse.


Se absolutno strinjam!user posted image



(odgovor članu kaya2007)
Neposredna povezava do sporočila: 167
   RE: Mož in motor
4.4.2008 21:31:30   
Gina
Še to sem hotela napisat. Vse ženske se ne tresemo čisto vsak hip, ko so naši deci na motorju ali npr. v zraku. Enostavno se ne. Večino časa se ne. Ne vem kako to narediš,d a se ne, ampak ne more biti moja sreča odvisna od nekega morebitnega hipotetičnega naključnega dogodka, ki bi se lahko zgodil, če bi se..... Uživati je treba današnji dan. Tako to jaz vidim. 

(odgovor članu Gina)
Neposredna povezava do sporočila: 168
   RE: Mož in motor
4.4.2008 22:05:00   
tinkatonka
Drage moje....Najlepša hvala za vse poste, vaša mnenja,.....
No zadeva je taka, da sem še zmeraj srečno poročena user posted image .

Odkrit pogovor marsikaj reši. user posted image Motor je še vedno pri hiši in bo tudi ostal. Vozi se ne. Čelado gre kupit naslednji teden, potem pa na ure vožnje v avtošolo. Sam je tudi rekel, da bo šel na ure varne vožnje, da se bo res naučil. Hvala bogu ni tak, da bi probaval svoje meje. Dobro ve, da obstaja Grobnik in če se bo želel kdaj "spihat", je rekel, da bo šel tja. 

Vglavnem...bistvo mojega zakona ni da se bova omejevala, postavljala ultimate, ampak da se partnerja sprejmeva drug drugega takšna kot sva. Sicer nam marsikdaj kaj na partnerju ni všeč (reakcije, hobiji,....), ampak zakaj jih imamo rade? Zaradi hobijev, ali zaradi tega kakšni partnerji so, kakšni očetje??? Še vedno me bo strah, ko bo kam šel, ampak mu zaupam.  

 
Dejstvo je,da ne maram motorjev, ampak dejstvo je tudi to, da ljubim svojega moža.    

< Sporočilo je popravil tinkatonka -- 4.4.2008 22:07:46 >


_____________________________

Ponosna mamica Aneju in Jakobu.
--------
Vsaka mama je prava mama, dana za srečo in veselje. Prava. In ena sama. Za vse življenje.
(T. Pavček)


(odgovor članu Gina)
Neposredna povezava do sporočila: 169
   RE: Mož in motor
4.4.2008 22:08:07   
caillou
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  bravo tinka !!!

_____________________________

Homines quod volunt credunt. -- "Ljudje verjamejo to, kar želijo." (Julij Cezar)

(odgovor članu tinkatonka)
Neposredna povezava do sporočila: 170
   RE: Mož in motor
4.4.2008 22:19:00   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Gina

Še to sem hotela napisat. Vse ženske se ne tresemo čisto vsak hip, ko so naši deci na motorju ali npr. v zraku. Enostavno se ne. Večino časa se ne. Ne vem kako to narediš,d a se ne, ampak ne more biti moja sreča odvisna od nekega morebitnega hipotetičnega naključnega dogodka, ki bi se lahko zgodil, če bi se..... Uživati je treba današnji dan. Tako to jaz vidim. 



Saj jaz se ne bi tresla, mene bi najbolj motilo dejstvo, da si je z motorjem še povečal možnost nesreče in s tem ogrozil celotno družino. Ali pa še katero zraven.

(odgovor članu Gina)
  Neposredna povezava do sporočila: 171
   RE: Mož in motor
4.4.2008 22:22:42   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: tinkatonka

Drage moje....Najlepša hvala za vse poste, vaša mnenja,.....
No zadeva je taka, da sem še zmeraj srečno poročena user posted image .

Odkrit pogovor marsikaj reši. user posted image Motor je še vedno pri hiši in bo tudi ostal. Vozi se ne. Čelado gre kupit naslednji teden, potem pa na ure vožnje v avtošolo. Sam je tudi rekel, da bo šel na ure varne vožnje, da se bo res naučil. Hvala bogu ni tak, da bi probaval svoje meje. Dobro ve, da obstaja Grobnik in če se bo želel kdaj "spihat", je rekel, da bo šel tja. 

Vglavnem...bistvo mojega zakona ni da se bova omejevala, postavljala ultimate, ampak da se partnerja sprejmeva drug drugega takšna kot sva. Sicer nam marsikdaj kaj na partnerju ni všeč (reakcije, hobiji,....), ampak zakaj jih imamo rade? Zaradi hobijev, ali zaradi tega kakšni partnerji so, kakšni očetje??? Še vedno me bo strah, ko bo kam šel, ampak mu zaupam.  


 
Dejstvo je,da ne maram motorjev, ampak dejstvo je tudi to, da ljubim svojega moža.    



Točno tako. In v to kategorijo spada tudi KAKŠNE odločitve sprejema partner za dobrobit najine družine.user posted image   In ali je sposoben zaščititi družino po svojih najboljših močeh. Tukaj ne govorim o nesrečah, ki jih ne moreš preprečit. 
 


< Sporočilo je popravil nivess -- 4.4.2008 22:23:43 >

(odgovor članu tinkatonka)
  Neposredna povezava do sporočila: 172
   RE: Mož in motor
4.4.2008 22:29:09   
tinkatonka
In ali je sposoben zaščititi družino po svojih najboljših močeh.


Ja je sposoben. Ampak če gremo v skrajnosti, bi potemtakem moral ukinit vožnje z avtom, pa je v službi non-stop na cesti, pa najboljš da še službo zamenja, ker v gradbeništvu dela, pa lahko s kakšne višine dol pade,....

On se ni odločil, da se bo ubil na cesti! On se je odločil, da bo užival v vožnji z motorjem. Pol najboljš, da še avta ne kupim, ker se lahko ubijem, četudi ne bom jaz nič kriva. Ampak saj ne razmišljamo o tem. Najbrž vsi delamo na tem, da se nam nesreče ne bodo zgodile, da bomo varno vozili po cesti, no predvidevam oz. vem, da bo tudi on naredil vse, da bo vsakič pripeljal varno domov k ženi in otroku v objem.


_____________________________

Ponosna mamica Aneju in Jakobu.
--------
Vsaka mama je prava mama, dana za srečo in veselje. Prava. In ena sama. Za vse življenje.
(T. Pavček)


(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 173
   RE: Mož in motor
4.4.2008 22:31:59   
Anonimen
No zadeva je taka, da sem še zmeraj srečno poročena user posted image .  

Me veseli :).

potem pa na ure vožnje v avtošolo. Sam je tudi rekel, da bo šel na ure varne vožnje, da se bo res naučil. 

Varna voznja se zacne v glavi. Temeljita priprava doma ne bo skodila. Na cesti pa po pameti.

(odgovor članu tinkatonka)
  Neposredna povezava do sporočila: 174
   RE: Mož in motor
4.4.2008 22:32:56   
tinkatonka
Vglavnem.....tema je za mene zaključena. Moje strahove pozna, kot jaz njegove, jaz razumem njega (no vsaj majčkeno) on pa mene. In ja tud kompromisi so bili sklenjeni. user posted image  

Hvala vsem še enkrat (so bila dobrodošla vsa dobra in slaba mnenja)! user posted image  



_____________________________

Ponosna mamica Aneju in Jakobu.
--------
Vsaka mama je prava mama, dana za srečo in veselje. Prava. In ena sama. Za vse življenje.
(T. Pavček)


(odgovor članu tinkatonka)
Neposredna povezava do sporočila: 175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  5 6 [7] 8 9   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  5 6 [7] 8 9   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Smo po 35. letu res prestari za nosečnost?
Ne želite otroka po 35. letu? V redu, ampak ne recite, da ste stari! Razlogov, zakaj imeti otroke po petintridesetem, je...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Otroci, ki se zbujajo zgodaj zjutraj so ...
Se vaš malček zjutraj prebuja skupaj s petelini, ne glede na to ali je delovni dan ali vikend? Imamo dobro novico za vas...
Prvomajske počitnice so najlepše ob morju
photo
Odkrijte popolno spomladansko harmonijo v Adrii Ankaran, zeleni mediteranski oazi. Napolnite se z energijo daleč stran o...




Dudica.
пеперутка16

Do kdaj je imel vaš otrok dudico?