|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  56 57 [58] 59 60   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novembrke 2005 - 3. del
12.4.2008 16:31:46   
tincci
A so vaši moški tud tok šlampasti pri otrocih user posted image user posted image user posted image user posted image

www.alergije.net

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1426
12.4.2008 20:36:34   
šmarnica
Tincci - ja zato imajo pa nas - boljše polovice, ane ?  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Bistvo je očem nevidno.

(odgovor članu tincci)
Neposredna povezava do sporočila: 1427
12.4.2008 22:14:46   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: tincci

A so vaši moški tud tok šlampasti pri otrocih user posted image user posted image user posted image user posted image

moj obvlada sceno....ampak me je pa malo prej tak raz****, ah...nimam besed...preživeli smo čudovit dan, v treh minutah, pa uničili vseuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ....mi sploh ni, da bi se zdaj menila kaj z njimuser posted image user posted image ....aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaauser posted image

(odgovor članu tincci)
Neposredna povezava do sporočila: 1428
13.4.2008 7:25:15   
NinaŠ
A so vaši moški tud tok šlampasti pri otrocih

Tincci - ja zato imajo pa nas - boljše polovice, ane ?  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   user posted image user posted image user posted image user posted image

Drugače pa: dobro jutro! user posted image user posted image user posted image user posted image za vse

Mene zdaj čaka naše zanemarjeno stanovanje, da ga pospravim user posted image user posted image ...ni kaj kar je treba je treba user posted image

(odgovor članu šmarnica)
Neposredna povezava do sporočila: 1429
13.4.2008 8:18:30   
Naty_ka
Dobro jutro user posted image

Nina hvala za kavo. Jo grem sedaj kuhat.

VČERAJ JE ZGODOVINA. JUTRI JE SKRIVNOST. DANES JE DAR!

NAJBOLJŠE NE PRIHAJA SAMO. PRIHAJA V DRUŽBI VSEGA (Tagore)

Moški so najpametnejši med seksom, ker so takrat priključeni direktno na izvor
inteligence.

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 1430
13.4.2008 8:22:18   
Naty_ka

user posted image user posted image user posted image
Jaz sem tudi tako razmišljala dokler nisem bila v bolnici. Sta se tako navadila eden na drugega ko meni bilo, da se še sedaj rihtata sama. Pa umivat ga mora ata (ko je doma seveda).  Tako, da lahko rečem, da imam sedaj en tak mali dopust kar se otroka tiče...user posted image  Vprašanje je samo kako dolgo časa bo trajalo...user posted image user posted image user posted image

inteligence.

(odgovor članu tincci)
Neposredna povezava do sporočila: 1431
13.4.2008 8:26:09   
Naty_ka
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ

Mene zdaj čaka naše zanemarjeno stanovanje, da ga pospravim user posted image user posted image ...ni kaj kar je treba je treba user posted image

Ah, brezveze kaj delat. Jaz sem v petek vse spucala. Včeraj smo imeli neke obiske in sem zvečer vse še ENKRAT spucala.  Pa ti povem da je trenutno zelo slabo stanje. Pa danes ne grem še enkrat vse na novo delat, pa če se vsi na trepalnice zmečejo...user posted image  user posted image

inteligence.

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 1432
13.4.2008 8:38:03   
*bubi*
Dobro jutro! user posted image

Hmmmm...... ne bi rekla. Večinoma je še bolj pikolovski kot jaz, pa se nimam za šlampasto. OK, zdaj ne vem, kam točno si ciljala. user posted image   Ampak moj bubija preobleče za vsako malo packico. Tudi za doma user posted image . Valjda, če kam gremo, ne hodi zapackan okoli user posted image  Pa hlače vsak večer v pranje vrže, čeprav niso niti malo umazane user posted image  Meni pa gre to na živce, ker je samo dodatno pranje. Za bodi, majčko, žabice,... čisto razumem.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu tincci)
Neposredna povezava do sporočila: 1433
13.4.2008 8:40:23   
*bubi*
Naty, ne se jezit. user posted image user posted image user posted image

Si že dobila kak odgovor? Jaz še vedno držim pesti zate user posted image

Nisem vam uspela povedat, koga sem jaz včeraj cartala user posted image  Najprej enega mičkenega sladkega 3 dni starega dojenčka user posted image , potem pa še paštetkino Mašo, ki je že taaaaaaka velika punca user posted image .

(odgovor članu Naty_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 1434
13.4.2008 8:52:25   
petarda
Jutro user posted image

Hvala za kavicouser posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1435
13.4.2008 8:58:15   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ

Hvala enako user posted image ...ampak jaz spet komaj čakam user posted image , zadnje čase mi čist preveč paše tole pospravljanjeuser posted image .....pa itak zunaj dežuje, tak, da ni za nikamor it.user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 1436
13.4.2008 9:59:16   
*bubi*
.....pa itak zunaj dežuje, tak, da ni za nikamor it.

Pri nas je vsaj jasno in suho, če že sonček ne pripeka. Tako da je kam za it, na Štajersko recimo user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1437
13.4.2008 10:05:38   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

.....pa itak zunaj dežuje, tak, da ni za nikamor it.

Pri nas je vsaj jasno in suho, če že sonček ne pripeka. Tako da je kam za it, na Štajersko recimo user posted image

ah...nismo za v družbo trenutno user posted image ....pa kar paše bit en dan doma, čez teden bo itak spet norišnica...

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1438
13.4.2008 10:31:06   
Urša

Jaz sem z mojim zelo zadovoljna.user posted image  Se mu pozna, da je imel precej mlajšo sestro in se je na njej učil. user posted image user posted image user posted image  Pa brez problema jih vsaj 2x na mesec pustim same in prespim pri kolegici v Lj, ko imam popoldanske šolske aktivnosti...no, vseeno preventivno pripravim oblačila, da ne bo kakšnih nesporazumov-se je že dogajalo, ja!user posted image

< Sporočilo je popravil Urša -- 13.4.2008 10:32:00 >

Osrečujejo me zakladki Nika, Jaka in mali Izak:-)

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1439
13.4.2008 13:16:13   
tincci
No ja, pa sej moja dva se tudi čisto dobro rihtata, samo ni pa ravno preveč natančen oz sem jaz že skoraj malo prevečuser posted image (sem se malo ohladila, da lahko tole napišem user posted image user posted image )

www.alergije.net

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 1440
13.4.2008 14:18:01   
NinaŠ
Dopoldne itak nisem uspela vsega postorit user posted image , je bilo čistpreveč user posted image , tako da me pomivanje po tleh še vedno čaka user posted image . No olajševalna okoliščina je vsekakor, da dopoldne ni deževalo in smo bili 2 uri zunaj user posted image . Zdaj pa DEŽ, tako da tuhtam, k komu naj se popoldne povabimo na obisk user posted image user posted image user posted image .

Moj de(s)c je po mojih merilih šlampast user posted image kar se tiče vzgoje/pedenanja otrok (pa nikakor nisem pikolovska), vendar je sam s seboj zadovoljen in se ne pusti spremenit user posted image . Sem se pa temu privadila user posted image tako da pač zamižim - kar ne vidiš ne boli user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tincci)
Neposredna povezava do sporočila: 1441
13.4.2008 14:33:26   
Paštetka
IZVIRNO SPOROČILO: petarda

Ej, to noč sem sanjala, da smo imeli obiske....

so prišli PAŠTETKA, Slavek in M nas pogledat...in to enkrat kar tako...in jaz sem spala, sploh nisem vedla, da so tukaj, vse razmetano kot bomba...paštetka je kar not prišla, pa direkt v kuhinjo kosilo kuhatuser posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image ....kr neki v glavnem....sem se pol zbudila sredi noči, pa kar mal oddahnila, da ni nič res! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Zakaj si si pa oddahnila? Ker ti ni bilo potrebno jesti tistega, kar bi skuhala? user posted image

Ada, sem slišala, da si mi poslala vabilo na piknik na mail (bubi povedala). Jaz imam odprt samo mail na t-2.net. G mail imam samo za četanja. Tako, da ga nisem videla. Ne znam niti gesla več. Hvala za vabilo. Zelo rada bi prišla na piknik. Mojega seveda ne bo, ker je službeno odstoten, in če bodo moja deca zdrava in jih ne bo metala luna, PRIDEM. user posted image

http://www.220stopinjposevno.com/220730-food-styling.html

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1442
13.4.2008 15:43:57   
amy26
Spet se malo oglašam, seveda spet bolni, Aleks je imel 3 dni vročino okoli 40, pol dva dni nič, zdej pa spet že tretji dan od 39-40, s tem da jo ima tokrat tudi Ela, ja tele viroze se hitro razširijo tako da jo je Ela tudi fasala.

Nimata apetita user posted image  torej jesta bolj malo sploh Aleks, Elo mi še rata nekako nahraniti čeprav se močno upira. Pol ona ful kašlja sploh nevem kako ustaviti kašelj, ker kar naprej kašlja k da bi jo nekaj dražilo. Tako da smo več ali manj skos notri, edino včeraj smo kar šli k mojim na obisk, ker tudi jaz močno pogrešam družbo saj že en teden visim notri in sem tečna že sama sebi. 

Ada, mene daš lahko na seznam za srečanje, pridemo, seveda če nas te viroze ne bodo spremljale še naslednji teden, ker v takem primeru ne pridemo, ker lahko še koga drugega okužimo.

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 1443
13.4.2008 15:47:02   
amy26

itak da je, jesti sploh ne bi dal otrokom, ker se mu ne ljubi jih prositi da kej pojejo, raje tisti čas visi pred tv-jem.
Njegov moto: bodo že povedal ko bodo lačni, ja seveda Ela pri enem letu bo povedalauser posted image  kr neki, tako da se okoli tega večkrat skregam z njim.

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 1444
13.4.2008 17:02:21   
tincci
amy, po moje je to enaka viroza, k jo je imela hana... danes je 12 dan pa še kar kašlja pa nosek poln!

www.alergije.net

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 1445
13.4.2008 19:22:14   
petja

amy, po moje je to enaka viroza, k jo je imela hana... danes je 12 dan pa še kar kašlja pa nosek poln!

Tincci, a si sprobala aspirator? Zara se ful upira, ko ji pa sčistim, pa reče, da bova pol še user posted image .

Lp, petja

(odgovor članu tincci)
Neposredna povezava do sporočila: 1446
13.4.2008 19:38:03   
ada2
Ada, sem slišala, da si mi poslala vabilo na piknik na mail (bubi povedala). Jaz imam odprt samo mail na t-2.net. G mail imam samo za četanja. Tako, da ga nisem videla. Ne znam niti gesla več. Hvala za vabilo. Zelo rada bi prišla na piknik. Mojega seveda ne bo, ker je službeno odstoten, in če bodo moja deca zdrava in jih ne bo metala luna, PRIDEM.

a ti moram še 1x poslat?

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu petja)
Neposredna povezava do sporočila: 1447
13.4.2008 19:38:46   
ada2
Ada, mene daš lahko na seznam za srečanje, pridemo, seveda če nas te viroze ne bodo spremljale še naslednji teden, ker v takem primeru ne pridemo, ker lahko še koga drugega okužimo.

superuser posted image , pa itak, da boste do takrat zdraviuser posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 1448
13.4.2008 19:40:07   
ada2
NATY user posted image user posted image user posted image  a ti pridešuser posted image user posted image user posted image user posted image

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 1449
13.4.2008 19:42:34   
ada2
mi smo bili pa pri dedeku na RD na Ptuu in smo se prav fino imeli, na srečo je bilo lepo vreme in smo bili lahko zunaj.

zdaj grem pa deco počasi spat spravit, potem pa..... eh, rajši nič ne obljubim, ker še nisem prišla na čisto s počitkom.

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 1450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  56 57 [58] 59 60   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  56 57 [58] 59 60   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...

Spanje
binyy

Kdaj spravite spat 4.leta starega malčka?

ob 20 h (62%)

ob 21 h (23%)

ob 22 h (5%)

nimamo pravil glede ure (5%)

kadar sam zaspi (5%)

Število vseh glasov: 249

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!