Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 12.4.2008 16:31:46
|
|
|
|
tincci
|
A so vaši moški tud tok šlampasti pri otrocih
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 12.4.2008 20:36:34
|
|
|
|
šmarnica
|
Tincci - ja zato imajo pa nas - boljše polovice, ane ?
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 12.4.2008 22:14:46
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: tincci A so vaši moški tud tok šlampasti pri otrocih moj obvlada sceno....ampak me je pa malo prej tak raz****, ah...nimam besed...preživeli smo čudovit dan, v treh minutah, pa uničili vse ....mi sploh ni, da bi se zdaj menila kaj z njim ....aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 13.4.2008 7:25:15
|
|
|
|
NinaŠ
|
A so vaši moški tud tok šlampasti pri otrocih Tincci - ja zato imajo pa nas - boljše polovice, ane ? Drugače pa: dobro jutro! za vse Mene zdaj čaka naše zanemarjeno stanovanje, da ga pospravim ...ni kaj kar je treba je treba
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 13.4.2008 8:18:30
|
|
|
|
Naty_ka
|
Dobro jutro Nina hvala za kavo. Jo grem sedaj kuhat.
VČERAJ JE ZGODOVINA. JUTRI JE SKRIVNOST. DANES JE DAR! NAJBOLJŠE NE PRIHAJA SAMO. PRIHAJA V DRUŽBI VSEGA (Tagore) Moški so najpametnejši med seksom, ker so takrat priključeni direktno na izvor inteligence.
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 13.4.2008 8:22:18
|
|
|
|
Naty_ka
|
IZVIRNO SPOROČILO: tincci A so vaši moški tud tok šlampasti pri otrocih Jaz sem tudi tako razmišljala dokler nisem bila v bolnici. Sta se tako navadila eden na drugega ko meni bilo, da se še sedaj rihtata sama. Pa umivat ga mora ata (ko je doma seveda). Tako, da lahko rečem, da imam sedaj en tak mali dopust kar se otroka tiče... Vprašanje je samo kako dolgo časa bo trajalo...
VČERAJ JE ZGODOVINA. JUTRI JE SKRIVNOST. DANES JE DAR! NAJBOLJŠE NE PRIHAJA SAMO. PRIHAJA V DRUŽBI VSEGA (Tagore) Moški so najpametnejši med seksom, ker so takrat priključeni direktno na izvor inteligence.
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 13.4.2008 8:26:09
|
|
|
|
Naty_ka
|
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ Mene zdaj čaka naše zanemarjeno stanovanje, da ga pospravim ...ni kaj kar je treba je treba Ah, brezveze kaj delat. Jaz sem v petek vse spucala. Včeraj smo imeli neke obiske in sem zvečer vse še ENKRAT spucala. Pa ti povem da je trenutno zelo slabo stanje. Pa danes ne grem še enkrat vse na novo delat, pa če se vsi na trepalnice zmečejo...
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 13.4.2008 8:38:03
|
|
|
|
*bubi*
|
Dobro jutro! IZVIRNO SPOROČILO: tincci A so vaši moški tud tok šlampasti pri otrocih Hmmmm...... ne bi rekla. Večinoma je še bolj pikolovski kot jaz, pa se nimam za šlampasto. OK, zdaj ne vem, kam točno si ciljala. Ampak moj bubija preobleče za vsako malo packico. Tudi za doma . Valjda, če kam gremo, ne hodi zapackan okoli Pa hlače vsak večer v pranje vrže, čeprav niso niti malo umazane Meni pa gre to na živce, ker je samo dodatno pranje. Za bodi, majčko, žabice,... čisto razumem.
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 13.4.2008 8:40:23
|
|
|
|
*bubi*
|
Naty, ne se jezit. Si že dobila kak odgovor? Jaz še vedno držim pesti zate Nisem vam uspela povedat, koga sem jaz včeraj cartala Najprej enega mičkenega sladkega 3 dni starega dojenčka , potem pa še paštetkino Mašo, ki je že taaaaaaka velika punca .
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 13.4.2008 8:52:25
|
|
|
|
petarda
|
Jutro Hvala za kavico
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 13.4.2008 8:58:15
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ Mene zdaj čaka naše zanemarjeno stanovanje, da ga pospravim ...ni kaj kar je treba je treba Hvala enako ...ampak jaz spet komaj čakam , zadnje čase mi čist preveč paše tole pospravljanje .....pa itak zunaj dežuje, tak, da ni za nikamor it.
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 13.4.2008 9:59:16
|
|
|
|
*bubi*
|
.....pa itak zunaj dežuje, tak, da ni za nikamor it. Pri nas je vsaj jasno in suho, če že sonček ne pripeka. Tako da je kam za it, na Štajersko recimo
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 13.4.2008 10:05:38
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* .....pa itak zunaj dežuje, tak, da ni za nikamor it. Pri nas je vsaj jasno in suho, če že sonček ne pripeka. Tako da je kam za it, na Štajersko recimo ah...nismo za v družbo trenutno ....pa kar paše bit en dan doma, čez teden bo itak spet norišnica...
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 13.4.2008 10:31:06
|
|
|
|
Urša
|
A so vaši moški tud tok šlampasti pri otrocih Jaz sem z mojim zelo zadovoljna. Se mu pozna, da je imel precej mlajšo sestro in se je na njej učil. Pa brez problema jih vsaj 2x na mesec pustim same in prespim pri kolegici v Lj, ko imam popoldanske šolske aktivnosti...no, vseeno preventivno pripravim oblačila, da ne bo kakšnih nesporazumov-se je že dogajalo, ja!
< Sporočilo je popravil Urša -- 13.4.2008 10:32:00 >
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 13.4.2008 13:16:13
|
|
|
|
tincci
|
No ja, pa sej moja dva se tudi čisto dobro rihtata, samo ni pa ravno preveč natančen oz sem jaz že skoraj malo preveč (sem se malo ohladila, da lahko tole napišem )
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 13.4.2008 14:18:01
|
|
|
|
NinaŠ
|
Dopoldne itak nisem uspela vsega postorit , je bilo čistpreveč , tako da me pomivanje po tleh še vedno čaka . No olajševalna okoliščina je vsekakor, da dopoldne ni deževalo in smo bili 2 uri zunaj . Zdaj pa DEŽ, tako da tuhtam, k komu naj se popoldne povabimo na obisk . Moj de(s)c je po mojih merilih šlampast kar se tiče vzgoje/pedenanja otrok (pa nikakor nisem pikolovska), vendar je sam s seboj zadovoljen in se ne pusti spremenit . Sem se pa temu privadila tako da pač zamižim - kar ne vidiš ne boli
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 13.4.2008 14:33:26
|
|
|
|
Paštetka
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda Ej, to noč sem sanjala, da smo imeli obiske.... so prišli PAŠTETKA, Slavek in M nas pogledat...in to enkrat kar tako...in jaz sem spala, sploh nisem vedla, da so tukaj, vse razmetano kot bomba...paštetka je kar not prišla, pa direkt v kuhinjo kosilo kuhat ....kr neki v glavnem....sem se pol zbudila sredi noči, pa kar mal oddahnila, da ni nič res! Zakaj si si pa oddahnila? Ker ti ni bilo potrebno jesti tistega, kar bi skuhala? Ada, sem slišala, da si mi poslala vabilo na piknik na mail (bubi povedala). Jaz imam odprt samo mail na t-2.net. G mail imam samo za četanja. Tako, da ga nisem videla. Ne znam niti gesla več. Hvala za vabilo. Zelo rada bi prišla na piknik. Mojega seveda ne bo, ker je službeno odstoten, in če bodo moja deca zdrava in jih ne bo metala luna, PRIDEM.
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 13.4.2008 15:43:57
|
|
|
|
amy26
|
Spet se malo oglašam, seveda spet bolni, Aleks je imel 3 dni vročino okoli 40, pol dva dni nič, zdej pa spet že tretji dan od 39-40, s tem da jo ima tokrat tudi Ela, ja tele viroze se hitro razširijo tako da jo je Ela tudi fasala. Nimata apetita torej jesta bolj malo sploh Aleks, Elo mi še rata nekako nahraniti čeprav se močno upira. Pol ona ful kašlja sploh nevem kako ustaviti kašelj, ker kar naprej kašlja k da bi jo nekaj dražilo. Tako da smo več ali manj skos notri, edino včeraj smo kar šli k mojim na obisk, ker tudi jaz močno pogrešam družbo saj že en teden visim notri in sem tečna že sama sebi. Ada, mene daš lahko na seznam za srečanje, pridemo, seveda če nas te viroze ne bodo spremljale še naslednji teden, ker v takem primeru ne pridemo, ker lahko še koga drugega okužimo.
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 13.4.2008 15:47:02
|
|
|
|
amy26
|
A so vaši moški tud tok šlampasti pri otrocih itak da je, jesti sploh ne bi dal otrokom, ker se mu ne ljubi jih prositi da kej pojejo, raje tisti čas visi pred tv-jem. Njegov moto: bodo že povedal ko bodo lačni, ja seveda Ela pri enem letu bo povedala kr neki, tako da se okoli tega večkrat skregam z njim.
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 13.4.2008 17:02:21
|
|
|
|
tincci
|
amy, po moje je to enaka viroza, k jo je imela hana... danes je 12 dan pa še kar kašlja pa nosek poln!
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 13.4.2008 19:22:14
|
|
|
|
petja
|
IZVIRNO SPOROČILO: tincci amy, po moje je to enaka viroza, k jo je imela hana... danes je 12 dan pa še kar kašlja pa nosek poln! Tincci, a si sprobala aspirator? Zara se ful upira, ko ji pa sčistim, pa reče, da bova pol še .
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 13.4.2008 19:38:03
|
|
|
|
ada2
|
Ada, sem slišala, da si mi poslala vabilo na piknik na mail (bubi povedala). Jaz imam odprt samo mail na t-2.net. G mail imam samo za četanja. Tako, da ga nisem videla. Ne znam niti gesla več. Hvala za vabilo. Zelo rada bi prišla na piknik. Mojega seveda ne bo, ker je službeno odstoten, in če bodo moja deca zdrava in jih ne bo metala luna, PRIDEM. a ti moram še 1x poslat?
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 13.4.2008 19:38:46
|
|
|
|
ada2
|
Ada, mene daš lahko na seznam za srečanje, pridemo, seveda če nas te viroze ne bodo spremljale še naslednji teden, ker v takem primeru ne pridemo, ker lahko še koga drugega okužimo. super , pa itak, da boste do takrat zdravi
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 13.4.2008 19:40:07
|
|
|
|
ada2
|
NATY a ti prideš
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 13.4.2008 19:42:34
|
|
|
|
ada2
|
mi smo bili pa pri dedeku na RD na Ptuu in smo se prav fino imeli, na srečo je bilo lepo vreme in smo bili lahko zunaj. zdaj grem pa deco počasi spat spravit, potem pa..... eh, rajši nič ne obljubim, ker še nisem prišla na čisto s počitkom.
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiNorice ali vodene kozeNorice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Prehlad, gripa ali angina?Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
Zadnje s foruma
SpanjebinyyKdaj spravite spat 4.leta starega malčka?ob 20 h (
62%)

ob 21 h (
23%)

ob 22 h (
5%)

nimamo pravil glede ure (
5%)

kadar sam zaspi (
5%)
Število vseh glasov: 249Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!