|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  54 55 [56] 57 58   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novembrke 2005 - 3. del
9.4.2008 21:42:56   
ada2
ko vidim kako se boš potrudila...smerokazi in to

vse za moje drage novembrkeuser posted image

zdaj si me pa ne drzni več nazaj vabit, ker sem z eno nogo že v posteljiuser posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1376
9.4.2008 21:51:48   
petarda
zdaj si me pa ne drzni več nazaj vabit, ker sem z eno nogo že v postelji

pa saj sem ti že zaželela lahko noč user posted image user posted image user posted image user posted image ....

*ANA* kako si? user posted image user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 1377
9.4.2008 22:02:34   
petarda
Očitno me je tudi Ana že zapustila....user posted image ...ah saj grem tudi jaz..me itak nekaj začenja glava boletuser posted image

Lahko nočuser posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1378
9.4.2008 22:41:14   
*bubi*
Evo mene user posted image . Spet tako dolgo ni mogel zaspat.

- Ne mami, ne bo še 1,2,3 in zdaj se začne tišina (fora iz vrtca), ti moram še nekaj povedat user posted image

Pa tak je sladek in take pocukrane besede najde, da ga niti skregat ne morem. In danes naklada in naklada (zakaj imamo zobe, pa nos, roke, komolce, noge,...), potem pa reče: Jaz vse vem user posted image user posted image user posted image  Kak sem se zažela režat. Pa je spet šla tišina po gobe.

V glavnem, moj mali bubi, če ga do zdaj še nismo scrkljali, ga bom pa zdaj pod vplivom hormonov user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1379
10.4.2008 7:52:40   
amy26
zdaj sem pa mal v dvomih, da bi šlo s to lažje , ker glavni problem je bil petardita nagovorit naj bo pri miru

Pri nas tudi če ni bil pri miru sem fejst prijela glavo in samo približala nosu, pa je vse smrklje ven potegnilo. Ela je pa druga pesem, ko vidi da vklopim sesalec se sama pripravi torej da dudo ven in čaka da ji povlečem smrklje.

Naty-ka, Aleks tudi dobro pihne iz nosa, vendar mu vseeno dam občasno fiziološko v nos, na silo, pol pa potegnem s to pumpico in gre ful ven.

Pa Naty-ka malo z zamudo, vendar vseeno iskrene čestitke za RDuser posted image user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1380
10.4.2008 11:19:36   
tincci
IZVIRNO SPOROČILO: petarda

Mi smo bli pa 3 dni brez vročine, dons popoldan pa jo je spet zakuhalo 5 dni vročine, 3 dni pucanja, zdaj pa spet? nič mi ni jasno, jutri jo peljem k zdravniku, čeprav še vedno mislim/upam, da je viroza. Baje zdaj taka razsaja, ko pride en val vročine, nekaj dni mir, potem pa drugi val. Upam, da je to in da se ni kaj zakompliciralo, ker mi toži, da jo vse boli

tincci tako obdobje smo mi imeli malo po novem letu...in se je vleklo skoraj mesec dni user posted image user posted image user posted image user posted image ....jaz sem si takrat zrihtala varstvo, sem ga imela pri moji mamici...pa je bilo...tri do štiri dni vročina, tudi parkrat na ful, pa potem dva dni skoraj normalen, pa spet tri dni vročina, pa dva dni normalen, pa spet vročina.....ves čas nisem šla k zdravniku, ker sem mislila, da je viroza...samo potem sem pa že malo cviknila, ko se je tako dolgo vleklo....potem sem šla k zdravniku, ki ga je pregledal, vzel kri, vodo...in potrdil, da je resnično cel mesec samo prehajal iz ene viroze v drugo user posted image user posted image user posted image .... (je pa res, da sva vmes "zbolela" še jaz in moj lubi... in potem, ko se je ravno pobral, sva ga nalezla, pa potem on naju...začaran kroguser posted image ....ti pa si zadnjič tudi nekaj jamrala, da se ne počutiš dobro....)

No, upam, da je pri vas isto in ni kaj resnejšegauser posted image

Ma ja, jaz sem tudi čisto zbolela, ampak po moje sem se od nje nalezla. A se lahko ona nazaj istegauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Ker v drugih stikih nismo bili, razen če moj dragi na rokah kaj domov prineseuser posted image user posted image user posted image

Ma dons greva k zdravniku, se že od prejšnje srede vleče pa da preveri, če je vse ok z ušeski ipd. Da bom mirna, da je samo viroza.

www.alergije.net

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1381
10.4.2008 12:16:28   
*bubi*
Zdaj pa ste tako reklamo naredile, da bom še jaz to zadevo za nosek kupila. Bubi je namreč zopet prehlajen user posted image  3 dni je bil v vrtcu, danes zjutraj pa tako kašljal in piskal pri vdihu, da je šel kar k babici namesto v vrtec. Pojma nimam, kaj bom za jutri naredila user posted image

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 1382
10.4.2008 13:39:58   
petarda
Pojma nimam, kaj bom za jutri naredila

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

vem kako se počutiš...pri nas je bilo dostikrat na mejiuser posted image ...ko nimaš pojma kaj najuser posted image

upam, da bo kmalu boljeuser posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1383
10.4.2008 14:20:49   
Urša
Za bubi-user posted image user posted image user posted image ... in hkrati čestitke! user posted image user posted image user posted image  Zdaj imaš vse pod streho ali si šla delat v dveh delih?

Osrečujejo me zakladki Nika, Jaka in mali Izak:-)

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1384
10.4.2008 14:51:38   
tincci
Še neki.

S čim mažete afte, ki so otrokom spustijo po vročini po ustih, tiste bele gnojne reči?

www.alergije.net

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 1385
10.4.2008 14:59:47   
ada2
IZVIRNO SPOROČILO: tincci

Še neki.

S čim mažete afte, ki so otrokom spustijo po vročini po ustih, tiste bele gnojne reči?

Adam jih na srečo še ni imel, meni pa zelo pomaga Betadine raztopina za grgranje (obstaja tudi za izpiranje ran, zato če boš nabavljala posebej povdari za grgranje). sem preverila, lahko se uporablja po 2. letu starosti, vendar ti verjetno še ne bo grgrala, zato ji z bebi palčko namaži po ustih. ni pa glih prijeten okususer posted image . v bistvu je to jod. drugače pa pomaga tudi solena voda, ampak svinjsko pečeuser posted image .

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu tincci)
Neposredna povezava do sporočila: 1386
10.4.2008 15:01:34   
ada2
*ANA* kako si? 

Očitno me je tudi Ana že zapustila

ojoj, od Ane tudi nimam mailauser posted image   Ana tudi vi ste lepo vabljeni na srečanjeuser posted image

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 1387
10.4.2008 15:14:02   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: tincci

Še neki.

petardito jih tudi ni imel...a pri zdravniku sta bili? Kakšna je diagnoza?

(odgovor članu tincci)
Neposredna povezava do sporočila: 1388
10.4.2008 20:04:33   
petarda
čeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeruser posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1389
10.4.2008 20:25:31   
šmarnica
Ada - hvala ker misliš na nas, ampak, jaz sem na čase en čuden patron - ne hodim na nobena srečanja. Še tistih, ki se jim reče obletnice (OŠ, SŠ) se izogibam.
Zato mi ne zameri, ker me ne bo. Upam pa, da se boste ve imele lepo.
Pardon - sem se vseeno mičkeno zlagala - na srečanje nedonošenčkov pa smo šli obakrat - in bomo šli tudi letos, ker tam je pa res fantastično in je bilo do sedaj obe leti zelo, zelo lepo.

Saj drugače vas zelo, zelo rada berem. Predvsem pa mi ne uspe vas dohajat. Imam kakšno gužvo, pa me kak teden ni - potem je pa vse tole prebrati :Misija nemogoče.

Bistvo je očem nevidno.

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1390
10.4.2008 21:10:49   
ada2
vesela novica - sharpy pride na srečanjeuser posted image user posted image user posted image

Šmarnica - mogoče pa si kdaj v prihodnjjih letih premisliš in prideš tudi na srečanje novembrčkovuser posted image

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu šmarnica)
Neposredna povezava do sporočila: 1391
10.4.2008 21:51:36   
*bubi*

Enako nazaj. Pa lahko noč tudi user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1392
10.4.2008 21:52:07   
*bubi*
IZVIRNO SPOROČILO: ada2

vesela novica - sharpy pride na srečanjeuser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image  Komaj čakam, da se vidimo user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 1393
10.4.2008 23:14:03   
petarda
na srečanje nedonošenčkov pa smo šli obakrat - in bomo šli tudi letos, ker tam je pa res fantastično in je bilo do sedaj obe leti zelo, zelo lepo.

saj na srečanju novembrčkov bi ziher tudi uživali, sploh ne dvomim v touser posted image .....

Pa user posted image user posted image user posted image user posted image  za Sharpy...ona se bo pa res najdlje podala na to srečanjeuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1394
10.4.2008 23:14:33   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

Enako nazaj. Pa lahko noč tudi user posted image

pa tebi tudi user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1395
11.4.2008 7:22:18   
*bubi*
Dobro jutro!

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1396
11.4.2008 7:22:52   
*bubi*
Že 2 dni smo na tej strani user posted image

Nekaj bo treba naredit user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1397
11.4.2008 7:24:54   
*bubi*
Ada, že imaš kak seznam potrjenih udeležencev srečanja?

- Ada
- Bubi
- Naty
- Sharpy
- Urša
-
-
-
-
-
-
-
-

Dajte se dopisat, črtic je dovolj za vse.

Kaj pa paštetka? Pa teni? Nej? In ostale, ki so iz tega konca? Pa tiste bolj od daleč?

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1398
11.4.2008 7:40:50   
petarda
user posted image  jutro

Bubi hvala za kavicouser posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1399
11.4.2008 7:55:48   
NinaŠ
Dobro jutro!

Sploh nimam ne časa ne energije za nič user posted image .... ...sem po cele dneve v službi, kjer pa imam čistpreveč dela, saj so se začeli plodni user posted image dnevi v naši branži. Danes imam PD, no skoraj - samo za ca 2 uri grem v službo.

Pri nas nič novega.... ...drobižka zdrava.... ...pridna - user posted image ja itak , ko ju pa vidim le zvečer in zjutraj....

Sem si včeraj nabavila bluetooth slušalko za telefoniranje v avtu (kjer največkrat visim na telefonu user posted image ), ker sem bila zadnjič opozorjena s strani policajev user posted image ... ...in so kazni čistprevisoke, naprave za prostoročno telefoniranje v avtu pa predrage (pod 200€ se jih ne splača kupovat, ker menda niso kvalitetne user posted image ) - predrage za toliko vožnje kot se jaz vozim.

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  54 55 [56] 57 58   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  54 55 [56] 57 58   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako disciplinirati otroke, mlajše od treh...
Postavljanje meja, spodbujanje želenega vedenja in odvračanje od nezaželenega se lahko začne že, ko je vaš otrok še doje...
Če boš mojemu otroku kdaj rekel: »Ne povej...
V našem domu so presenečenja dovoljena... skrivnosti niso.

Imena za PUNČKO
Janjikaaaa

Neža (19%)

Larisa (13%)

Neja (15%)

Tiana (16%)

Vanesa (5%)

Lana (32%)

Število vseh glasov: 237

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!