|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  53 54 [55] 56 57   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novembrke 2005 - 3. del
9.4.2008 9:37:42   
petarda
pa saj v bistvu ni tak strašno...no... khm...khm...
stara malo več kot včeraj...

saj jaz sem tudi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Drgač pa VSE NAJBOLJŠE STARAuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil petarda -- 9.4.2008 9:38:06 >

(odgovor članu Naty_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 1351
9.4.2008 10:39:08   
petja
IZVIRNO SPOROČILO: jana26

Dobro jutro

O fak Urša user posted image user posted image

Sem jaz vam pozabla povedat, da imam eno ful dobro napravo za nosek pucat user posted image . V bistvu je cevka, ki se jo nastavi na cev sesalca na konec cevke pride še manjši tulček, ki ga nastaviš na nosnico in tako ven potegneš ves sekret, ki ga premore nos user posted image . J in A si to kar sama naredita in od sedaj se nam nosek v dveh dneh povsem očisti, prej pa se nam je vleklo tudi po 14 dni user posted image  user posted image . Mi ga pa je zrihtala kolegica, ki ga je dobila preko nekoga iz Nemčije in stane cca. 16 EUR.

to je pa internetna stran: http://www.nasenputzer.de/

Jana, pri meni dobiš za 12,95 €. So pa stranke ful zadovoljne, pravijo da je ta Baby Vac edina zadeva, ki res pomaga.

Lp, petja

(odgovor članu jana26)
Neposredna povezava do sporočila: 1352
9.4.2008 10:52:31   
petarda
a veš petja, sa se mi je zazdelo, da sem pri tebi videla nekaj takega..evo zvečer pogledam in naročim.user posted image

(odgovor članu petja)
Neposredna povezava do sporočila: 1353
9.4.2008 10:54:38   
amy26
Sem jaz vam pozabla povedat, da imam eno ful dobro napravo za nosek pucat

Jana26, ta baby vac je res super, tudi sama ga uporabljam že več kot pol leta, mi ga je pa zrihtala ena iz RR, plačala sem ga cca 15eur

(odgovor članu Naty_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 1354
9.4.2008 11:39:11   
jana26
IZVIRNO SPOROČILO: petja

Jana, pri meni dobiš za 12,95 €. So pa stranke ful zadovoljne, pravijo da je ta Baby Vac edina zadeva, ki res pomaga.

Kje si pa prej hodla user posted image

Pa bi jaz tebi za to zadevo dala tudi 20 EUR user posted image , ker je res full dobra zadeva

< Sporočilo je popravil jana26 -- 9.4.2008 11:40:13 >

(odgovor članu petja)
Neposredna povezava do sporočila: 1355
9.4.2008 11:42:03   
jana26
IZVIRNO SPOROČILO: amy26

Jana26, ta baby vac je res super, tudi sama ga uporabljam že več kot pol leta, mi ga je pa zrihtala ena iz RR, plačala sem ga cca 15eur

Ja mi ga uporabljamo nekje od novega leta user posted image , prej sta pa bila A in J skoraj cel mesec zabita in smrkava.

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 1356
9.4.2008 12:20:19   
*bubi*

Zanimivo user posted image  Še nisem slišala za kaj takega. V lekarnah se tudi dobi ena električna zadeva za skoraj 100€ user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu petja)
Neposredna povezava do sporočila: 1357
9.4.2008 12:28:34   
Urša
Vse naj naj Naty_ka!user posted image user posted image user posted image

Osrečujejo me zakladki Nika, Jaka in mali Izak:-)

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1358
9.4.2008 12:38:45   
*bubi*
Naty user posted image

user posted image

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 1359
9.4.2008 13:24:25   
petarda
Jeeeeeeeeeee :)

čestitam!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1360
9.4.2008 17:41:47   
jana26
user posted image  Naty moje sožalje user posted image  

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1361
9.4.2008 17:45:41   
jana26
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

Jeeeeeeeeeee :)

Kaj to pomeni Bubi, da ti lahko že čestitamo user posted image

No čestitke še od mene user posted image  user posted image

< Sporočilo je popravil jana26 -- 9.4.2008 17:48:31 >

(odgovor članu jana26)
Neposredna povezava do sporočila: 1362
9.4.2008 18:11:33   
tincci
Petja, jaz bi eno to napravicouser posted image sem ti pisala na zs

www.alergije.net

(odgovor članu jana26)
Neposredna povezava do sporočila: 1363
9.4.2008 19:01:31   
ada2
na mail sem vam poslala vabilo za srečanjeuser posted image , tiste, ki imate dvojne maile ste morda dobile 2x - se opravičujemuser posted image

od nekaterih pa nimam maila (tincci, šmarnica, Rok_LM,...) zato prosim, če tiste, ki imate maile od omenjenih in če opazite, da še kdo ni dobil posredujete naprejuser posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu tincci)
Neposredna povezava do sporočila: 1364
9.4.2008 19:05:11   
ada2
Naty - stara moja -
user posted image

na tvoje zdravje

user posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 1365
9.4.2008 19:14:29   
*bubi*
Hvala user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1366
9.4.2008 20:36:32   
Naty_ka
Hvala vsem za čestitke. user posted image

Bubi user posted image .
Zdaj bom pa res morala priti v Mb, da kakšno rečeva user posted image

VČERAJ JE ZGODOVINA. JUTRI JE SKRIVNOST. DANES JE DAR!

NAJBOLJŠE NE PRIHAJA SAMO. PRIHAJA V DRUŽBI VSEGA (Tagore)

Moški so najpametnejši med seksom, ker so takrat priključeni direktno na izvor
inteligence.

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1367
9.4.2008 20:44:42   
Naty_ka
Že celo popoldne razmišljam o tem čistilniku za nos. Ne vem, če se mi ga splača nabaviti. No, vsaj za Sergeja ne več. Ker ko ima poln nos, si kar sam vzame robček in piha tako dolgo da gre ven.
Je pa po moje to zlata zadeva v času ko še ne vejo sami spucat nosa.

VČERAJ JE ZGODOVINA. JUTRI JE SKRIVNOST. DANES JE DAR!

NAJBOLJŠE NE PRIHAJA SAMO. PRIHAJA V DRUŽBI VSEGA (Tagore)

Moški so najpametnejši med seksom, ker so takrat priključeni direktno na izvor
inteligence.

(odgovor članu Naty_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 1368
9.4.2008 21:25:31   
tincci
Mi smo bli pa 3 dni brez vročine, dons popoldan pa jo je spet zakuhalouser posted image 5 dni vročine, 3 dni pucanja, zdaj pa spet? nič mi ni jasno, jutri jo peljem k zdravniku, čeprav še vedno mislim/upam, da je viroza. Baje zdaj taka razsaja, ko pride en val vročine, nekaj dni mir, potem pa drugi val.user posted image Upam, da je to in da se ni kaj zakompliciralo, ker mi toži, da jo vse boliuser posted image .

ah, ti naši otrociuser posted image , ma kako to, da jaz nimam še sivih lasuser posted image user posted image

www.alergije.net

(odgovor članu Naty_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 1369
9.4.2008 21:27:11   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: Naty_ka

Že celo popoldne razmišljam o tem čistilniku za nos. Ne vem, če se mi ga splača nabaviti. No, vsaj za Sergeja ne več. Ker ko ima poln nos, si kar sam vzame robček in piha tako dolgo da gre ven.
Je pa po moje to zlata zadeva v času ko še ne vejo sami spucat nosa.

user posted image user posted image user posted image user posted image  A veš, da jaz tudiuser posted image user posted image user posted image ...sem šla potem še gledat filmček kak se to dela, pa me je minilo začetno navdušenje...verjetno pa je res ful priročno, ko so še mali in ne znajo pihnit...samo jaz vem, da smo imeli ful probleme že s tisto ročno pumpico...zdaj sem pa mal v dvomih, da bi šlo s to lažjeuser posted image , ker glavni problem je bil petardita nagovorit naj bo pri miruuser posted image

(odgovor članu Naty_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 1370
9.4.2008 21:33:25   
petarda
Mi smo bli pa 3 dni brez vročine, dons popoldan pa jo je spet zakuhalo 5 dni vročine, 3 dni pucanja, zdaj pa spet? nič mi ni jasno, jutri jo peljem k zdravniku, čeprav še vedno mislim/upam, da je viroza. Baje zdaj taka razsaja, ko pride en val vročine, nekaj dni mir, potem pa drugi val. Upam, da je to in da se ni kaj zakompliciralo, ker mi toži, da jo vse boli

tincci tako obdobje smo mi imeli malo po novem letu...in se je vleklo skoraj mesec dni user posted image user posted image user posted image user posted image ....jaz sem si takrat zrihtala varstvo, sem ga imela pri moji mamici...pa je bilo...tri do štiri dni vročina, tudi parkrat na ful, pa potem dva dni skoraj normalen, pa spet tri dni vročina, pa dva dni normalen, pa spet vročina.....ves čas nisem šla k zdravniku, ker sem mislila, da je viroza...samo potem sem pa že malo cviknila, ko se je tako dolgo vleklo....potem sem šla k zdravniku, ki ga je pregledal, vzel kri, vodo...in potrdil, da je resnično cel mesec samo prehajal iz ene viroze v drugo user posted image user posted image user posted image .... (je pa res, da sva vmes "zbolela" še jaz in moj lubi... in potem, ko se je ravno pobral, sva ga nalezla, pa potem on naju...začaran kroguser posted image ....ti pa si zadnjič tudi nekaj jamrala, da se ne počutiš dobro....)

No, upam, da je pri vas isto in ni kaj resnejšegauser posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1371
9.4.2008 21:36:24   
ada2
prej so me zmotili in nisem uspela vsega komentirat, torej:

user posted image  bubi
user posted image
(sicer pa sploh nisem dvomilauser posted image )

Urša to pa je bilo sranje, sicer pa dobro da ni hujšega.

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1372
9.4.2008 21:39:39   
ada2
zdaj pa vas po hitrem postopku zapuščam, grem spat, ker sem utrujena še preveč, mi je namreč uspelo ves vrt prekopat in to sami user posted image user posted image user posted image

sem pa že danes zjutraj zaspala in zamudila predajo službe in ne bi rada, da se ponoviuser posted image

lahko noč!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 1373
9.4.2008 21:40:05   
petarda
Ada hvala za vabilo...ampak kot že rečeno mi ne bomo mogli pritiuser posted image ..... si mi pa zdaj ogroooomne skomine naredila, ko vidim kako se boš potrudila...smerokazi in to user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 1374
9.4.2008 21:41:23   
petarda
mi je namreč uspelo ves vrt prekopat in to sami

očtino se že boljše počutiš user posted image user posted image user posted image ....no, pa le dobro se naspi...lahko nočuser posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  53 54 [55] 56 57   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  53 54 [55] 56 57   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
5 tipov mam – katera si ti?
Vsaka mama se vedno sprašuje, ali je dobra mama, ter znova in znova premleva svoje metode in slog starševstva. Se morda ...

čaj
Lelly28 RR

kakšen čaj najrajši skuhate svojim otrokom ?

sadni (44%)

zeliščni (22%)

mešano (33%)

Število vseh glasov: 9

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!