Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335

Natisni
Natisni

pravi, da lahko otroka v dugi župniji krstiš samo z pisnim opravičljivim razlogom (dovoljenjem), zakaj ga ne moreš v domači župniji in to ti mora podpisat oz. dovolit domači župnik. S tem se mi pa trenutno ne da zafrkavat.
 pravi, da lahko otroka v dugi župniji krstiš samo z pisnim opravičljivim razlogom (dovoljenjem), zakaj ga ne moreš v domači župniji in to ti mora podpisat oz. dovolit domači župnik. S tem se mi pa trenutno ne da zafrkavat.  

.Ker mi smo hoteli tud imeti krst v drugi občini ,kjer je pokopana Ajša ,pa nama je lepo razložil ,da bi bilo fajn ,da bi Dašo krstili v naši občini ,ker bo tam obiskovala verouk(če bo) ,če pa res ne želimo ,pa naj kar pridemo k njemu.Vsak se sam odloči kje bo krsstil otroka in tu ni "ZAKONA".Mogla sem se izkašljat.
 .Ker mi smo hoteli tud imeti krst v drugi občini ,kjer je pokopana Ajša ,pa nama je lepo razložil ,da bi bilo fajn ,da bi Dašo krstili v naši občini ,ker bo tam obiskovala verouk(če bo) ,če pa res ne želimo ,pa naj kar pridemo k njemu.Vsak se sam odloči kje bo krsstil otroka in tu ni "ZAKONA".Mogla sem se izkašljat.  
   pa je meni bolj všeč Ben.Vi pa boste že izbrali tapravo ime.In super,da ste ga dobili,to je tudi posebno veselje,sploh pa še zdaj ko je še mladiček.Mladički so takoooo lepi.
 pa je meni bolj všeč Ben.Vi pa boste že izbrali tapravo ime.In super,da ste ga dobili,to je tudi posebno veselje,sploh pa še zdaj ko je še mladiček.Mladički so takoooo lepi.  .
  .  

prava mala korenjaka
    prava mala korenjaka  ,no res pa je da atki delajo na isti firmi,samo v drugih krajih.
 ,no res pa je da atki delajo na isti firmi,samo v drugih krajih. 

in sva mogla tečt in kaj sem ugotovila ,da nimam nič kondicije,ker sem imela jezik do tal
  in sva mogla tečt in kaj sem ugotovila ,da nimam nič kondicije,ker sem imela jezik do tal in so jo prevlačli premučkali, da je potem od vsega hudega takoj zaspala v avtu in spala do Trojan. Se pa zelo rada vozi in posluša muziko...
  in so jo prevlačli premučkali, da je potem od vsega hudega takoj zaspala v avtu in spala do Trojan. Se pa zelo rada vozi in posluša muziko...