Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335

Natisni
Natisni

. Če jemlješ klomifen je večja verjetnost za dvojčke? A poznakatera kakšen primer?
 . Če jemlješ klomifen je večja verjetnost za dvojčke? A poznakatera kakšen primer? 
			 ali je mogoče to samo kaka reakcija na klomifen in Dobroston???
    ali je mogoče to samo kaka reakcija na klomifen in Dobroston??? 

, Jaz sem včeraj vzela zadnjo tabletko dobrostona ki sem ga mogla jemati zdaj 10 dni. Med tem sem imela kar krče v spodnjem delu jajčnikov danes je 1 dan brez dobrostona in upam da na bom dobila
 , Jaz sem včeraj vzela zadnjo tabletko dobrostona ki sem ga mogla jemati zdaj 10 dni. Med tem sem imela kar krče v spodnjem delu jajčnikov danes je 1 dan brez dobrostona in upam da na bom dobila  , prav čudno je enkrat mi je ful vroče drugič me zebe ... Ne vem po po mojem se nam nekaj dogaja....
 , prav čudno je enkrat mi je ful vroče drugič me zebe ... Ne vem po po mojem se nam nekaj dogaja.... 

...... sem kar razočarana...
  ...... sem kar razočarana...  tko,da...veselo
  tko,da...veselo