Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
 | Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: naj mi ena potrdi in me razveseli 25.4.2008 9:12:50
|
|
|
|
max81
|
pomoje, da ja ker ga moja svakinja da v yarisko...pa mislim, da mu tudi koles ne odstrani
|
|
|
|
RE: naj mi ena potrdi in me razveseli 25.4.2008 9:25:33
|
|
|
|
timika
|
joj, nimam pametnega odogovora, ker sem tri dni pred porodom svojega punta zamenjala za novo Vectro karavana, kjer Slalom pro zavzame po širini pol prtljažnika - torej, če bi ga dala prečno, mislim, da bi brez težav šel v punta. pojdi poskusit v Pikapolonico, 100 % nisem. Uživajte, ker je super voziček, pri nas se je in se še zelo obnese, nimam nobenih potreb po kaki mareli - z eno roko ga boš pospravljala v avto, pa v trgovini sfuraš vse ozke prehode in obračaš v vseh kotih .
|
|
|
|
RE: naj mi ena potrdi in me razveseli 25.4.2008 9:26:20
|
|
|
|
tikatoka
|
Jaz ga spravim v Corso, brez da vzamem dol kolesa, mislim da je prostornona približno ista. Sam sem pa morala polico ven vzet, ker drugače ni šlo. Pozdravček
|
|
|
|
RE: naj mi ena potrdi in me razveseli 25.4.2008 13:42:33
|
|
|
|
abi
|
Meni je šel v petko (Renault) z kolesi, brez njih pa seveda se lažje ,tako da mislim da ne bo problema.
|
|
[Brisano sporočilo] 29.4.2008 0:00:07
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
 | Stran: [1] |
Crkljanje dojenčkov.
пеперутка16
Se vaši dojenčki (6–12 mesecev) radi crkljajo? Moj sploh ne posluša, samo odriva me, pleza name, vleče, ... niti nošenje noče, samo gleda stran. To se mi zdi res čudno ... Kakšni so vaši?