Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
), zanima pa me tudi, ali se da tista blazina za glavo odstranit, ko je otrok večji. Gledala sem tudi Romer Duo Plus, ampak nima blazine za glavo, pa se mi zdi, da skoraj mora bit?

) slabe izkušnje z njim. s tem sedežem je tako, da sva vedela, da kupujeva dobro stvar pa naju je vseeno presenetil zelo pozitivno
! Tisti notranji vzglavnik pa mora bit, saj je to zaščita za glavo, pa mislim, da tja do 4 leta ne bodo imeli dosti večje glave. Če te zanima imajo danes v baby centrovi spletni trgovini akcijo za safefix za 289 eurov. To je najbolj ugodna varianta od vseh, tudi v primerjavi z Avstrijo ali Nemčijo. Jaz če ga ne bi kupla prejšnji teden, bi ga danes 100 posto naročila. Če bi človek vedel
lahk bi prej povedala, bi še meni isto naročila! hecam se, jaz bom vzela romer duo plus, ker safefix kao ne gre v moj avto. lupinica pa duo plus pa gresta.
Samo slikce gledam.