Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335

Natisni
Natisni

. Kaj zdaj ti bo ginek.že vidla če si
  . Kaj zdaj ti bo ginek.že vidla če si  ?
  ?  
    . Mislim da bi mogla zadoščat za vsaj 2 ciklusa
 . Mislim da bi mogla zadoščat za vsaj 2 ciklusa 

Ampak sem lani prav tako zanosila, sicer po dveh letih, ampak sem. Žal je bil ss. Zdej se pa spet borim naprej. Zdejle, ko sem bila na malci mi je bilo pa slabo. Smo jedli eno mineštro, pa se mi je kar želodec obračal. Pa v predelu maternice imam en čuden občutek, kot da bo prišla M in vsa sem napihnjena
  Ampak sem lani prav tako zanosila, sicer po dveh letih, ampak sem. Žal je bil ss. Zdej se pa spet borim naprej. Zdejle, ko sem bila na malci mi je bilo pa slabo. Smo jedli eno mineštro, pa se mi je kar želodec obračal. Pa v predelu maternice imam en čuden občutek, kot da bo prišla M in vsa sem napihnjena Joj, upam, da bo kaj iz tega in da ni vse skupaj samo psiha. Ma saj ne moreš odmislit, če si pa tako zelo želiš
  Joj, upam, da bo kaj iz tega in da ni vse skupaj samo psiha. Ma saj ne moreš odmislit, če si pa tako zelo želiš  Upam na december
  Upam na december