Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

Mogoče bo pa ravno obletnica dan, ko te bo tvoj zasnubil! In držim pesti za novega člana!
pa zadnje čase kaže svojo trmo. Ko greva peš na sprehod in me ne bi rada držala za roko, protestira tako, da se usede na tla. Ko vstane, jo jaz spet primem in se spet usede. To ponovi ene 4x, potem pa kot da ni bilo nič, me sama prime za roko in greva naprej
Čudno.
gre ob 3h delat, midve bova pa do mojih z vozičkom skočile. Je tolk lepo, da je greh biti doma med štirimi stenami. Frufru verjetno sta ugotovila, da v A in pomoje tud v I danes delajo in upam, da kje poleg izleta pošteno šopingerate. Tudi ZOO v ZG je dobra ideja. A je še tako vredu ZOO tam kot je včasih bil. Ostali mojih čvekicam pa pošiljam
.
). Majo pa spet fletne brisače za male, take na drukarčke, da jo lahko spremeniš v pončo
Danes pa samo juhco skuham, kosilo je še od včeraj, drugega pa ne delam nič, razen sprehajanja in počivanja
.
tkole je zgledal naš lump z medaljo, ko smo prišli domov
) nikakor ne odgovarja.