|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   intenzivne sanje-zbujanje z jokom?
5.5.2008 9:46:43   
zita
Moj sin je pravkar dopolnil 2 leti in pol.
Zanima me, ali se vaši otroci tudi zbujajo ponoči oziroma pri nas je situacija taka, da skoraj vsako noč zadnje čas se otrok zbudi proti jutru, ker sanja. Sanja pa očitno tako intenzivno, da se zbudi z jokom in ga ne morem potolaži. To pa zato,  ker enostavno ne ve kaj bi rad.. če ga hočeš potolažiti, te odriva od sebe, če mu hočeš kaj dati še bolj znori, , če zakričiš in skušaš ga zbuditi je še večja kriza. PO enih petih minutah kričanja, jokanja in cepetanja, se nazaj vleže na posteljo in zaspi.

Glede na to, da živimo v bloku, se soseoom verjetno kravžljajo živčki user posted image

Danes sem prav razmišljala kako bo na morju, v kampu in apartmaju... po mojem nas bodo izselili...user posted image

Imate kakšne izkušnje tem?

Naj povem, da se tudi sicer zadnje dva mesece zelo trmast otrok, iz prej zlatega otroka je postal pravi mulc!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: intenzivne sanje-zbujanje z jokom?
5.5.2008 10:14:38   
srki
Imam izkušnje s tem ja, se mi zdi, da čedalje starejši je, slabše je. Ima že tako ali tako nemiren spanec, vsake toliko pa se mu kakšen teden odpipa in take zganja. Danes spet nisem nič spala, ker očitno tudi sanja tako v živo, tako da brca, rita, stoka, joka, kriči....skratka je obupno.

Tudi jaz ga poskušam zgudit, včasih nežno, včasih moram pa res povzdignit glas, ampak ne pali. Potem se nekako sam od sebe umiri.

Jaz sem že rekla, da je to od teh blesavih risank na CN, ki so res gnile, pa bi mu jih kar ukinila. Sicer niso strašljive, so pa res kar nekaj. Včasih sem tako obupana, ne vem, s kom bo več dela, ko bo dojenček, z njim ali s tavečjim.

In kaj bi naredila, če bi bil v svoji sobi? Nič, še več dela bi imela.

(odgovor članu zita)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: intenzivne sanje-zbujanje z jokom?
5.5.2008 12:01:49   
Anonimen
Naša je imela eno obdobje, ko je imela take sanje, pa je prerasla. Mi je ena mamica, (od katere sin ima te sanje kar pogosto od drugega leta dalje, sedaj je star 5 let, in so dali čez kar nekaj preiskav, just in case), rekla, da je treba otroka pustiti pri miru, da poskusi bujenja samo še poslabšajo zadevo in da sami po nekako 10 minutah zaspijo nazaj. Edino kakšni nežno božanje, drugače pa ni treba nič posredovat ali otroka celo zbujat. Baje prerastejo.

Se pa ne spomnim točno, kako se reče, grozičave sanje al kaj že. Ma, en čuden izraz.

(odgovor članu srki)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: intenzivne sanje-zbujanje z jokom?
6.5.2008 7:31:54   
srki
No, saj jaz se za našega nič ne čudim, saj sem bila sama baje ista. Še celo spomnim se teh obdobij. Pa ko me je nosila lunauser posted image .

Po mojem je res boljša ja, da ga bom kar pustila. Samo kaj, ko me tako znervira, ko me iz trdnega spanca zbudi, pa ne neha in ne neha. Mah, saj bo prerasel.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: intenzivne sanje-zbujanje z jokom?
6.5.2008 21:01:30   
asika
Zdravo,

nsša piška ni imela teh težav, je pa obvezno jokala več lulala ko je bila pred pred pomembnimi obdobji, preden je začele hodit, ko je začele v vrtec hodit...ko je imela obdobja samoosvajanja...lahko da je kaj na tem, meni je pediater rekel da on v sanjah premišljijejo o tem kar se jim je dogajalo čez dan, valjda tako kot mi...
Sama bi bila pozorna, če se mogoče res kaj agresivnega gleda po tvjki, če je v vrtcu kaj drugač, doma...Definitivno je vse povezan!
Čaos

(odgovor članu zita)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: intenzivne sanje-zbujanje z jokom?
7.5.2008 6:55:27   
srki
ja, tudi sama sem že pomislila, da je pri našemu to, da tako intenzivno podoživlja kakšne dogodke, ki jih je doživel podnevi. Od risank že več ne vem, če je, včeraj je tudi pred spanjem nekaj gledal, pa je bilo ponoči mirno.

(odgovor članu asika)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: intenzivne sanje-zbujanje z jokom?
7.5.2008 13:59:23   
Mateja82
Pri nas je isto okoli 4 zjutraj  včasih tudi kasneje je trenutek ko se začne jokat. Ne da se je pomirit zato jo popokamo v najino posteljo pa  vsi mirno spimo naprej.

Zakaj se ji tolk dogaja nevem.  Je bolj občutljiva in mogoče zato. Se pa to zgodi ne glede kaj je doživela čaez dan.

_____________________________

7.3.2006 je štorklja končno dostavila prvi paket...

8.9.2007 pa še drugega :)

(odgovor članu srki)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Mama, otroci so bili mirni, dokler nisi pr...
Si že kdaj slišala od svojega partnerja: Otroci so bili ves dan dobri in poslušni, a ko so te zagledali, so se začeli je...
BLOG: Ko ti gredo otroci vse bolj na živce...
Ne morem več, je kričalo vse v meni. Nimam vam več kaj dati, je odzvanjalo v meni. Pa sem se še kar gnala. Nisem hotela ...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?