Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

jaz sem tudi noseča prvič, rodila bom konec julija, se pravi imam še nekaj časa za psihične priprave. Mene je nekako najbolj strah, kako se bom soočila z bolečino, kolikor sebe poznam, imam precej nizek bolečinski prag. Tuhtala sem o porodu v vodi, ampak morda pa ne bo časa za to.
,DA BI BIL POROD ENA IZMED LEPIH IZKUŠENJ IN NE NOČNA MORA.
!
na svet". se mi je zdel da če nekdo reče blagor k greš rodit, pol se zgleda da preživet...tko da loh rečem, da res boli, ampak od vseh bolečin, ki loh zada tvoje telo je edino ta bolečina pozitivna, zato da pride otrok na svet.
. Pa čimmanj poslušat razne zgodbice o nepredstavljivem mučenju in groznih bolečinah. Boli, to že (ene manj, druge bolj), ampak se da preživet. Groze in agonije, ki si jih ti opazila, pa doživljajo (doživljamo) ženske predvsem zaradi strahu pred neznanim in (vsaj jaz) pred bolnišničnim osebjem oz. bolnišnico na splošno kot zaradi strašnosti poroda samega. Pač še zadnja neprijetnost nosečnosti.
al pa se probaš sama s kkšnim špeglčkom), klistir pa tud ni tak bavbav - holivudske zvezde plačujejo klistiranje zato da shujšajo, teb ga bojo pa nardil gratis