Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
. Imeli smo se fajn, z Marjano sva še malo kokodakali in mukali na ukaz (Marjana, a lahko sliko objavim
?), mulci so bili pa itak čisto preč in sploh niso hoteli domov.
. Legendarni češki tekač, ki je na OI leta 1952 dobil tri zlate medalje - na 5 in 10 km, potem pa še na maratonu, za katerega se je odločil v zadnjem trenutku in ga je takrat tekel sploh prvič v življenju! Na splošno velja za enega najboljših tekačev ever. Bil je C A R. Imel je pa kr brutalne metode treninga, pa začetnik intervalnega treninga je bil, pa en kup rekordov je takrat podrl...no, zdej veš
.

Bemti, da sem slišala zanj, samo sem bila 100%, da je bil Slovenec.
Čao!
. Dopoldne še ni bilo variante, da bi stopila na nogico, ko sem prišla iz službe, je pa že prišibala k meni. Pa je končno naša prva "poškodba" za nami.
Res komaj čakam, da snamem ta gips, pa da začnem migaaaaaaaaaaaaat. V nedeljo sem si šla mal zluftat živčke v gozd in kar dosti prehodila, pol me je pa vrglo v neko močvirsko travo, tak da imam čist zelen gips. Za povrh mi ga je mali ta teden 2x polil s kakavom. Zdaj pa hodim okoli ko en
. Če bi vedela, da se dobi v barvah, bi si res vzela črnega. Se vsaj fleki ne bi poznali.
sam mi še ni ratalo zamenjat onega trakca...
) Hvala za info. Sej kladivar pa poznam s srednješolske atletike (sem bila v 5. letniku celjski prvak v krogli med srednješolci
) Pa gasilska državna imamo tam. Sam pit smo pa vedno hodli drugam.