Pandica
|
Ojla! Mi pa smo včeraj do 1.15 igrali remi in pol sem že bila tak zaspana, da sem samo padla v posteljo. Nisem bila več sposobna priti pogledat na RR Janja lepe slikice, res ste uživali važiči Lane31 Janjine slikice poglej v mojem ( njenem ) albumu, ne pa v tem na RR. Tam boš vidla oba mulčka. Klaudia kako je Lia? Kaj je rekla P? Upam, da bo čimprej vse ok. In za Lio VANILI ne, ne, nič ne zapostavljamo Erosa, ne se bat. Finta je samo v tem, da je Alano "moj" , ker sem si jaz želela vedno imeti nemško dogo, Eros pa "sestrin" zato tut mogoče manj napišem o njemu. Ker jaz skrbim za Alana, sestra pa za Erosa. Glede dlake pri dogah: ne, nimajo take trde in žimaste kot mogoče zgleda, imajo mehko, še posebaj zdaj recimo po kopanju je full mehek. Pa tam na gobcu, ko ima dol one "žnable" tam pa ima taki puhek metkica1 jeeee, bravo za zobek Čeveljčki za poleti mislim, da jih ne bomo potrebovali glede na spretnosti naše Zale. Ima pa že doma ene Cicibanove, res full fajne za takrat, ko bo shodla. Da bo res imela vredu čeveljčke. Drugače pa ima full veliko teh iz H&M zdaj, ki pa so itak samo za "šminko" Samo zdaj, ko je tak vroče ima tak zmeraj bose nogice, da se ji luftajo Kinnie no, ok. Pol pa zvečer pade pir Noa1 ja, kje pa ti hodiš, da se nič več ne javiš? Nič, pošljem to, preden me ven vrže...
|