|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  46 47 [48] 49 50   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF/ICSI junij
8.6.2008 10:01:04   
pikovit
Jutro

Kajsica ima pa novo oblekcouser posted image user posted image user posted image  lepouser posted image
Arnejči lepo,da si se malce pomirila in naspalauser posted image .Pikovit bi šel na morje,pa je skoz nekaj.Ok bajte se dela in so bili vsi vikendi zasedeni.Naslednjega imamo rojstni dan od frenda,še en vikend kasneje greva v Portorož-Palace se razvajat.Pol pa končno upam,da greva na Krk v najino prikolico uživat.user posted image
Mismis super za rdečko,zdej gre pa zaresuser posted image Pa lepo zrihti user posted image

Zorica to je čisto normalno,da te boli,saj so jajčniki povečani.Pazi le da če pride do hiperce,da veliko piješ in lulaš.

Gigi kako si kaj?

Abra,Dajamaja kje sta?

O Sonček super za prespano nočuser posted image

(odgovor članu kajsica)
Neposredna povezava do sporočila: 1176
8.6.2008 10:15:32   
aqua77
IZVIRNO SPOROČILO: pikovit

Jutro

Kajsica ima pa novo oblekcouser posted image user posted image user posted image  lepouser posted image
Arnejči lepo,da si se malce pomirila in naspalauser posted image .Pikovit bi šel na morje,pa je skoz nekaj.Ok bajte se dela in so bili vsi vikendi zasedeni.Naslednjega imamo rojstni dan od frenda,še en vikend kasneje greva v Portorož-Palace se razvajat.Pol pa končno upam,da greva na Krk v najino prikolico uživat.user posted image
Mismis super za rdečko,zdej gre pa zaresuser posted image Pa lepo zrihti user posted image

Zorica to je čisto normalno,da te boli,saj so jajčniki povečani.Pazi le da če pride do hiperce,da veliko piješ in lulaš.

Gigi kako si kaj?

Abra,Dajamaja kje sta?

O potem bo pa Pikovit prišel v moje kraje!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Javi se kaj ko boš v Portorožu!!! Mogoče ti lahko kaj pomagam pri razvajanju!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

" Neka bude, što biti nemože."
P.P.Njegoš

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 1177
8.6.2008 10:18:38   
pikovit
IZVIRNO SPOROČILO: katalina

IZVIRNO SPOROČILO: pikovit

Jutro

Gigi kako si kaj?

Abra,Dajamaja kje sta?

O potem bo pa Pikovit prišel v moje kraje!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Javi se kaj ko boš v Portorožu!!! Mogoče ti lahko kaj pomagam pri razvajanju!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Z veseljemuser posted image bom un vikend od 20-22.6user posted image Pa še ta dobre čevljčke mi boš pokazala.user posted image

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 1178
8.6.2008 10:23:25   
aqua77
Ti bom zrihtala kak popustek pri razvajanju!! user posted image  Pa še čeveljčke bova lahko sprehodile po promenadi do kavice in nazaj!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

P.P.Njegoš

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 1179
8.6.2008 10:25:00   
pikovit

Ti bom zrihtala kak popustek pri razvajanju!! user posted image  Pa še čeveljčke bova lahko sprehodile po promenadi do kavice in nazaj!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Hvala zlata siuser posted image Ja čeveljčkiuser posted image user posted image

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 1180
8.6.2008 10:57:06   
Anonimen
Eh punce, kaj je zdaj to, sem pršla pogledat vsaj dve novi nosečki in jima čestitat, pa ničuser posted image . Žal mi je za ponovni neuspehuser posted image in resnično vam vsem želim, da kmalu zagledate vse user posted image user posted image .

Vsaj dogaja se vam, vidim, da ste kljub žalostnim novicam nasmejane in se zabavateuser posted image user posted image . Kar tako naprej, ker je to res balzam za potrto dušouser posted image .

Vsem, ki pa greste v nove boje oz ste že na pol poti, pa držim močne pestiuser posted image user posted image

Naj bo poletje VAŠE z polnouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

mišek13

(odgovor članu pikovit)
  Neposredna povezava do sporočila: 1181
8.6.2008 10:59:25   
blanč
Mišek mi tebe fejst pogrešamo, sicer nevem, zakaj si se umaknila od nas ampak bi bilo lepo, če bi se večkrat oglasila.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1182
8.6.2008 11:07:02   
zorica

najbolje me jezi ko napišem sporočilo, pa ga ne morem poslati user posted image

Pa tako počasi spet ne pišem da bi me vrglo ven.

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 1183
8.6.2008 11:08:09   
sapi
blanč dobri podatki ... sedaj gremo še bolj optimistično naprej, da v prvo uspe ...
jadrnica upam, da ti čimprej uspe, ker 12 ur je pa res dolga ...
hedi dobro opravi danes ... potem pa domov in malo počivat, da urice notri prineseš ...
sonček to je bil pa res zadetek ... si takoj boljše volje ...
mismis super sedaj si prišla med nas špikarke ... pa čim manj bolečin ... pa na koncu en velik + ...
arneja berem, da si malo bolje, ko je tvoj prišel ... za kilce pa ne skrbi jaz se tudi držim mišek diete pa ni šlo nič kilc dol, pač več tistega poješ kar lahko user posted image  ... sem si tudi jaz šoping privoščila in si dušo privezala, ja paše ni kaj saj je bil po dolgem času, ker si domek gradiva pa ni časa user posted image ... 
kajsica mislim, da psiha svoje dela v primeru neuspeha in slabih izkušenj ... po drugi strani pa takrat, ko najmanj pričakuješ je najbolj uspešno ...
pikovit torej si na istem kot jaz ... domek svoj davek pobere ni kaj .. ampak ne bi zamenjala ...

Jaz pa čakam torek, da vidim kako se moje telo odziva ... upam, da čimprej dobim menopur ... ne vem ali se samo meni vleče tale dolgi postopek user posted image ...

sapi

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 1184
8.6.2008 11:09:03   
zorica

Jaz sem imela samo pet foliklov, se da tudi priti do hiperce ?Oprostite nevednosti, sam sem mislila da jo dobijo samo tiste z večjim št.foliklov.Drugače pa pijem še kar, pa skoz hodim na wc.Ampak spodaj pa me nekaj tišči, kot da mi je trebuh premali,..

(odgovor članu zorica)
Neposredna povezava do sporočila: 1185
8.6.2008 11:24:37   
zorica

julija30 kako je kaj s tabo ?Je bil lažen preplah ali celo vgnezditvena ?

(odgovor članu zorica)
Neposredna povezava do sporočila: 1186
8.6.2008 12:11:02   
gigi1
Dan drage moje

Mi je spet internet nagajal, sem ga komej osposobla.
Pri meni nič novega. Občasno fejt zaboli. Vložek pa snežnobel..

Sonček user posted image  za prespano noč. Sem ti rekla da te samo to matra. No, zdaj se tudi bolje počutiš user posted image

Arnejči user posted image  da si bolje. Septembra bomo pa spet kar sekale same taprave borke! Majo pluski da padajo kot po tekočem traku.

Miška user posted image  za user posted image , zdej naj bo pa še vse ostalo po programu.

Rubin, pikola...a ne netu pa ne moreš nič gledat? Meno so HRT zatemnili pa kolnem. Uni imajo velik več pojma in so velik boljši komentatorji k naši na TV3. No kaj čmo, boljš to kot nič. Si sploh ne predstavljam, da ne morem gledat EP. Bom navijala tudi zate v ponedeljek.
Kako se ti počutiš?

Zorica, kar se ti dogaja je čisto normalno. Jaz imam dober občutek.

Julija kako si danes? Se je nehalo tisto z izcedki?user posted image

Cvetka kje si? Kaj se dogaja? Mislim nate.

Hedi navijam za stopko danes.

Pikovitka hvala na pitanju...j..beno. Komaj čakam, da bo ponedeljek za mano.
Js bi tud šla na morčka. Mogoče bom pa res naslednji vikend z mojim možičem eno tahitro na morje užgala. Sam, da bo vreme.

Sapi komaj čakam, da bo torek, da poveš, kako lepo se vse odvija. Ja, saj se vleče, sam kaj je to proti tisti sreči, ki te pol čaka user posted image

Pija pa na morčku. Upam, da imaš lep vreme. Tle zdej lije k iz škafa.

Kajšica ma pa lepo novo oblekco user posted image . Je to tvoja muca?

Abrica hvala za napotke. Sem se odločla, da se podepiliram tako kot ponavadi. Nič ne bom pretiravala. Pa samo copatke pa štunfke bom vzela s sabo. Ostalo pa naj mi dajo, če že niso nič prej rekli. Kako si ti?  Lepo vzhajaš user posted image

Zvezdica kako si? Sem te že včeraj pogrešala. Upam, da si dobro user posted image  za jutri.

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu zorica)
Neposredna povezava do sporočila: 1187
8.6.2008 12:43:46   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: blanč

Mišek mi tebe fejst pogrešamo, sicer nevem, zakaj si se umaknila od nas ampak bi bilo lepo, če bi se večkrat oglasila.

joj stara dobra vijolična pošatuser posted image
Vas stare borke tudi jaz pogrešam, še bolj si želim, da bi vas nove pogrešale, medtem ko bi se ve preselile na drug forum med user posted image . Če glih, se je tja težko vključit, ker nikjer ni tako lepo, kot je tu, vendar me skrbi, da se ne bi preveč udomačile tuuser posted image .
Umaknila sem se, zaradi problemov z eno RR in ker sem rabila malo miru pred vsemi, da sem se lahko v miru pripravila na postopek, saj so se mi pred zadnjim postopkom nabirali sami problemi.

Arneje, ne vem ali so kile samo izgovoruser posted image ali te res skrbi. Jaz sem imela 178cm in 56-57 kg, pa sem se diete držala 1 leto. Shujšala nisem nič, ker nisem hotela, ker so tudi mene skrbele kile. Vendar ta problem rešiš z oreški in dobrimi maščobami, ki so še kako pri suhicah dobrodošle, saj se naša zdravila (gonal, menopur, menogon) ravno raztapljajo s pomočjo maščob. Zato so omega3 maščobe dobrodošle in se nimaš kaj sekirat glede kil.

(odgovor članu blanč)
  Neposredna povezava do sporočila: 1188
8.6.2008 13:23:11   
pikovit
Oooooooooooooooo MIŠEK user posted image  a si prišla malo naokol?user posted image user posted image user posted image Kako kaj počutje?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1189
8.6.2008 13:25:24   
pikovit
Katalina,daj jih slika(čeveljčke)j,pa pokaži no.user posted image Sem ful ferbčna.Bi jaz tudi mela,pa nimam toliko dinarčkovuser posted image Se bom vsaj slinila,ko bom gledala čeveljčkeuser posted image

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 1190
8.6.2008 13:27:09   
ledenka
cevlji? kje so cevlji??? user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 1191
8.6.2008 13:30:13   
pikovit
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

cevlji? kje so cevlji??? user posted image

A ti si tudi čevljarka?user posted image Pa nogavičarka?

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1192
8.6.2008 13:31:38   
aqua77
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  doma u omari! bom slikice naložila, sam album pa te zadeve so zame bolj španska vas..... user posted image user posted image user posted image  takoj ko bojo gor javim....

P.P.Njegoš

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1193
8.6.2008 13:32:08   
gigi1
Pikovitka a ti maš že vse pripravljen za poroko? Mislim, obleko, pa čeveljce...

Ajsika a ti pa rusko šprehaš?

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 1194
8.6.2008 13:33:23   
ledenka
katalina, mi jih lahk posljes, ti jih pomanjsam in objavim user posted image user posted image user posted image  

pikovit, moj fetis je tole, jaaaaaaa user posted image  cevlji IN nogavice... torbice niti ne user posted image  pol pa jokam, ko stumfe za 20 EUR strgam user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 1195
8.6.2008 13:33:24   
aqua77
punce se mi zdi da so čevlji moja poguba..... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  eni vlagajo v stanovanje al pa hiško, jaz pa, kot da sem stonoga....user posted image

P.P.Njegoš

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 1196
8.6.2008 13:33:59   
pikovit

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  doma u omari! bom slikice naložila, sam album pa te zadeve so zame bolj španska vas..... user posted image user posted image user posted image  takoj ko bojo gor javim....

Že komaj čakamuser posted image Ti bomo pomagale,da bo čimprej goruser posted image

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 1197
8.6.2008 13:34:58   
ledenka
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1

да, говорю по русски

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1198
8.6.2008 13:35:48   
pikovit
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1

Pikovitka a ti maš že vse pripravljen za poroko? Mislim, obleko, pa čeveljce...

Gigi skoraj vseuser posted image Zdej bova počasi vabila začela ven dajatuser posted image A nisi videla mojega albumauser posted image ?

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1199
8.6.2008 13:36:19   
ledenka

punce se mi zdi da so čevlji moja poguba..... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  eni vlagajo v stanovanje al pa hiško, jaz pa, kot da sem stonoga....user posted image

eh, za letos poleti sem si obljubila, da ne bom kupovala... mam kup sandalov, ki jih je treba ponosit. pa mi to nekak ne ratuje pretirano user posted image

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 1200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  46 47 [48] 49 50   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  46 47 [48] 49 50   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Beremo: Refleksologija za začetnike
Težave z maternico ter menstrualne in menopavzne težave lahko omilite tudi z refleksno samomasažo.

Nuhalna svetlina
aviva83

Ali zaupate rezultatom nuhalne svetline?

da (77%)

ne (23%)

Število vseh glasov: 186

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!