Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: blanč Mišek mi tebe fejst pogrešamo, sicer nevem, zakaj si se umaknila od nas ampak bi bilo lepo, če bi se večkrat oglasila. joj stara dobra vijolična pošat Vas stare borke tudi jaz pogrešam, še bolj si želim, da bi vas nove pogrešale, medtem ko bi se ve preselile na drug forum med . Če glih, se je tja težko vključit, ker nikjer ni tako lepo, kot je tu, vendar me skrbi, da se ne bi preveč udomačile tu . Umaknila sem se, zaradi problemov z eno RR in ker sem rabila malo miru pred vsemi, da sem se lahko v miru pripravila na postopek, saj so se mi pred zadnjim postopkom nabirali sami problemi. Arneje, ne vem ali so kile samo izgovor ali te res skrbi. Jaz sem imela 178cm in 56-57 kg, pa sem se diete držala 1 leto. Shujšala nisem nič, ker nisem hotela, ker so tudi mene skrbele kile. Vendar ta problem rešiš z oreški in dobrimi maščobami, ki so še kako pri suhicah dobrodošle, saj se naša zdravila (gonal, menopur, menogon) ravno raztapljajo s pomočjo maščob. Zato so omega3 maščobe dobrodošle in se nimaš kaj sekirat glede kil.
|