|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   prosim za nasvet
24.2.2005 2:00:11   
sabina*
Resnično se zahvaljujem vsem, da ste mi priskočile na pomoč, z nasveti, svojim stališčem in vzpodbudnimi besedami. Včasih se ljudje znajdemo v situaciji, ko enostavno ne zmoremo več sami objektivno gledati na stvari in takrat je še kako dobrodošlo, če se lahko z nekom popolnoma nepristransko pogovoriš in pogledaš zadeve tako s čustvene plati(želje po otročku),kot tudi kakšno življenje lahko otroku nudiš.Ali je roditi otroka zaradi želje po otroku sebično dejanje za zadovoljitev lastne želje? Ali je bolj fer ne roditi otroka, ker veš, da mu ne moreš dati vsega, kar malo bitje potrebuje(poleg tvoje lastne ljubezni seveda)? S takšnimi zadevami se ša vedno obremenjujem. Jaz upam, da bom sprejela pravo odločitev, kakršnakoli že bo. Je pa res, da jo moram sprejeti HITRO!!

Vsem srečnim mamicam se še enkrat iz srca zahvaljujem. Zelim vam veliko radosti ob Vaših najdragocenejših:duda:...upam, da bom nekega dne začutila srečo, ko držiš v naročju malo bitjece.:rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:

(odgovor članu sabina*)
Neposredna povezava do sporočila: 26
   prosim za nasvet
24.2.2005 15:22:35   
Pika10
Jaz se ne bi odločila za splav. Bila sem ravno tako noseča in je hotel splav, pa sem ga šla delat. Bila sva skupaj še pet let, a je odšel pred mesecem dni ko se mu je rodil sin, katerega nisem šla splavit in ga tudi ne bi šla,ker je moja velika sreča. Z moškim si lahko deset let pa te lahko zapusti na dan otrokovega rojstva. Nikjer ni nobene garancije.Glej nase in na svoje želje in čustva.

(odgovor članu sabina*)
Neposredna povezava do sporočila: 27
   prosim za nasvet
24.2.2005 16:13:49   
Annny
Pika10, prav si se odločila:bravo: Želim ti vse najlepše in veliko sreče, zdravja in cartanja s sinčkom:)

LP

(odgovor članu sabina*)
Neposredna povezava do sporočila: 28
   prosim za nasvet
3.3.2005 11:00:26   
sabini
Jaz pa pravim da vedno čas prinese svoje pomoje ti bo žal kot še nikoli zakaj bi šla na splav?Tudi tako bo šlo boš videla saj boš dobila pomoč pač od drugih fanta pa pusti na miru in ga ne poslušaj. Jaz bi obdržala otroka v vsakem primeru, ker ti zdaj povem da ti ne bo nikoli žal. Držim pesti zate upam da se odločiš v pravo smer9nebesa

(odgovor članu sabina*)
Neposredna povezava do sporočila: 29
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:





Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?