|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  58 59 [60] 61 62   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF/ICSI junij
10.6.2008 20:25:27   
mismis
IZVIRNO SPOROČILO: blanč

mis mis nč divjat, prvo špiko, pol pa v postlo in srečne mokre sanjeuser posted image user posted image
,

blanči, špike po novem padajo zjutraj, tako da to stvar lohka spustim.

preden pa naredim ostali dve, mora pa moj domov priti, ker monoigra je rahlo dolgočasna user posted image

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 1476
10.6.2008 20:32:15   
blanč
Odpri stran tube8, pa ni več dolgčasuser posted image user posted image user posted image . Joj kake mam jaz, ko sem popoldan v službi. Sam se morem mal sprostit, ker mi grozi stres, pa je  najboljš preprečit, preden se začne zares.

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1477
10.6.2008 20:33:14   
mismis
No vidiš...

in kaj je najboljše zdravilo za stres?

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 1478
10.6.2008 20:43:09   
blanč
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  joj no. pa jaz ne nouser posted image user posted image user posted image nikoliiiiiiiii, jaz sem murkotova fenica, veš da nebi.

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1479
10.6.2008 20:45:35   
mismis

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  joj no. pa jaz ne nouser posted image user posted image user posted image nikoliiiiiiiii, jaz sem murkotova fenica, veš da nebi.

se opravičujem draga moja gospa za vse besede, ki so morda samo namigovale, da vas enačim s seboj.
Oprostite moji zmoti, nisem se zavedela vaše silovite pripadnosti. user posted image

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 1480
10.6.2008 20:49:50   
blanč
Prosim, če me v nadaljevanju naslavljate z gospodična. Sem zvesta privrženka daleč najlepšega in najboljšega pevca v slo in tudi v tujini. Vse kar spregovorite proti njemu bo zabeleženo in bomo uporabili proti vamuser posted image user posted image user posted image . Sam tube 8 je pa zakonuser posted image

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1481
10.6.2008 20:52:54   
mismis
Pa dobro Blanč, a ti hočeš, da jaz znorim al kaj,
pismu še malo pa bom šla fuzbal gledat, tam vsaj vse ne spominja na se:)ks

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 1482
10.6.2008 21:00:50   
kajsica
Miška, kaj pa govoriš neumnosti!!!

Lej pri fuzbalu, se podi po igrišču 22 lepih mladih tipov, predvsem frišnega mesa!!! Pa še kondicije majo, se jih ne da kr tk zmatrat!!!user posted image

No pal pa si malo še predstavljaj kake mišice in čvrsto telo je to!!!

Pa se kake slikice zrave, recimo kaj takega kot sta Rubin in Gigi danes lepili!!!!

Pa reč da pri fuzbalu ne boš na seks študirala!!!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1483
10.6.2008 21:01:54   
blanč
mis mis sory, kaj bomo brez tebe, če znorišuser posted image
Jaz se poslavljam, še probam kej konstruktivnega narest, se beremo jutri.
Nočko

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1484
10.6.2008 21:03:56   
mismis

mis mis sory, kaj bomo brez tebe, če znorišuser posted image
Jaz se poslavljam, še probam kej konstruktivnega narest, se beremo jutri.
Nočko

konstruktivnega na tube 8, kaj user posted image

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 1485
10.6.2008 21:05:38   
mismis
IZVIRNO SPOROČILO: kajsica

Miška, kaj pa govoriš neumnosti!!!

Lej pri fuzbalu, se podi po igrišču 22 lepih mladih tipov, predvsem frišnega mesa!!! Pa še kondicije majo, se jih ne da kr tk zmatrat!!!user posted image

No pal pa si malo še predstavljaj kake mišice in čvrsto telo je to!!!

Pa se kake slikice zrave, recimo kaj takega kot sta Rubin in Gigi danes lepili!!!!

Pa reč da pri fuzbalu ne boš na seks študirala!!!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kajsica verjemi da ne, meni so všeč taki prefinjeni tipčki, napol umetniki, skrivnostni, in oh in sploh, takšni kot mi ga je Daisy blagoizvolila nalepiti za fotostimulacijo.

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu kajsica)
Neposredna povezava do sporočila: 1486
10.6.2008 21:23:07   
julija30

Malo skomin

Mala81 in Anadejka jutri vama želim uspešen UZ, da bi imele veliko celic, in da bi prav kmalu padla tale stopka

user posted image

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 1487
10.6.2008 22:19:10   
gloria
Netka 34 lepo da si se javla...glih danes sem študirala na tebeuser posted image ....punkcijo pa čist odmisli ker to je en korak do dvojčkov a neuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu julija30)
Neposredna povezava do sporočila: 1488
11.6.2008 0:45:12   
Pija76
Gigi user posted image user posted image user posted image , močna punca si! Z optimizmom naprej, pa pridemo do zmage enkrat vse!

Dajamaja user posted image user posted image user posted image , jaz mam tolk rada cukraste filme user posted image user posted image user posted image

Abra kako otroci, so pridni?

Kajsica navijam za jutri!

Mismis mogoče pa pridem user posted image

Vsem en lep pozdravček, navijam prav za vse vas, grem naprej iskat eno zadevo, pol pa mal spat user posted image

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 1489
11.6.2008 6:30:29   
gigi1
Jutro punčke drage

Kajšica moja, danes te pa na GK čaka tvoja usoda. Naj bosta pikici močni in se lepo vgnezdita in ostaneta pri tebi. Mislim nate.

Mala, Anadejka dobre rezultate na UZ in Mala naj pade stopka!

Vsem ostalim želim res lep, dober dan user posted image

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 1490
11.6.2008 8:17:27   
gigi1
Evo tole so Julijene skomine od včeri user posted image
user posted image

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1491
11.6.2008 8:18:33   
gigi1
Šit. Se je pojavu, pa spet zginu user posted image
Tale pa res noče gor.

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1492
11.6.2008 8:19:37   
gigi1
Opa. Spet se je pojavu. Ne štekam...

Kje ste vse danes? Nosečke še spančajo. Pa ostale?

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1493
11.6.2008 8:29:29   
mismis
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1

Šit. Se je pojavu, pa spet zginu user posted image
Tale pa res noče gor.

mogoče ga je pa Hedviga začarala, saj veš una fora, zdaj ga vidiš, zdaj ga ne vidiš user posted image

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1494
11.6.2008 8:32:14   
mismis
Pri nas je danes padla tretja špika v butino, tokrat je šlo vse noter, ker imajo moje noge večjo površino (salo) kot roke. Čeprav priznam, ko mi tistega vraga vbrizgava, me kar peče.

Se kar strinjam z Arnejo, ko pravi, da je Gonal predsedniški apartman, zdaj samo upam, da bodo moji folikli lepo rastli, da bo čimprej konec tega mučenja.

Gigi, ali boš ti napisala pot (zemljevid) do Konga?

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1495
11.6.2008 8:47:06   
hedviga
Kuku...Kaj se to Hedvigo obira neki tuki po forumu..
Ej drage moje, a mi lahko kera pove, ker ne vem a se mi mal blede al kaj je tole. Pred eno urco sem zmazala dve kuglce utrogestana in ..TO JE DROGA.
Halo, mene  je tole total prbil..Juhej, kt ene trije dvojni 0,3.

No, dokler še vidim na monitor, hvala vsem ker me spodbujate, včri me je sicer sprvl čist na tla, ampak danes je mal bolš. Moj je reku da me hormoni dajejo, ker sem ene 3 ure cmerala...Ojej..user posted image

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1496
11.6.2008 8:48:41   
dajamaja
Ljubice zlate, jaz vam ne sledim več user posted image
Sonček, zate sem videla da bo en krasen dojenček user posted image user posted image

Hedi, super za 4 jajčka. Ni to slabo, saj rabiš le enega zmagovitega, ne!? Kr nazaj na optimistično stran, pa hecat se.

Gigi, jst berem literaturo, kako zanosit v zrelih letih. No, men že zadnji vagon pelje mim.user posted image

Sapi, si se saj spomnila na vrečko. Jaz ponavadi pozabim, pol pa mal v torbico tlačim, mal moj v šapice zagrabi. Super, da si lepo reagirala, kar tako dalje!

Mismis, včeraj semjaz tudi imela 4 mladce okol sebe ... eden je bil tak kot z slikc, ki jih lepite, sam jst bi bol zmatranga. Skratka za zbirčne nič. Pridno se špikej!

Abra, a grem jaz s tabo po trgovinah, da ti domov zvlečem? Glavobol .. dej si pritisk zmeri. Ne bit preveč na soncu. Mal počivaj vmes, pa dovolj tekočine spij. Eto tolk iz domače lekarne user posted image . Knjiga je super, sam ko bi Reša kap, da mu začnem z izsledki. Čeprav sem se odločila, da ga bom seznanila z zaključki. Pa da vidimo.

Grethy, jst sem Banchiko mal v strah vzela user posted image  Ne bom več, obljubim!

Kajsica, si lepo otročke domov pripeljala!?

Jaz delam cele dneve .. dopoldan v službi (no razen tkole zjutraj, ko si mal RR privoščim), popoldan na hiši . Včeraj smo še betonirali. Prijatli, žlahta so se že začel skrivat pred nami in delamo sami. Zvečer pa itak sam dol padem. Mislim pa na vas. In navijam !!!!!!

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1497
11.6.2008 8:49:24   
Rubin.
Rubin in Gigi, evo jaz tudi nisem ljubitelj nogometa, nekako mi bolj sede rokomet, ampak včerajšnjo tekmo sem pa gledala. Ampak moram vaju razočarati, meni so bolj nizozmeci padli v oči. Pa tisti drugi gol je bil fenomenalen

Mišmiš a ti to sol na najino rano? user posted image

Punce kam greste na dopust?
Mi smo gremo julija za en teden v Portorož, avgusta pa še v Čatež, komaj čakam.

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1498
11.6.2008 8:55:35   
mismis
Dajamaja

te čisto razumem glede teh iger skrivalnic, ko je treba pomagat. Običajno vsak pride samo enkrat, potem pa so vedno vsi že zasedeni, si na igro izmislijo 1000 in eno stvar, ki jo je nujno treba narediti. Ampak saj bo, počasi se daleč pride.

Rubin,
nobene soli na rano, samo kar je res je res. Sej včeraj je pa Ibrahimovič grkom dal gol zabil, da je blo kar joj, on tistega trenutka so po moje grki že vedeli, da je konec.

Hedviga,
mislim da so že ostale pisale, da so bile od tega utragestana kar zadete, če se ne motim je bila ravno WP tista, ki je rekla, da se jo je ful prijel. Pa sej bo kmalu konec tega oralnega jemanja, potem je pa na vrsti vaginalno user posted image  pa dej nam že uno fotko vrni, ki sta jo Julija in Gigi nalepile za nas

< Sporočilo je popravil mismis -- 11.6.2008 8:57:16 >

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu Rubin.)
Neposredna povezava do sporočila: 1499
11.6.2008 9:02:08   
Rubin.
IZVIRNO SPOROČILO: netka34

Aja, pa še to....glede folne kisline....

Danes mi je zmanjkalo FOLIC-a. A mi katero še posebej priporočate?? Preden grem v nabavo...

Hvala in lp, D

Jaz jem Elevit, pa tudi v bolnici so ga priporočali.

(odgovor članu netka34)
Neposredna povezava do sporočila: 1500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  58 59 [60] 61 62   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  58 59 [60] 61 62   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
Beremo: Refleksologija za začetnike
Težave z maternico ter menstrualne in menopavzne težave lahko omilite tudi z refleksno samomasažo.

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?