|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  70 71 [72] 73 74   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF/ICSI junij
12.6.2008 12:01:43   
anci banci
ledenka in vse ostale hvala za odgovore

zaupam dr.Rešu 100% zato ne bom menjala ne razumem pa to da pa je bila moja kolegica tolk hitr v postopku in to z istim probelmom kot jaz... edino to mi ni jasno
kar se pa tiče vitamniov in prehrane za mojega da si izboljša rezultat spermiograma smo pa že vse poskušali in rezultat 3 spermiograma je bil zopet porazen

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1776
12.6.2008 12:02:32   
Zvezdica
IZVIRNO SPOROČILO: pikovit

Pikovit je dobil M in o vse boliuser posted image

En čajček ti skuham user posted image user posted image ... ma kar dva...da bo ziher bolje.

Ja, uupoštevam tebe in ledenko, pa gigi in vse k so rekle naj počivam in res počivam. Danes izcedka ni:). Je pa res, da pacek me obiskuje tam na tri dniuser posted image . Me mal heca pa bo bolje. user posted image Ampak otroc so pri meni pa jih ne dam.user posted image Sicer sem pa včeraj s ssestro od G govorila, ona je tak cuker, me motivira in je rekla, da pri meni SS naj ne bi bil problem, tako, da naj neham o tem razmišljat.  In da bo vse ok, in da naj kar pridem kadarkoli, če menim, da kaj ni ok. 

i belive i can fly....

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 1777
12.6.2008 12:03:30   
Zvezdica
Anci banci... so ti punce že vse povedale.
Jast ti samo zaželim, da bi bila čimprej user posted image po katerikoli poti že.

i belive i can fly....

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 1778
12.6.2008 12:05:06   
ledenka
zvezdica, samo, da si bolje! vidiš, otroc hočejo met mir, ne pa, da ti okoli skačeš user posted image  

ej punce, a bomo kaj čarale? ker tole vreme, če bo tako jutri, grem po šihtu sam še spat user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 1779
12.6.2008 12:05:49   
hedviga
OO punčke, men se je ena manjša skalca odvalila od srca! (taprva od vseh, ki še sledijo).
Ker sem mela samo 4 celice, me je že od torka preganjalo kako se bo to plodilo in to... Pa sem klicala na GK in niso hotli povedat, ker nisem imela šifre (tiste za punkcijo, težit je treba, da dajo šifro, jest sem se dala prehitro odgnati).
In sem se neodgovorno napokala v avto in se odpeljala tja.
Stopicala sem pred vrati, ker se na trkanje ni noben odzval in potem pride dr v beli halji, ji pojamram in dam osebni dokument, gre notr, vmes sem skor umrla in mi pove, DA SO SE VSE 4 OPLODILE!!!! juhuuuuuuuser posted image user posted image user posted image
Punce sej vem, da je do nedelje lahko že vse drugač, pa da pol gre komot naprej, ampak jaz sem mela tolk slab filing da se ne bo nobena oplodila, da sem zdele fuul vesela. Vsaj za tole, res!!!

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1780
12.6.2008 12:07:26   
ledenka
Hedi user posted image user posted image user posted image user posted image  a pol boš mela kar kvartet user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu hedviga)
Neposredna povezava do sporočila: 1781
12.6.2008 12:15:52   
mismis
Bravo Hedviga

se je že začelo tako kot pri meni v prvem postopku, 4 celice in vse 4 oplojene. Super, zdaj pa bo...

Po eni strani imaš pa prav, da si šla tja, jaz bom po moje zelo lepo prosila za kodo, ker ko sem bila jaz v postopku, so eni odvzeli 8 celic in se ni nobena oplodila. Uboga reva, je šla v solzah domov, pa ful prijetna je bila, se mi je tako smilila. Najhujše pri vsem tem pa je to, da se je ženska pripreljala z Jesenic in potem je šla praznih rok domov. Grozno

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1782
12.6.2008 12:16:56   
mismis
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

ej punce, a bomo kaj čarale? ker tole vreme, če bo tako jutri, grem po šihtu sam še spat user posted image

Ledenka, niti na misel naj ti ne pride, da te jutri ne bo, mislim kaj se to pravi, če bo dež, bom pa notri, tipčke gledale in osvajale, kaj pa veš, mogoče pa tukaj vidiš svojega polovnega user posted image

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1783
12.6.2008 12:19:24   
ledenka
IZVIRNO SPOROČILO: mismis

Ledenka, niti na misel naj ti ne pride, da te jutri ne bo, mislim kaj se to pravi, če bo dež, bom pa notri, tipčke gledale in osvajale, kaj pa veš, mogoče pa tukaj vidiš svojega polovnega user posted image

sej sem rekla - tud če mi potencialni polovni na glavo pade, ne bom zaštekala user posted image  

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1784
12.6.2008 12:21:09   
ledenka
grem raj jest... da bom pol še bolj zaspana user posted image  

(odgovor članu anci banci)
Neposredna povezava do sporočila: 1785
12.6.2008 12:22:17   
mismis

sej sem rekla - tud če mi potencialni polovni na glavo pade, ne bom zaštekala user posted image  

vsaka stvar je enkrat prvič user posted image

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1786
12.6.2008 12:28:17   
pikovit
IZVIRNO SPOROČILO: blanč

Boga pikovitek, sej bo bolšuser posted image , jaz vedno enga modrega nalgesinčka u želodček ups beri vamp, vržem pa je takoj boljš.

U jaz tudi,samo ne nalgesinček,kar ketonalčekuser posted image U je že prijeluser posted image Sem se pa napihnila kot žaba.Bi človek mislil,da sem nosečauser posted image Že vidim,jutri ne bodo šle nobene kavbojke gor,kar v trenirki pridemuser posted image

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 1787
12.6.2008 12:29:22   
pikovit
Hedi no vidišuser posted image user posted image user posted image user posted image ,nikoli ne razmišljaj,da ne bo,ker bo in je!V nedeljo pa user posted image user posted image  noter in akcijauser posted image

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 1788
12.6.2008 12:30:14   
pikovit
O gigi helou

(odgovor članu anci banci)
Neposredna povezava do sporočila: 1789
12.6.2008 12:30:16   
Zvezdica
Hedi madona no, kaj sem ti rekla. Kvaliteta je pomembna, ne kvantiteta,
od 4ih imam dva pri sebi. Tako, čestitam punca.
In prav je da si šla, da zdaj otrokom pošiljaš lepe misliuser posted image

Slabe filinge stran, šc šc šc...

V nedeljo bodo že pr teb in ne bodo hotli stran...grem stavituser posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1790
12.6.2008 12:31:31   
mismis
Ok jest moram pa povedat eno stvar, namreč jest se ne grem več...tale Menopur me bo čisto uničil.

Že tako ali tako so mi šle vedno neumnosti po glavi, to je pa čisto nevzdržno.
Če bi bila dec, sploh ne bi upala izza mize vstat, tko pa samo noge skup tiščim.

joj bogi moj user posted image  ko pride domov. Mislim, da se bodo danes iskre kresale gor pa dol po spalnici user posted image pa še user posted image

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1791
12.6.2008 12:33:26   
gigi1
Hedi user posted image  user posted image  user posted image  super! Nisem vedela za te šifre. No sam, da si zvedela in si zdej pomirjena. Matr si me včeri zasekirala. Ti si res ena močna oseba. Ko si v luft, smo vse v luft, ko pa dol padeš, pa tudi me s tabo. Je tvoje razpoloženje res nalezljivo. Zdej vemo, in se ti ne bomo pustile zapeljat, ko boš dol lezla user posted image , te bomo gor porinle user posted image  user posted image  user posted image

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 1792
12.6.2008 12:45:00   
pikovit

joj bogi moj user posted image  ko pride domov. Mislim, da se bodo danes iskre kresale gor pa dol po spalnici user posted image pa še user posted image

Miškauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ,očitno ta Menopur res rastur dela.Pri meni je bilo istouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1793
12.6.2008 12:45:52   
gigi1
Zvezdica, a te je sestra mal pomirila? Zdej veš, da lčahk uletiš kadarkoli. Sam počivaj lubica moja, pa bo vse Ok. Ti že od štarta mal preveč okol šibaš.

Abrica draga. Žal mi je, da te matrajo črne misli. Ne vem kako bi te potolažila. veš, da pravijo, da strela ne useka 2x na isto mesto. Saj vem, da ni nevemkakšna tolažba in da bo mene jeseni isto matralo. probaj se nekako zamotit. Saj veš, kaj jaz zmerom naredim. Banana! Pe ne una od Miške, ki jo je dans got popala (ti, ti Miška user posted image ). Una za papat, ker dvigne seratonin. Pa enga sončka si napopi na okno, ki bo skoz svetil. Rumena barva ful pomaga. Obleči kaj rumenega. Objemčkam te

Arnejči hvala, hvala, da me poslušaš user posted image

Miška jooj, joj...se kar bojim kaj bo jutri. Tja eni moji frendi zahajajo, da mi ne boš kakšnega kar na hitro zapeljala user posted image  user posted image  user posted image .  Bo fante še kap, če boš nabacila jebozovno majčko user posted image  user posted image  user posted image

Pikovitek helou. Vidim, da si se z Blanči za nohtke zmenla. kaj je zdej s tem gsmom?

Sončica kako si ti danes?

Pa naše sedanje in bodoče potrjene srečke nosečke (Julka, Rubin, Zorica).

Kajšica kako sta ribici? Js sem tud ribica. Boš mela ful empatične otročke. Sej nisem čist zih, da je to dobro. Za njih mislim, za okolico že user posted image . Mam pa tak hematom od ponedeljka...se mi je kri zlila od pregiba do komolca. Splo ne vem, če se upam taka prikazat jutri user posted image

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1794
12.6.2008 12:47:54   
Zvezdica

Miškauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ,očitno ta Menopur res rastur dela.Pri meni je bilo istouser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image
enako...moj user posted image je bil tako 10x bolj srečen, da me je potem že odganja.

i belive i can fly....

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 1795
12.6.2008 12:51:00   
pikovit
IZVIRNO SPOROČILO: Zvezdica

enako...moj user posted image je bil tako 10x bolj srečen, da me je potem že odganja.

Ja men je pa rekel,če bom pol lahko še naprej jemala to stvar,ker je res krasnauser posted image

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 1796
12.6.2008 12:51:27   
zorica

Punce sedaj pa sem čisto notri padla.Včeraj sem delala test CB in se je videl čisto rahel +.Komaj opazen, ampak je bil.

Malo prej pa sem zopet naredila CB (ne morem si pomagati) pa se je pokazal dosti lepši + kot včeraj.Se vidi dosti boljše kot včeraj.Je 12 dni od stopke.Vem da ste mi včeraj rekle naj počakam 14 dni, pa ni šlouser posted image

Sedaj po moji logiki bi še mogoče bil rahel plus še manj viden kot včeraj, če bi bilo še od stopke.Kaj pa če sta moji dve user posted image user posted image ?Glede na to da je + močnejši (mam pa še za jutri en CB user posted image )

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1797
12.6.2008 12:53:10   
mismis
Gigi, če maš kakšne fejst frende, ni dvakrat za rečt, da ne bom vsaj očke probala vržt v tisto smer.
Kar se tiče jebozovne majčke, seveda da bo, če pa imamo tekomovanje v IVF/ICSI dekolteju.

Škoda, da so vse naše umetnice bolj kot ne s Štajerskega konca, bi nam lahko medalje naredile.

Sicer pa praviš, da tvoji frendi zahajajo tja, kaj pa veš, mogoče pa že kakšnega poznam, obačasno tudi jaz tja zavijem na heineken ali dva, ali tri-najst

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 1798
12.6.2008 12:54:03   
mismis

IZVIRNO SPOROČILO: Zvezdica

Ja men je pa rekel,če bom pol lahko še naprej jemala to stvar,ker je res krasnauser posted image

Pikovit, moj tudi drugače ravno ne strada

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 1799
12.6.2008 12:54:33   
pikovit
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1

Pikovitek helou. Vidim, da si se z Blanči za nohtke zmenla. kaj je zdej s tem gsmom?

Gigi nič konkretnega se še nisem zmenila.Bom pa res popenila,ker nihče nima nič fraj.čaka se 3 tedne.user posted image
Ja telefonček je zopet na popravilu.Sem zadnjič klicala,povedala situacijo in mi niso znali kaj dosti pomagat.Tako da sedaj čakam,da bodo popravili.Upam,drgač bo pa ogenj v bajtiuser posted image

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  70 71 [72] 73 74   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  70 71 [72] 73 74   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

plača dipl. ekonomista
livia

Koliko imate plače dipl. ekonomisti z delovno dobo od 5 do 10 let? Mislim na neto plačo brez malice in prevoza.

pod 900€ (41%)

900-1000€ (15%)

1000-1100€ (15%)

1100-1200€ (8%)

1200-1300€ (5%)

več kot 1300€ (16%)

Število vseh glasov: 386

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!