|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  75 76 [77] 78 79   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF/ICSI junij
12.6.2008 19:08:47   
DaisyE
IZVIRNO SPOROČILO: hedviga

A pizderaj? Ma to je tko dost pogosta beseda, uporabljena predvsem v delovnem procesu, ko se zamuja kakšne roke... Ja, majo butasto cenzuro, čist nedomiselno user posted image

Hvala bogu, se lahko vsaj malo rolam.

God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and the wisdom to know the difference.

(odgovor članu hedviga)
Neposredna povezava do sporočila: 1901
12.6.2008 19:12:40   
gigi1
Hedi, sej veš, da si tolk markantna, da si mi zapela za oko tisti nesrečni petek..
ne sej se res nič ne spomnim. Vem, da sta ble dve čvekici in eno sem mal od strani vidla. tebe verjetno. sam itak mi takrat nič ni blo jasno.

Abrica user posted image   user posted image  user posted image  za boljše počutje in energijo. Js je mam tud dans neki za spremembo user posted image

Dejzika kako si??? lepo te je spet videti, da se smejčkaš user posted image

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu hedviga)
Neposredna povezava do sporočila: 1902
12.6.2008 19:15:15   
gigi1
Gretka, a je prišla tetka na obisk?

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1903
12.6.2008 19:16:23   
sonček33
Zvezdica pomoje bo šlo. Bom počakla da Uz ja, da mi G pove pdp, ker jaz  sploh ne vem točno kje sem zdaj.

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu hedviga)
Neposredna povezava do sporočila: 1904
12.6.2008 19:22:43   
Abra
Gigi, ja energija že je ... se mi zdi, da bi raje bla zaspana, da imam vsaj en nosečniški znak, tko se pa res počutim, kot da nisem noseča. Sej vem, da sem čist brezvezna s tem ... bo treba na pregled, pol bom pa spet hepi user posted image

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1905
12.6.2008 19:24:24   
DaisyE
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1

Dejzika kako si??? lepo te je spet videti, da se smejčkaš user posted image

Ma žiži (se mi tolk dopade), saj jaz se načeloma skoz smejčkam. Še ko sem razkanatena se režim. Kaj pa čem drugega počet. Dons sem se v liftu sama sebi režala. V špegu sem se gledala in se režala. Kaj češ malo sem user posted image

God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and the wisdom to know the difference.

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1906
12.6.2008 19:25:12   
gigi1
Abra res pejd na pregled, da se mal pomiriš. To, da te tolk skrbi res ni dobro. Te pa popolnoma razumem.

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 1907
12.6.2008 19:26:10   
DaisyE
Abri pol so šle črne misli stran? Prav je tako. Sploh se ti še nisem konkretno zahvalila za tvoj zs. Tolk je fajn napisano, da sem si ga kar shranila. Hvala.

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 1908
12.6.2008 19:29:51   
gigi1
Tale Miškin Žižek se bo pa res še prijel. Sej men je tud lušno user posted image . Pa, sej kaj pa češ druzga. Js se tud kar režim, k sem tko tud bolj munjene sorte. Sploh, če Hedi, pa Miška kake strelata user posted image . Se jima pa tud Ledenka nekam nevarno pridružujeuser posted image .
Naša Abra pa res zna druge pomirit user posted image , sam sebe neuser posted image . Mormo me mal bolj v akcijo stopit, da jo prepričamo, da je vse Ok.

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1909
12.6.2008 19:31:22   
hedviga
Dejzika moja...v liftu se tut men marsikej dogaja. Pa ne tko kot mogoče Mišmišu seksualno.
Ampak zmeri kakšne bebave face delam, pa tazadne plombe gledam, pa čekeram svojo rit od zadi, pa takle ....In enkrat sem pomislila da majo mogoče kamere montirane...Od takrat se mal kontroliram.user posted image user posted image

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 1910
12.6.2008 19:33:13   
mismis
Žiži

vsakič ko vidim tvoj nick se spomnim na tisti stari še črno bel film, ki ima isti naslov.
No in glavna igralka je bila Gigi, ampak klicali so jo Žiži, se sliši tako francosko

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1911
12.6.2008 19:33:13   
marjetka cvetka
Pozdravljene pupike,
mene jutri definitivno ne bo, ker bom do pol desetih malo južno od vas - osrednji del Bežigrada. Kaj češ, če pa delo kliče. user posted image  Bom pa na tekmovanje prišla takrat, ko bodo še bolj polne od nosečniških hormonov - bo avgusta spet srečanje???

Pa da ne boste mislile, da vas čisto ignoriram. Saj berem vas že, pisati pa ne utegnem, ali pa, ko se mi pojavi misel inodgovor, sem že čisto out. Nohtov pa tudi nimam umetnih, mi naravni nekam čudno hitro rastejo in so trdni - kdo bi si mislil, kaj naredijo injekcije in vaginalitete - vsaj ena korist user posted image

Gigi in ostale, ki jih zanima, sem že en teden po tisti divji punkciji in se zaenkrat še držim. V torek zjutraj sem na WC-ju vidla eno svežo krvavosled- a bolj nitasto, pa me je skor fršlok. Samo to je bilo vse, čeprav sem šla parkrat preveriti in moja naivna nrav misli, da bi to bila lahko ugnezditvena (3 dni po ET ) Upajmo - še 9 krat prespim do testa!

Anci banci tebi pa želim veliko potrpežljivosti, saj očitno nista imela tako poraznega spermograma, kot bi lahko bil. očitno ima beseda porazni več stopenj. Pri nama je na prvem spermogramu plaval le en plavalček, pa še tega smo komaj našli. V drugem in tudi zanjem spermogramu pa je pršlo do 300% izboljšanja, saj so na ekranu plavali trije plavalčki!!! Se mi je milo storilo ob takem napredku, samo očitno je bilo še vedno tako slabo, da naju je Reš napotil takoj na ICSI. Saj po eni strani tukaj pišemo, da so te špikice, pa snifanje in hormonske doze kar nekaj, samo vedi, da se tako tudi malo tolažimo, dejansko pa malo sesujejo organizem. Tako da, če Reš vidi rešitev še kje drugje, počakaj in upaj vsaj do jeseni.

Lepe pozdravčke in uživajte na sestanku jutri, ter naj bo jutrišnji dan za vas SREČEN!!!

uf, spet sem se razpisalauser posted image

(odgovor članu hedviga)
Neposredna povezava do sporočila: 1912
12.6.2008 19:33:38   
Abra
Sej vem, da ni dobro, da tok na to mislim. Zato poskušam čimveč delat, da se zamotim.
Daisy, če bo treba bomo pa še kaj skupaj našutdirali, samo da tudi vama enkrat rata.

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 1913
12.6.2008 19:33:56   
mismis

Dejzika moja...v liftu se tut men marsikej dogaja. Pa ne tko kot mogoče Mišmišu seksualno.
Ampak zmeri kakšne bebave face delam, pa tazadne plombe gledam, pa čekeram svojo rit od zadi, pa takle ....In enkrat sem pomislila da majo mogoče kamere montirane...Od takrat se mal kontroliram.user posted image user posted image

ALO a je mismis mogoče sploh kdaj namignil, da dela v liftu kaj sexualnega????

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu hedviga)
Neposredna povezava do sporočila: 1914
12.6.2008 19:36:20   
mismis
a je danes četrtek,

a nimamo mi ob četrtkih pir večer

ajdi hitro pire na plano

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1915
12.6.2008 19:37:07   
DaisyE
Eh ja, saj včasih pa prav paše, da smo malo munjeni. Z abrico pa ne vem, kaj počet. Tako je, kot si napisala, vedno zna tolk potolažit vse nas, da mi je pol kar težko, ko ne najdem pravih besed, da bi njo potolažila. Ampak Abri, saj ti sploh ne rabiš tolažbe. Itak, da je vse kul. Relax.

Ja kar se tiče pokanja for, se je pa tule kar luštna družba zbrala. A smo vse IVFjevke malo premaknjene? user posted image  Meni se tako dopade na tem forumu, da moram kar priznat, da sem zelo razočarana, da jutri ne morem prit. Glooooboookoooo razočarana. user posted image

In to jaz, ki sem se še pred pol leta zaklela, da na srečanje pa nikol ne grem. Pa ne me vprašat zakaj, ker se ne spomnim. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1916
12.6.2008 19:38:27   
DaisyE
IZVIRNO SPOROČILO: mismis

a je danes četrtek,

a nimamo mi ob četrtkih pir večer

ajdi hitro pire na plano

Upam, da mam še kakega v hladilniku. Moj se je pobral po neuspelem postopku, spet prazni sixpacke - mom mogla spet kako skrivališče najdit.

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1917
12.6.2008 19:39:43   
hedviga
Mišmiš, nč se ti men tukile fine ne delej!! user posted image user posted image
Ker, če pa še nisi nikol pomislila...jej jej pa sto filmov je že blo s tem prizorom.
Love in the elevator...........
Jaz te kar vidim...Lift na GK. Dr D. v liftu. Pride notr naš Mišmiš. Majčke soraj da ni. Ga pogleda ognjevito....
Dovolj povedanega user posted image

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1918
12.6.2008 19:39:48   
mismis
Pa Daisy ulet, ma barem za 15 minuta.

tvoj te lohka v avtu počaka in pol pokata na morčka. Ker po moje bi šel v vsakem primeru s tabo, ker ti ne bi verjel, da sploh greš user posted image

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 1919
12.6.2008 19:40:29   
DaisyE
user posted image user posted image user posted image user posted image  Še dva sta

user posted image user posted image

Bit će gusto... user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 1920
12.6.2008 19:40:54   
mismis

Mišmiš, nč se ti men tukile fine ne delej!! user posted image user posted image
Ker, če pa še nisi nikol pomislila...jej jej pa sto filmov je že blo s tem prizorom.
Love in the elevator...........
Jaz te kar vidim...Lift na GK. Dr D. v liftu. Pride notr naš Mišmiš. Majčke soraj da ni. Ga pogleda ognjevito....
Dovolj povedanega user posted image

ok priznam,
ampak take stvari smo prakticirali samo in izključno takrat, ko sva z našim delala v isti firmi.
Zdaj ne delava več user posted image

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu hedviga)
Neposredna povezava do sporočila: 1921
12.6.2008 19:41:46   
mismis
IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE

user posted image user posted image user posted image user posted image  Še dva sta

user posted image user posted image

Bit će gusto... user posted image user posted image user posted image

teh nč okol ponujat, jih zase zadrži, jest mam tko Bavario, razen če ne bo začelo dogajat, in bom zavila v kevder po Heinekena

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 1922
12.6.2008 19:42:04   
ledenka
je kdo reku pir? user posted image user posted image user posted image  

pa se ideja za en jutrisnji obhod za miss IVF - v kopalkah in s pivom user posted image user posted image user posted image

user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 1923
12.6.2008 19:42:43   
hedviga
no neki takega
user posted image

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1924
12.6.2008 19:42:54   
Grethy
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1

Gretka, a je prišla tetka na obisk?

ne boš verjela ... NI JE

... in spet iščemo dalje, zavedajoč se, da je šlo že prevečkrat mimo nas ... (G.D.M.)

''Ne se nikoli predat, četudi smo večkrat na kolenih. Čudeži se dogajajo.' '(Petra Majdič)

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  75 76 [77] 78 79   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  75 76 [77] 78 79   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Miomi in pomen ginekoloških pregledov
Zdrava ženska vsak mesec dobi menstruacijo, mnoge med njimi pa se soočajo z izredno močnimi krvavitvami in neprijetnimi ...
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

ti je dogčas?
muška

da (37%)

ne (63%)

Število vseh glasov: 228

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!