Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: A se vam zdi tole drago? 15.6.2008 19:48:08
|
|
|
|
CatJa
|
Ne vem. Kolk so pa sicer?
|
|
RE: A se vam zdi tole drago? 15.6.2008 19:49:20
|
|
|
|
rija
|
ne.
|
|
RE: A se vam zdi tole drago? 15.6.2008 19:49:50
|
|
|
|
pika74
|
Pojma nimam... glih včer sm slučajno neki firbcala... in zdej me mika... pa ne vem... a bi al ne bi... Sm gledala npr. za drug let v aprilu... pride ista relacija za 300 EUR cenejš... to je pa vse, kar vem .
|
|
RE: A se vam zdi tole drago? 15.6.2008 19:50:03
|
|
|
|
piamaria
|
Iz Trsta je sigurn ceneje, je kar drago ja, jaz dam do NY povratno iz Trsta, pa študentska 890 EUR. Tko za primerjavo
|
|
|
|
RE: A se vam zdi tole drago? 15.6.2008 19:50:20
|
|
|
|
Anonimen
|
niti ne, na prvi pogled. a je s taksami ali brez?
|
|
|
|
RE: A se vam zdi tole drago? 15.6.2008 19:50:28
|
|
|
|
Anonimen
|
Meni tudi ne. Pikica a greš v Ameriko? Faca...jst komaj zbiram pogum za London ...se bojim letenja,totalno.
|
|
|
|
RE: A se vam zdi tole drago? 15.6.2008 19:51:02
|
|
|
|
pika74
|
IZVIRNO SPOROČILO: piamaria Iz Trsta je sigurn ceneje, je kar drago ja, jaz dam do NY povratno iz Trsta, pa študentska 890 EUR. Tko za primerjavo A to najbrž za eno osebo ane.
|
|
RE: A se vam zdi tole drago? 15.6.2008 19:51:29
|
|
|
|
ZARA
|
A greš k Oprah?
|
|
RE: A se vam zdi tole drago? 15.6.2008 19:52:20
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: ZARA A greš k Oprah? isto sem pomisla
|
|
|
|
RE: A se vam zdi tole drago? 15.6.2008 19:52:30
|
|
|
|
piamaria
|
Aja je odvisno kdaj in s kom in do kod letiš, razlika je lahko tudi do 500 EUR veš Tale za julij ma ne vem ni in je drago, naj povejo tisti, ki hodijo pogosto, al pa preko koga si uredi ceneje...firma?
|
|
|
|
RE: A se vam zdi tole drago? 15.6.2008 19:52:35
|
|
|
|
pika74
|
poopsika, za London mam cenejš varianto . Ker imava v igri še Trst - London - Glasgow in nazaj... kar za dva znese manj kot 150 EUR s taksami vred. P.s. Tud una letalska za 2 do ZDA pa nazaj je s taksami vred.
|
|
RE: A se vam zdi tole drago? 15.6.2008 19:53:00
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: poopsika IZVIRNO SPOROČILO: ZARA A greš k Oprah? isto sem pomisla A copatke štrikat?
|
|
|
|
RE: A se vam zdi tole drago? 15.6.2008 19:56:02
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: pika74 poopsika, za London mam cenejš varianto . Ker imava v igri še Trst - London - Glasgow in nazaj... kar za dva znese manj kot 150 EUR s taksami vred. P.s. Tud una letalska za 2 do ZDA pa nazaj je s taksami vred. Ta prva varianta je pa ful pocen Midva sva dala 130€ Benetke-London in nazaj No tadruga pa tud.
|
|
|
|
RE: A se vam zdi tole drago? 15.6.2008 19:56:51
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič II IZVIRNO SPOROČILO: poopsika IZVIRNO SPOROČILO: ZARA A greš k Oprah? isto sem pomisla A copatke štrikat? na make over
|
|
|
|
RE: A se vam zdi tole drago? 15.6.2008 19:57:00
|
|
|
|
pika74
|
Nene, ne greva k oprah . Jst bi sicer rajš do LA šla... pa pol kšn nacionalni park... sam... pol so karte še dražje... V bistvu mava 14 dni dopusta... pa mal študirava... - ZDA - Glasgow - s kolesi po CRO otokih... neki tazga bo... še najblj zihr je tazadna varianta
|
|
RE: A se vam zdi tole drago? 15.6.2008 19:58:57
|
|
|
|
Anonimen
|
V bistvu mava 14 dni dopusta... pa mal študirava... - ZDA - Glasgow - s kolesi po CRO otokih... neki tazga bo... še najblj zihr je tazadna varianta Ti ga tudi serjes... . ZDA, ZDA zdaj se splaca, ker je sibek dolar. Jaz sem ravno gledala hotele v NY, ene teden za ca. 1200 do 1500€ za dva. Meni se sploh ne zdi veliko. Dubrovnik pride za podoben denar...
< Sporočilo je popravil Mič II -- 15.6.2008 19:59:43 >
|
|
|
|
RE: A se vam zdi tole drago? 15.6.2008 20:00:40
|
|
|
|
pika74
|
Čak mič, kaj si to gledala - a hotel za 1500 za dva - a pol pa posebi še karta 1600? Al kako? Pol pa od tam prvlečem še en ducat Iphonov, k so baje po 200 USD (pr nas pa jih slovenčki kupujejo po 400 EUR v italiji baje) pa zaslužim a
|
|
RE: A se vam zdi tole drago? 15.6.2008 20:05:56
|
|
|
|
Anonimen
|
Čak mič, kaj si to gledala - a hotel za 1500 za dva - a pol pa posebi še karta 1600? Al kako? Ja, hotel za 2, tri zvezdice, Manhattan. Dobis tudi ceneje, tale razpon je nekje povprecje, za orientacijo. Ja, karte so posebej...
|
|
|
|
RE: A se vam zdi tole drago? 15.6.2008 20:06:35
|
|
|
|
Anonimen
|
Pol pa od tam prvlečem še en ducat Iphonov, k so baje po 200 USD (pr nas pa jih slovenčki kupujejo po 400 EUR v italiji baje) pa zaslužim a ne bit prevec podjetna da ne bos prehitro brisana
|
|
|
|
RE: A se vam zdi tole drago? 15.6.2008 20:07:19
|
|
|
|
Anonimen
|
karte ti pa lahko preverim, koliko bi prisle cenejse....samo ne danes
|
|
|
|
RE: A se vam zdi tole drago? 15.6.2008 20:08:07
|
|
|
|
rija
|
mič: poglej west side ymca...imajo tudi dvoposteljne sobe s kopalnico, pa ugodne cene, lokacija špica
|
|
RE: A se vam zdi tole drago? 15.6.2008 20:10:30
|
|
|
|
pika74
|
Ja sej vem... morm mal cenzurirat moje današnje ideje... tm hervis, tle iphone... .
|
|
RE: A se vam zdi tole drago? 15.6.2008 20:10:34
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: rija mič: poglej west side ymca...imajo tudi dvoposteljne sobe s kopalnico, pa ugodne cene, lokacija špica ti si ze bila, a ne? a mi poves, kaj pomeni v NY dobra lokacija? Manhattan, blizu Central Park, ali kaj drugega? Sicer danes samo firbec pasem....
|
|
|
|
RE: A se vam zdi tole drago? 15.6.2008 20:11:35
|
|
|
|
pika74
|
čakte sam neki... a se sploh splača it v Chicago? A je tam kej za vidit, razn Lake Michigan? A je ktera že bla tam?
|
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.