|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  100 101 [102] 103 104   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF/ICSI junij
16.6.2008 11:41:35   
Zvezdica
IZVIRNO SPOROČILO: kajsica

IZVIRNO SPOROČILO: mismis

Ekola navijamo za današnje akterke:

Netka34 - UZ
Mlinčka - UZ

želim vam čimvečje število velikih foliklov

Rubin greje   user posted image user posted image      - TEST 16.06.2008
Julija30 greje    user posted image    - TEST 16.06.2008

vama pa želim čimvišji BHCG

user posted image user posted image

se tud sama pod tole podpišem :)

i belive i can fly....

(odgovor članu kajsica)
Neposredna povezava do sporočila: 2526
16.6.2008 11:42:02   
Grethy
Mišek, hvala ti za pomoč user posted image

... in spet iščemo dalje, zavedajoč se, da je šlo že prevečkrat mimo nas ... (G.D.M.)

''Ne se nikoli predat, četudi smo večkrat na kolenih. Čudeži se dogajajo.' '(Petra Majdič)

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 2527
16.6.2008 11:42:26   
Zvezdica
Soček, sej res ti se kmalu poročišuser posted image user posted image user posted image

Jap, to je tako lepo. Mi2 sva se letos tako na hiter, ampak je blo tko lepo. Pa snegec je padal :)

zdrži še teh 14 dni, pol poš pa tako lepa user posted image nevestauser posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 2528
16.6.2008 11:45:08   
Grethy
IZVIRNO SPOROČILO: kajsica

Grethy, v Celju sem danes popoldne in v sredo????

Če imaš čas????se lahko dobiva in rečeva kakšno!!!

Punce res hvala za navijanje in vse ste bolj prepričane v to kot jaz. Pa saj bo! Samo 3 dni še pa bo nekako prvi dan D!!!!

Ej dekle, dons sem bolj na odlivanju , v sredo pa ...  mhmmm ja ... bo pa že šlo ...

imaš z.s. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

... in spet iščemo dalje, zavedajoč se, da je šlo že prevečkrat mimo nas ... (G.D.M.)

''Ne se nikoli predat, četudi smo večkrat na kolenih. Čudeži se dogajajo.' '(Petra Majdič)

(odgovor članu kajsica)
Neposredna povezava do sporočila: 2529
16.6.2008 11:46:18   
Grethy
Ojla sončkica zlata ... te še napadajo bruhci al so se že poslovili ?????

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 2530
16.6.2008 11:47:50   
sonček33
Greti bruhcev je manj, razen zvečer in ponoči, čez dan je pa kar ok. Tako da sem že sposobna kaj nardituser posted image razen kuhe, tega pa ne morem - mi smrdi vse tako, da sploh v kuhinjo ne upam it, ker se mi že nabira pol  vse

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 2531
16.6.2008 11:51:01   
Grethy
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

Greti bruhcev je manj, razen zvečer in ponoči, čez dan je pa kar ok. Tako da sem že sposobna kaj nardituser posted image razen kuhe, tega pa ne morem - mi smrdi vse tako, da sploh v kuhinjo ne upam it, ker se mi že nabira pol  vse

uuuuuuuuuuuujejjjj to pa zna bit nevarno, da boš pozabla kuhat user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ,

... božica ... kdo te pa zdaj razvaja in nadomešča v kuhinji ??? ... bodoči možek ???

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2532
16.6.2008 12:13:36   
ledenka
čao, bejbe user posted image  

sem klicala na GK, bova pri Zornu, in sicer 16. oktobra. eh... pa moj mora prej na s-gram. ga moram jutri naročit.

bomo videli, kako bo. in kaj bo. ampak vsaj moja včerajšnja depra je izginila... preveč otrok ta vikend, pa nosečnic. user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 2533
16.6.2008 12:18:08   
Grethy
Bravo Ledenkica, si se dogovorila ... pa magari oktober, sej ni važno, sam da je ... a so ti kr dodelili Zorna, al si mela možnost kej zbirat???

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2534
16.6.2008 12:18:23   
mismis
Ledenka

samo da je depra izginila, drugače pa verjamem, da te takšni dogodki znajo potolči.

Hitr enega Heineken-a (pa čeprav vitraulnega) pa bo svet precej lepši

kar se tiče doktorja bi lohka tudi dr. D vzela, septembra bom jaz že tko konec z njim oz. mi ne bo več zanimiv, vsaj upam user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil mismis -- 16.6.2008 12:19:22 >

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2535
16.6.2008 12:24:34   
ledenka
mišmiška, hvala user posted image  se danes bašem s češnjami, ki menda vzpodbujajo en pozitiven hormon, in je kar bolje. bejbi-vikend me je sesul. tako da me lahko zaenkrat kar daš na seznam pod GK z vprašajem user posted image  če bojo Reškotu dali dovolj postopkov, da bo tud pri njemu na zavarovalnico, bom šla kar tja. eh, urca dela tika taka, ne ratujemo nič mlajši user posted image

Grethy, ni bilo neke blazne debate. so mi kar Zorna določli. user posted image  ko sem omenila, da je pri naju moški faktor. je očitno strokovnjak za fantke user posted image  kolikor sem brala, je ok strokovnjak, za debate pa menda ni najbolj user posted image  

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 2536
16.6.2008 12:25:29   
ledenka
mišmiška, mogoče me bo pa tvoj dr. D z dildotom s kamero obdeloval user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2537
16.6.2008 12:28:08   
Grethy
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

mišmiška, hvala user posted image  se danes bašem s češnjami, ki menda vzpodbujajo en pozitiven hormon, in je kar bolje. bejbi-vikend me je sesul. tako da me lahko zaenkrat kar daš na seznam pod GK z vprašajem user posted image  če bojo Reškotu dali dovolj postopkov, da bo tud pri njemu na zavarovalnico, bom šla kar tja. eh, urca dela tika taka, ne ratujemo nič mlajši user posted image

Grethy, ni bilo neke blazne debate. so mi kar Zorna določli. user posted image  ko sem omenila, da je pri naju moški faktor. je očitno strokovnjak za fantke user posted image  kolikor sem brala, je ok strokovnjak, za debate pa menda ni najbolj user posted image  

user posted image user posted image user posted image ... jah Ledenka sej ni sam kriv da je tak ane user posted image user posted image user posted image user posted image smo si mal različni ... mogoče je pa mal sramežljiv, pa vase zaprt tip user posted image user posted image ... je pa stručko, to pa vse odtehta ane user posted image user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2538
16.6.2008 12:28:58   
mismis

mišmiška, mogoče me bo pa tvoj dr. D z dildotom s kamero obdeloval user posted image user posted image user posted image  

glede na to, da bom tisti čas jaz že konec pri njemu user posted image , ti ga z veseljem odstopim z dildotom ali brez.

Ko ga naslednjič spet vidim, mu bom še posebaj omenila tebe, da bo lahko bolj pozoren in bo pripravil pravo velikost dildota. user posted image user posted image user posted image  (sorry pozabil je)

< Sporočilo je popravil mismis -- 16.6.2008 12:31:36 >

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2539
16.6.2008 12:36:55   
Zvezdica

čao, bejbe user posted image  

sem klicala na GK, bova pri Zornu, in sicer 16. oktobra. eh... pa moj mora prej na s-gram. ga moram jutri naročit.

bomo videli, kako bo. in kaj bo. ampak vsaj moja včerajšnja depra je izginila... preveč otrok ta vikend, pa nosečnic. user posted image

Super ajsika, potem se akcija začne oktobra.
Navijam zateuser posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2540
16.6.2008 12:38:50   
ledenka
mišmiška user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  veš kaj, ti boš gotova že junija, ne septembra user posted image user posted image user posted image  

grethy, mogoče pa ga kako še bolj zadržano in sramežljivo bitje lahko spravi do pogovora. npr jaz user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 2541
16.6.2008 12:40:52   
mismis

mišmiška user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  veš kaj, ti boš gotova že junija, ne septembra user posted image user posted image user posted image   

kaj pa veš, mogoče bom potrebovala malo več UZ-jev pri njemu, da potrdimo, da je vse v redu...

drugače pa ne dvomim, da bi ti dr. Z pripravila do pogovora

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2542
16.6.2008 12:46:37   
Grethy

grethy, mogoče pa ga kako še bolj zadržano in sramežljivo bitje lahko spravi do pogovora. npr jaz user posted image user posted image user posted image

Ja odlično ... sicer te ne poznam, niti ti ne verjamem pretirano te tvoje izjave, ampak naj ti bo ... pa bodita oba sramežljivo zadržana user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2543
16.6.2008 12:47:07   
mismis
IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE

Daisy, a si se vrnila z morja, ali še kar kampiraš

Kampiram na šihtu. user posted image
Glej desno.

Tolk sem odkloplena, da sem čisto pozabila, da mam en sestanek popoldan in sem popolnoma nepripravljena. In namesto da bi se pripravljala, kar neki sanjam. Pa to ni za nikamor.

Čestitam našim novim nosečkam, pa seveda mlinčki in miški za tako obetavne rezultate. Pa saj vama ni treba z jajci pretiravat. user posted image user posted image

ustaj radni narode crne goreuser posted image user posted image

Daisy naša dobro opravi na sestanku, mogoče te pa zvečer srečam kaj na RR

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 2544
16.6.2008 12:49:20   
mismis
marjetka cvetka,

kar se tiče našega srečanja so vsi dobrodošli, tudi tiste, ki so dobrega srca, sej to je pa itak najbolj pomembno.

Ti si pa danes 9. dan po ET, kajne...ti ša kar malo počakaj s testom.
Kdaj bi pa morala tvoja user posted image    NE pridet?

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 2545
16.6.2008 12:57:28   
ledenka
IZVIRNO SPOROČILO: Grethy

Ja odlično ... sicer te ne poznam, niti ti ne verjamem pretirano te tvoje izjave, ampak naj ti bo ... pa bodita oba sramežljivo zadržana user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

mišmiš ti lahko pove, da sem zelo zadržana in sramežljiva... prvih 10 minut user posted image user posted image user posted image  pol se mi pa odpre user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 2546
16.6.2008 13:02:09   
mismis
Ledenka in Grethy

mismis ne more nič povedati, razen tega, da je Ledenka res prvih 10 minut zadržana,
potem se ji mogoče res odpre, ampak žal je sedela ravno poleg največje goflje na tem forumu, pa je nisem čisto nič slišala user posted image user posted image user posted image

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2547
16.6.2008 14:02:23   
Rubin.
Evo mene z misije user posted image : beta Hcg nekaj čez 500 (tako je dr. rekla). Jih je bilo kar nekaj z + iz naše skupine, tako da zgleda da je bila zelo uspešna user posted image .

Julija je tudi test naredila user posted image , rezultate bo pa sama povedala.

Lep dan še naprej.

Mismis, če še se ti da: UZ 30.6.2008

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 2548
16.6.2008 14:03:54   
Grethy

Ledenka in Grethy

mismis ne more nič povedati, razen tega, da je Ledenka res prvih 10 minut zadržana,
potem se ji mogoče res odpre, ampak žal je sedela ravno poleg največje goflje na tem forumu, pa je nisem čisto nič slišala user posted image user posted image user posted image

user posted image   user posted image   user posted image user posted image   user posted image Bejžta ga srat obe vidve user posted image user posted image user posted image   user posted image user posted image ...

sej sem tud jaz zadržana pa sramežljiva prvih sedem do osem sekund, pol pa če je kaj zgovornega ob meni tko rada prsluhnem, da če nč ne govorim tud nisem huda, znam pa tud ropotat pa v besedo segat ... ooooojaaaaaaaaa tut user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Grethy -- 16.6.2008 14:04:49 >

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 2549
16.6.2008 14:04:25   
gigi1

Ledenka in Grethy

In ta goflja nisem bola jst, ker sem žal Ledenkico zamudila user posted image

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 2550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  100 101 [102] 103 104   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  100 101 [102] 103 104   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?

Dojenje.
Admin

Ali menite, da je res, da dlje ko ženska doji, boljši je otrokov imunski sistem?