Abra
|
Gigi, naj te čisto nič ne skrbi, kaj bojo tam rekli. Od abrazije je več kot en teden in to kar se dogaja ni ravno po planu. Itak greš samoplačniško in takrat jih to toliko tudi ne briga. Če bo vse ok, toliko bolje, raje da te malo napizdijo, kajne? Tale FSH sem jaz spregledala, se vidi, da zadnje čase ne berem vsega ... je pa precej visok, 12.5 je za folikularno fazo še znotraj normale. Je pa najbrž zaradi let to nekje normalna vrednost, čeprav obstajajo tudi izjeme. Na klomifenski test se pa ne spoznam, mislim, da je obvezen po 40.tem, preden te dajo v postopek, nisem pa čisto prepričana. Če se bo slučajno Čarna oglasila, ona je tudi to dala skozi. Naj bi pa FSH naraščal do ovulacije, kako in koliko??? se mi ne sanja. TUdi ne vem, kakšna je npr. razlika, če meriš drugi oz. četri dan ciklusa, če se tudi tukaj že kaj pozna. Jaz sem imela na četrti dan 6, kar je ravno na meji super in dobro. Klomifen ti ziher ne poslabša stanja, vrednost FSH govori o jajčni rezervi. Višja je, slabše se navadno reagira na simulacijo, pridelaš manj jajčnih celic. Glede na to vrednost, ti navadno predpišejo večjo dozo. Če bi pa imela že 2. dan več kot 15, bi znali že težiti ali te spustijo v postopek ... do tam pa imaš še neki let Jaz sem več ali manj utrujena, ziher mi je vreme malo pomagalo, danes je spet bolje. Se pa zbujam ponoči, ker grem rodit al pa kaj drugega, v glavnem moram na wc. Tudi tisi "sendvič" včeraj me je pravzaprav na wc vlekel se mi je pa zdelo smešno, ker je bil Reš porodničar in me je čakal, da grem najprej jest, pol se pa na mizo vrnem, da opravmo hitro do konca Aja, moja pikica ima danes 9 tednov, čeprav mi tale rr koledarček danes kaže 10 ..
|