|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  117 118 [119] 120 121   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF/ICSI junij
18.6.2008 11:31:47   
Hope2
IZVIRNO SPOROČILO: pikovit

Evo mene sem v akcijiuser posted image perem,likam,sesam pomivam....user posted image Jaz sem za kakšno kavo ampak ne popoldanuser posted image greva z mojim v Portorož čez vikend.Tam okol 10h-11h.Če ste za?

Pikovitek, me vzameta s sabo, men se že 2 tedna meša, ko razmišljam o pizzi v pororožu, pa o dišečem morju na hrvaškem, mmmmmm borovci, morski zrak.... ni lepše plažeuser posted image

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 2951
18.6.2008 11:31:50   
blanč
Jaz sem letela takoj po testu . Poznam pa eno RR, ki je letela takoj po ET, tudi službena pot in ima dvojčke. Letalo nima veze, le pij dovolj in sprehodi se vsake kvatre, tako kot je že ena omenila. Vse kar sem jaz doživela slabega od letenja je bila huda utrujenost.
Zdaj ko sem v 18 tednu pa so mi priporočali elastične hlačne nogavice, zaradi strdkov in slabega pretoka krvi. Glede na dolgo pot v NY, bi si lahko tudi ti omislila te nogavice, saj ne škodijo nič, le koristijo lahko.
Drugače pa nas večina kar doma poležava in se razvaja, vsaj 3 dni po ET

jasen odgovoruser posted image user posted image user posted image  Bravo mišekuser posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil blanč -- 18.6.2008 11:32:43 >

(odgovor članu Hope2)
Neposredna povezava do sporočila: 2952
18.6.2008 11:38:18   
pikovit
IZVIRNO SPOROČILO: Hope2

Evo mene sem v akcijiuser posted image perem,likam,sesam pomivam....user posted image Jaz sem za kakšno kavo ampak ne popoldanuser posted image greva z mojim v Portorož čez vikend.Tam okol 10h-11h.Če ste za?

Pikovitek, me vzameta s sabo, men se že 2 tedna meša, ko razmišljam o pizzi v pororožu, pa o dišečem morju na hrvaškem, mmmmmm borovci, morski zrak.... ni lepše plažeuser posted image

Z veseljem draga mojauser posted image Prlet in ti odstopim posteljouser posted image

(odgovor članu Hope2)
Neposredna povezava do sporočila: 2953
18.6.2008 11:48:04   
pikovit
IZVIRNO SPOROČILO: mismis

Pikovit,

imam v mislih, kaj če se zmeniva za petek, ko bo punkcija že za mano?
Seveda, če ti ustreza

Zakaj pa jaz tega prej nisem opazila????user posted image Ne vem draga moja,če je pametno okol letat?Se raj zmeniva za ponedeljek.Kaj praviš?Jaz sem mnenja,da gremo lahko na kavo,da bi pa okol letala,mi pa ni.Sama se odloči.Razen,če bo polovni se okol tebe kaj sukal,potem tu malo popustimuser posted image

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 2954
18.6.2008 12:05:17   
mismis

Pikovit,

imam v mislih, kaj če se zmeniva za petek, ko bo punkcija že za mano?
Seveda, če ti ustreza

Zakaj pa jaz tega prej nisem opazila????user posted image Ne vem draga moja,če je pametno okol letat?Se raj zmeniva za ponedeljek.Kaj praviš?Jaz sem mnenja,da gremo lahko na kavo,da bi pa okol letala,mi pa ni.Sama se odloči.Razen,če bo polovni se okol tebe kaj sukal,potem tu malo popustimuser posted image

žal nisem te sreče, polovni bo na vrsti najprej 27.6. če bo naš kaj organiziral. Ampak v tistem tednu od 1.7. dalje bo pa 100% prišel na vrsto user posted image user posted image

OK, potem v ponedeljek shopingirava, v petek pa gremo na kavo...

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 2955
18.6.2008 12:14:44   
Grethy
Blanči, boš utegnila popoldan skoknit na en kofič???

... in spet iščemo dalje, zavedajoč se, da je šlo že prevečkrat mimo nas ... (G.D.M.)

''Ne se nikoli predat, četudi smo večkrat na kolenih. Čudeži se dogajajo.' '(Petra Majdič)

(odgovor članu Hope2)
Neposredna povezava do sporočila: 2956
18.6.2008 12:18:57   
mismis
Nč bejbe, mismis je pospravil bajto, zdej se grem pa malo sončkat na balkon, da nabacim brown bojo za jutrišnjo punkcijo.

Se tipkamo kasneje

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 2957
18.6.2008 12:22:31   
Abra
ojla pupke, ste opazile, kok več se zadnje čase tuki piše user posted image user posted image
Mišmiš, da ne bo treba celo odpret teme junij, 2. del user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: gigi1
Abrica že malcaš?

pravkar sem nektarino pojedla user posted image Kako pa je s tvojimi izcedki, se kaj umirja?

Hedi, prvi dnevi so vedno najhujši, pol je frka ok 7.-8- dneva, pol gre pa že na bolje. Takrat si že skor prepričana, da je ratalo user posted image so pa znaki čisto isti, ko za user posted image in depra je čist normalna user posted image še kako luštno knjigo preberi, včasih traja dalj, kot film user posted image

Zvezdica, ti si pa res bogica, še ena stvar se ti ne neha, te že druga ujame. user posted image user posted image delata več problemov, se bo treba navadit user posted image pa sporoči, kok sta že zrastla user posted image

Hope, kako si, razen da pogrešaš borove gozdičke? user posted image

Mala, že greješ? user posted image

Pozdravček vsem, čisto vsega nisem brala ... TREPETALKE NAVIJAM
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 2958
18.6.2008 12:39:59   
gigi1
Linda user posted image  user posted image  user posted image  za pingvinčka lepo ju grej.  Za postopek s stimulacijo se pa odločajo glede na diagnozo, odziv na prejšnjo stimulacijo, leta in kaj ti jaz vem kaj še vse. Verjetno je bolje brez, če le gre..

Rubinka rakica seveda, 22.6. Moj brat je 19.6. zato sem prec zagrabla za dvojčke user posted image . Mi pa raki bolj sedejo (ribica user posted image )

Pikovitka si se le zrajtala??? Jaz jo že ves čas prepričujem, da mora mal ležkat user posted image
Mehiška rula!

Miška kje pa ti sonce vidiš??? Pri nas je trda tema user posted image

Abrica draga kako si ti? Pri meni so danes izcedki spet temnorjavi (zaenkrat, včeraj je bilo dopoldan isto, popoldan pa spet sveža kri). Sem pa po včerišni telefonijadi kar pomirjena. Zdej me pa skrbi, da me bodo jutri vsi po vrsti napi...devali, ker sem tako paniko zagnala user posted image

Zvezdica kaj pravi UZ?

Mala kako je bilo?

Punce moje drage, še vedno mi nobena ni nič kaj konkretnega odgovorila glede FSH. 3. ali 4.dan (se ne spomnim več) 12,5, 9. ali 10. dan (po klomifenu) 15. A to pomeni, da pri meni klomifen samo poslabša stanje???

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 2959
18.6.2008 12:50:01   
Hope2
Pikovit pridem, sam malo kasnej tam nekje po 10.7. Pa pol zavijeve nekam na kavo ali pico ali tortico, ali solatko......

Abra pakiram, pakiram po 1 škatlo na dan, več mi ne zneseuser posted image , je treba počivatuser posted image .

Gigi kje si delala teste? Jaz imam 2 lestvice za lj gk laboratorij in za adrialab. Zgornja meja v prvem je 11,3, v adrialabu pa 12,5. Kako pa je s FSH v času ovulacije pa ne bi vedela. Ker sem skoz mislila, da so dostojni rezultati samo 2-4 dan ciklusa in ne v času stimulacijeuser posted image . Jaz sem bosa pri tvojem vprašanjuuser posted image . Nekje zadaj v glavi pa imam spomin, da s eitak vsaki ženski proti O poveča FSH, tak, da bi pol rekla, da je normalno, da se ti je povečal. Če se ne bi spreminjal, pol bi bilo vseeno kdaj it na test, pa veš, da moramo vse točno med 3 in 5 dnemuser posted image . Ma mal bluzimuser posted image

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 2960
18.6.2008 12:51:36   
Hope2

Nč bejbe, mismis je pospravil bajto, zdej se grem pa malo sončkat na balkon, da nabacim brown bojo za jutrišnjo punkcijo.

Se tipkamo kasneje

Malo pazi, da ne dobiš preveč boje, da se ne boš vsedla na mizo in te bodo nazaj poslali, da si gate slečešuser posted image .

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 2961
18.6.2008 12:54:07   
blanč
Žal bosta danes kafetale brez meneuser posted image . Sem popoldan zadržana. Tebi pa sigurno javim kako z tovornjakecem

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 2962
18.6.2008 13:00:12   
Abra
Gigi, naj te čisto nič ne skrbi, kaj bojo tam rekli. Od abrazije je več kot en teden in to kar se dogaja ni ravno po planu. Itak greš samoplačniško in takrat jih to toliko tudi ne briga. Če bo vse ok, toliko bolje, raje da te malo napizdijo, kajne? user posted image

Tale FSH sem jaz spregledala, se vidi, da zadnje čase ne berem vsega ... je pa precej visok, 12.5 je za folikularno fazo še znotraj normale. Je pa najbrž zaradi let to nekje normalna vrednost, čeprav obstajajo tudi izjeme. Na klomifenski test se pa ne spoznam, mislim, da je obvezen po 40.tem, preden te dajo v postopek, nisem pa čisto prepričana. Če se bo slučajno Čarna oglasila, ona je tudi to dala skozi.
Naj bi pa FSH naraščal do ovulacije, kako in koliko??? se mi ne sanja.
TUdi ne vem, kakšna je npr. razlika, če meriš drugi oz. četri dan ciklusa, če se tudi tukaj že kaj pozna. Jaz sem imela na četrti dan 6, kar je ravno na meji super in dobro.
Klomifen ti ziher ne poslabša stanja, vrednost FSH govori o jajčni rezervi. Višja je, slabše se navadno reagira na simulacijo, pridelaš manj jajčnih celic. Glede na to vrednost, ti navadno predpišejo večjo dozo. Če bi pa imela že 2. dan več kot 15, bi znali že težiti ali te spustijo v postopek ... do tam pa imaš še neki let user posted image

Jaz sem več ali manj utrujena, ziher mi je vreme malo pomagalo, danes je spet bolje. Se pa zbujam ponoči, ker grem rodit user posted image al pa kaj drugega, v glavnem moram na wc. Tudi tisi "sendvič" včeraj me je pravzaprav na wc vlekel user posted image se mi je pa zdelo smešno, ker je bil Reš porodničar in me je čakal, da grem najprej jest, pol se pa na mizo vrnem, da opravmo hitro do konca user posted image Aja, moja pikica ima danes 9 tednov, čeprav mi tale rr koledarček danes kaže 10 ..

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 2963
18.6.2008 13:01:03   
gigi1
Hope hvala. Teste sem delala na Leonišču. Brala sem da so vrednosti 10-15 mejne vrednosti. Nad 15 pa že slabe možnosti zanositve... Čeprav se je Pušenjaku oglasila ženska, ki je prvič zanosila v 36letu naravno z vrednostjo 16,9, drugič je imela vrednost čez 18 in tretjič čez 20.. Je rekla, da ma doma 3 zdrave otročke in je jezna na stroko, ker so ji stalno tupili, da zaradi visokih vrednosti ne more zanosit.
Ni mi jasno zakaj potem dajejo Klomifen? lahko bi pač probali brez...
Sem IVF G vprašala, pa je rekel, da so to samo pokazatelji. Da vrednosti niso bajne, je pa vse možno.

(odgovor članu Hope2)
Neposredna povezava do sporočila: 2964
18.6.2008 13:03:08   
Abra
Hope, pol že čisto prihajata nazaj? Sem spregledala, da sta že tko daleč. Se bo pol user posted image tuki rodil(a)? Se še vedno ne ve, kaj bo? user posted image

(odgovor članu Hope2)
Neposredna povezava do sporočila: 2965
18.6.2008 13:09:42   
gigi1
Abrica hvala. Sem pri Pušenjaku iskala odgovore, pa nič pametnega ne najdem. Zato tle težim, če ima katera kaj znanja o tem. Ooo ti si mela pa super vrednosti user posted image  user posted image  user posted image .
Ja tale s sendvičem je bila huda user posted image . Te dostkrat ponoč na WC vleče?
Koledarček na RR je tudi mene zmedel. Tako imajo naštimano, da ko dopolniš npr 9 tednov in je 9t0d te prec vrže v 10i teden.
Js ga pa ne znam deaktivirat. Zdej mi skoz kaže, da sem 1 teden noseča user posted image  user posted image  user posted image , bo tako verjetno do jeseni, ko bom spet vnesla ZDM.

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 2966
18.6.2008 13:15:16   
Hope2
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1

Hope hvala. Teste sem delala na Leonišču. Brala sem da so vrednosti 10-15 mejne vrednosti. Nad 15 pa že slabe možnosti zanositve... Čeprav se je Pušenjaku oglasila ženska, ki je prvič zanosila v 36letu naravno z vrednostjo 16,9, drugič je imela vrednost čez 18 in tretjič čez 20.. Je rekla, da ma doma 3 zdrave otročke in je jezna na stroko, ker so ji stalno tupili, da zaradi visokih vrednosti ne more zanosit.
Ni mi jasno zakaj potem dajejo Klomifen? lahko bi pač probali brez...
Sem IVF G vprašala, pa je rekel, da so to samo pokazatelji. Da vrednosti niso bajne, je pa vse možno.

O tej ženski ali pa podobni zgodbi sem tudi jaz brala in sicer na MON-u. Probaj tam v iskalniku vtipkat vidok FSH ali kaj podobnega, mogoče pa kaj najdeš zanimivega.  Glede vrednosti pa so potem očitno spremenili, na mojih lsitih so še druge vrednosti, no v glavnem da si not.

Abra ti je omenila čarno, probaj jo dobit na ZS črnitulipan je njen nik, če se ne motim

Ne, abra, še ne vemo kaj nosi med nogami, sem mislila, da bom imela UZ v nedeljo, pa mi ga ni hotela delat, je rekla, pred odhodom domov. Tle so tak škrti z UZ-ji, pa čeprav jih sam plačuješuser posted image . Rodil/a pa se bo doma v rodni deželiuser posted image

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 2967
18.6.2008 13:17:21   
Hope2
Koledarji na RR so baje narejeni tako, da ne kaže dejanske nosečnosti, temveč v katerem tednu siuser posted image , kar je pa potem prav. Če si noseča 9 tednov, si dejansko v 10 tednu. Joj, kdo je to zakompliciraluser posted image .

< Sporočilo je popravil Hope2 -- 18.6.2008 13:18:45 >

(odgovor članu Hope2)
Neposredna povezava do sporočila: 2968
18.6.2008 13:19:11   
Abra
Gigi, pa vprašaj Pušenjaka. Bomo vsaj vedle, zakaj gre. user posted image Al pa na "darovanje spolnih celic" tam odgovarjata dr. Pintarjeva in mišmišin dr. D in to tudi na ivf teme, ne samo o darovanju. Bo še boljše, ker Pušenjak se z neplodnostjo vseeno ne ukvarja.
Na wc mi na srečo ni treba it vsak dan, odvisno, kolko zvečer pijem, se pa vsak noč zbujam, kar se prej nikoli nisem. Mogoče spet kaj psiha dela pred pregledom, čeprav se zlo skulirano počutim user posted image
Tale rr koledar je tut ena čudna zadeva. Moraš adminu ali moderatorju pisat, da ti ga zbriše. user posted image na srečo se da vsaj datum prestavljat, da si že na jesen splaniraš user posted image

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 2969
18.6.2008 13:21:01   
mismis
Gigi

za izklopit koledarček pošlji mejl na moderatorje foruma, mislim da je KarinRR prava oseba. Mislim, da ga sama ne moreš, da je morala tudi naš Dakec poslati mejl moderatorju.

No pri nas je malo sončka, pa 23 stopinj imamo v senci.
Pa veste kaj, mismis pa spet novo 9-ko na faksu. JUPI JUPI, evo zdaj pa sem 100% da me čakajo samo še trije izpiti in diploma pa bom univ. dipl. ekon.

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu Hope2)
Neposredna povezava do sporočila: 2970
18.6.2008 13:23:12   
Abra
Hope, pol so čist vsi isti s temi uz user posted image ivf-ovke se v postopkih in pred njimi nanje tko navadimo, da sploh ne poznamo več pregleda brez uz, pol, ko smo končno noseče, bi pa še kar nadaljevale user posted image user posted image jaz bi že itak hotla imet kar svojega doma user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Hope2)
Neposredna povezava do sporočila: 2971
18.6.2008 13:24:24   
Abra
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image mišmiš!

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 2972
18.6.2008 13:28:24   
mismis
IZVIRNO SPOROČILO: Abra

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image mišmiš!

Abra hvala za čestitike user posted image

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 2973
18.6.2008 13:36:02   
Hope2
gigi, mogoče tu kaj najdeš http://med.over.net/forum5/search.php?67,search=povi%C5%A1an+FSH,page=1,match_type=ALL,match_dates=0,match_forum=THISONE

Mišmiš čestitkeuser posted image

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 2974
18.6.2008 13:54:50   
gigi1
Hope saj vse to od Pušenjaka sem na MONu brala. Hvala za linke.

Abra mogoče bom pa res dr.Dja vprašala. Če Miška dovoli user posted image

Miška user posted image  user posted image  user posted image  jupiii! Teb pa zadnje čase vse ratuje. Krasno najljubša moja miš, kar tako naprej! Js mam pa tako hudo dober filing zateuser posted image .

Za domovino (nataliteto) z dr. Djem naprej!
Mah, bom pa še par mescev 1 teden noseča user posted image . Sej ni tolk moteče. Prej je bilo, ko so se tedni spreminjali..
Kje pa to KarinRR najdem?

(odgovor članu Hope2)
Neposredna povezava do sporočila: 2975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  117 118 [119] 120 121   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  117 118 [119] 120 121   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Beremo: Refleksologija za začetnike
Težave z maternico ter menstrualne in menopavzne težave lahko omilite tudi z refleksno samomasažo.

Dojenje.
Admin

Ali menite, da je res, da dlje ko ženska doji, boljši je otrokov imunski sistem?