Abra
|
Gigi, za super novičke. In čist prav ima toj dr. V, če je enkrat ratalo, bo tut naslednjič. Na abstinenco si pa itak že navajena, kak teden gor ali dol Meni se sicer ne zdi, da sva huda tehno frika, sam ko okrog sebe pogledam, sva najbrž res se pa precej več kupi, kot uporablja. Ena kolegica, ki dela v eni rač. firmi mi je enkrat vprašala, če vem, kakšna je razlika med moškim in otrokom - v ceni igrač čeprav, ko partnerjevega nečaka pogledam (15let), si hujše zbira. Nabira denar in padajo zadeve za 1000 eur očitno bo treba do takrat, ko bojo naši zrastli še fajn šparat Sapi, 3 je več kot dovolj vedno se pa na punkciji še kakšen najde, res nima smisla preveč poslušat. Gita, super, pa se ti je spet začelo. Naj bo tokrat uspešno! Mišmiš, ti kar počivaj, da boš v torek fit za otroke Kajsica, super!! Že vohamo!!!! Jaz sem pa klasično popoldansko utrujena. Danes je bil spet plan šoping, a ni nobene volje, če pa pomislim, da bi morala še kaj pomerjat najbrž bom šla kar jutri direkt po pregledu. Me je pa mal k sebi spravil sladoled, ta magnum, ki nam tuki ob strani lušte dela res je dober, še dobro, da so v naši trgovini imeli samo enega zdej grem pa spet mal na kavč
|