gigi1
|
Ojla punce ena čvekica je nazaj! Cvetka draga kaj naj ti rečem drugega, kot, da te močno, močno in da greva septembra skupaj v novo borbo in ma, da nam rata, vsem ki smo tokrat "sloz padle"! Drži se, izkoplji se iz depre in optimistično naprej! Mlinčka, pa saj ne morem verjet, da si takak kokoška . No, pa je tudi punkcija za tabo. ET ti bo pa verjetno delal moj dr.V (je v sredo a, ne?). To bo še pingvinov za izvoz Netka superca , ti si tud ene kokoška, si vidla? V nedeljo bo stopka . ETje pa ob torkih (mislim da) dela Boklalova. Z njo nimam izkušenj, naj druge povejo. Gretka, klinčič pa ta menopur! js sem tud švicala, pa drugač ne. Ga mam pa verjetno še zmer v seb, ker kar švicam . Boljš bi blo, če bi ti ke usekal k Miški Kajši vse pod kontrolo?? Po mojem bo pa v nedeljo takooo debel plus, da se ti bo kar zableščalo pred očmi Dejzika škoda, da te ni bilo. Smo se spet mele prav fletno Blanči konc šihta? DB js se na spermiograme nič ne spoznam. Sej nekatere normalne vrednosti so gor napisane. Baje je pa to ena taka zadeva, da res samo tisti, ki se spoznajo vejo, kaj kej pomeni. Ti priporočam, da greš na MON in vprašaš Pušenjaka.