|
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 8.7.2008 22:48:08
|
|
|
|
Šarki
|
i
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 8.7.2008 22:48:23
|
|
|
|
Šarki
|
jkl
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 8.7.2008 22:48:31
|
|
|
|
alička
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič II IZVIRNO SPOROČILO: alička IZVIRNO SPOROČILO: Mič II IZVIRNO SPOROČILO: Mič II IZVIRNO SPOROČILO: Mič II IZVIRNO SPOROČILO: Mič II IZVIRNO SPOROČILO: Mič II IZVIRNO SPOROČILO: Volga IZVIRNO SPOROČILO: Vrtnica79 Sori ker se vmešavam v to temo. Sem slučajno uletela not, pa me zanima če tukaj tekmujete v citiranju Ne, ker ne znajo citirat. Madona, me to pojezi, pol strani samega citiranja, da ti slabo pride, dokler ne prideš do dna ampak ve kar dajte, boli me đoko. k gres na morje. saj vemo samo nimas .... slaufa To je pa zato, ker ni hotla tvojega zelenega vzet! evo in se ne javlja vec . matr. Šla je kufre pakirat
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 8.7.2008 22:48:37
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Vrtnica79 IZVIRNO SPOROČILO: Mič II IZVIRNO SPOROČILO: Mič II IZVIRNO SPOROČILO: Mič II IZVIRNO SPOROČILO: Mič II IZVIRNO SPOROČILO: Mič II IZVIRNO SPOROČILO: Volga IZVIRNO SPOROČILO: Vrtnica79 Sori ker se vmešavam v to temo. Sem slučajno uletela not, pa me zanima če tukaj tekmujete v citiranju Ne, ker ne znajo citirat. Madona, me to pojezi, pol strani samega citiranja, da ti slabo pride, dokler ne prideš do dna ampak ve kar dajte, boli me đoko. k gres na morje. saj vemo samo nimas .... slaufa ........... in rokavčkov................. o glej jo, cudovito :)). Niti kace.
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 8.7.2008 22:48:37
|
|
|
|
Šarki
|
m
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 8.7.2008 22:48:47
|
|
|
|
Vrtnica79
|
Pa ne, saj sem tu- ampak mi še vedno ni jasno za kaj se gre tu
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 8.7.2008 22:48:50
|
|
|
|
Šarki
|
n
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 8.7.2008 22:49:03
|
|
|
|
Šarki
|
o
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 8.7.2008 22:49:16
|
|
|
|
Šarki
|
p
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 8.7.2008 22:49:21
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: alička IZVIRNO SPOROČILO: Mič II IZVIRNO SPOROČILO: alička IZVIRNO SPOROČILO: Mič II IZVIRNO SPOROČILO: Mič II IZVIRNO SPOROČILO: Mič II IZVIRNO SPOROČILO: Mič II IZVIRNO SPOROČILO: Mič II IZVIRNO SPOROČILO: Volga IZVIRNO SPOROČILO: Vrtnica79 Sori ker se vmešavam v to temo. Sem slučajno uletela not, pa me zanima če tukaj tekmujete v citiranju Ne, ker ne znajo citirat. Madona, me to pojezi, pol strani samega citiranja, da ti slabo pride, dokler ne prideš do dna ampak ve kar dajte, boli me đoko. k gres na morje. saj vemo samo nimas .... slaufa To je pa zato, ker ni hotla tvojega zelenega vzet! evo in se ne javlja vec . matr. Šla je kufre pakirat upam, da spakira slauf, ker smo ze na 499. na 500 bo konec obratovalnega casa, zal.
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 8.7.2008 22:49:22
|
|
|
|
alička
|
IZVIRNO SPOROČILO: Vrtnica79 Pa ne, saj sem tu- ampak mi še vedno ni jasno za kaj se gre tu Neki se matramo
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 8.7.2008 22:49:29
|
|
|
|
Šarki
|
r
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 8.7.2008 22:49:42
|
|
|
|
Šarki
|
s
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 8.7.2008 22:49:54
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: alička IZVIRNO SPOROČILO: Vrtnica79 Pa ne, saj sem tu- ampak mi še vedno ni jasno za kaj se gre tu Neki se matramo kr tko Volgi rihtamo slauf, pa ga noce.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
alička
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič II IZVIRNO SPOROČILO: alička IZVIRNO SPOROČILO: Mič II IZVIRNO SPOROČILO: alička IZVIRNO SPOROČILO: Mič II IZVIRNO SPOROČILO: Mič II IZVIRNO SPOROČILO: Mič II IZVIRNO SPOROČILO: Mič II IZVIRNO SPOROČILO: Mič II IZVIRNO SPOROČILO: Volga IZVIRNO SPOROČILO: Vrtnica79 Sori ker se vmešavam v to temo. Sem slučajno uletela not, pa me zanima če tukaj tekmujete v citiranju Ne, ker ne znajo citirat. Madona, me to pojezi, pol strani samega citiranja, da ti slabo pride, dokler ne prideš do dna ampak ve kar dajte, boli me đoko. k gres na morje. saj vemo samo nimas .... slaufa To je pa zato, ker ni hotla tvojega zelenega vzet! evo in se ne javlja vec . matr. Šla je kufre pakirat upam, da spakira slauf, ker smo ze na 499. na 500 bo konec obratovalnega casa, zal. Se strinjam, bo več kot dost za dons.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Šarki
|
š
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 8.7.2008 22:50:06
|
|
|
|
Šarki
|
t
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 8.7.2008 22:50:12
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanchi š t
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 8.7.2008 22:50:20
|
|
|
|
Šarki
|
u
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 8.7.2008 22:50:23
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič II IZVIRNO SPOROČILO: tanchi š t v
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 8.7.2008 22:50:33
|
|
|
|
Šarki
|
v
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 8.7.2008 22:50:37
|
|
|
|
Vrtnica79
|
Aha, 500 nabirate. Mater sem blont
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 8.7.2008 22:50:41
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič II IZVIRNO SPOROČILO: Mič II IZVIRNO SPOROČILO: tanchi š t v Ž.
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 8.7.2008 22:50:46
|
|
|
|
Šarki
|
z
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 8.7.2008 22:50:48
|
|
|
|
alička
|
z
|
|
|
|
Ime za deklicotanjusiKaj pa je vam všeč?Nika (
17%)

Nina (
10%)

Maja (
8%)

Taja (
16%)

Lara (
21%)

Julija (
28%)
Število vseh glasov: 283Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!