|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  65 66 [67] 68 69   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 2005- 2. del
7.7.2008 19:23:51   
tažana
benika: ali sta se kaj slišali s Pety? Nevrjetno se mi zdi, da še nič ni, če so jo zjutraj klistirali user posted image .

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 1651
7.7.2008 19:57:48   
benika
Drage moje, naj vam sporočim

"Danes ob 18.32 je Vid dobil 54 cm veliko in 3790 g težko sestrico Kajo."

Pa smo jo le dočakale
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

< Sporočilo je popravil benika -- 7.7.2008 19:58:23 >

(odgovor članu tažana)
Neposredna povezava do sporočila: 1652
7.7.2008 20:14:44   
Kinokija
ISKRENE ČESTITKE MALI PRINCESKI IN MAMICI !!! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 1653
   [Brisano sporočilo]
7.7.2008 20:18:39   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Kinokija)
  Neposredna povezava do sporočila: 1654
7.7.2008 20:31:47   
Nika v službi
No, končno!user posted image user posted image user posted image PRISRČNE ČESTITKE, PETY!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Prava manekenka - visoka in postavna punca kot mamica! Lepo se crkljajte.

Ninočka, mi bomo v hotelu Apollo, kje pa ste vi v Luciji? Vsekakor se moramo videt, vsaj na kaki kavici. V kompleksu Lifeclass je kar nekaj igralnic, lahko v miru spijemo kavico. Itak pa je na plaži tudi dovolj možnosti. Še prej pa morava izmenjati mobi številke za lažjo komunikacijo....

Pa poročaj, kako ste opravili na ponovnem pregledu.

Teta beta, kaj je s tabo? Kako ctg, kako Daša?

Mi imamo zdajle strašno neurje s točo, bom kar ugasnila in izključila računalnik, da ne bo kakšne štale.

Nočko!

< Sporočilo je popravil Nika v službi -- 7.7.2008 20:33:38 >

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1655
7.7.2008 20:41:37   
tažana
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  pety!!! in "mala" Kaja! čestitke pa seveda še velikemu bratcu Vidu in očiju user posted image !

(odgovor članu Nika v službi)
Neposredna povezava do sporočila: 1656
7.7.2008 20:56:08   
teta beta
Bravo, Pety!!! Čestitke vsej družinici! user posted image user posted image user posted image Vse najlepše v življenju mali Kaji!

Pa me je prehitela. Pri nas ni nič. Plodovnice je menda še dosti, posteljica je še v redu, tako da imam ctg spet čez dva dni. Otrok pa naj bi imel nekje okrog 3.300 g.

Daša je v redu, vročine že cel dan nima. Bogve kaj je bilo, ampak zdaj je v redu in mi je že prejle pri večerji spila živce. No, tam se je začelo in se končalo v postelji, da sem se še samo zadirala na njo, zdaj pa jo daje B. spat. In pol imam slabo vest. Ehhh, .......

Ko si srečen, daj z dlanjo udari v dlan...

(odgovor članu tažana)
Neposredna povezava do sporočila: 1657
7.7.2008 21:05:10   
ninocka
Pety, iskrene cestitke za malo princesko Kajo
   user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sej v bistvu je kar orng decva user posted image

Pa cestitke tudi bratcu Vidu in ocku
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Never argue with an idiot. They drag you down to their level and beat you with experiences.

(odgovor članu teta beta)
Neposredna povezava do sporočila: 1658
7.7.2008 21:30:22   
spelka12
Iskrene čestitke vsem udeleženim pri rojstvu vaše Kajeuser posted image user posted image . Upam, da je šlo hitro pety.
Mi smo bili pa včeraj v Bohinju. Sanjsko. Vsako morje se skrije pred tem biserom. Kljub ledeno mrzli vodi sem 2x zaplavala. Kdor še ni bil, kaj še čaka?

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 1659
7.7.2008 22:28:14   
A-N-J-A
Čestitke Pety za princesko Kajouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !

Za 10g je prekašala moja dva , v velikosti so pa istiuser posted image .

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 1660
8.7.2008 7:43:22   
Pia67
user posted image Katja, srečno na tem svetu. Si pa res krepka punčka user posted image

Spelka, sva istih misli glede bohinjskega kota. Tudi mi2 greva 14.8., da izkoristiva praznik in podaljšava vikend v Bohinj. Šotor, pa dobre pohodne čevlje in mal špehka(ta itak trmasto vztraja), ki me bo grel v brrr vodi, pa bo. Pa še tek bo, celo dva naenkrat user posted image .

Nika, a tako neurje ste imeli. Pri nas je le pridno grmelo, vrt pa sem pridno zalivala ob 23. uri, ko sem ugotovila, da ne bo nič.

Zaenkrat je to vse ... Itak me zanimajo povsem druge stvari in vas ne bom ravno utrujala z mojimi idejami user posted image

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 1661
8.7.2008 14:32:23   
doroteja23
user posted image user posted image  Pety čestitke!user posted image user posted image

user posted image Enako tudi atiju in bratecu Vidu!user posted image

Mi smo že nazaj iz morja. Blo je super, ampak prekratko. Blo je tak fajn, da smo si že rezertvirali za drugo leto. To bi blo zaenkrat vse. Poročio sledi.

(odgovor članu Pia67)
Neposredna povezava do sporočila: 1662
8.7.2008 17:21:12   
benika
Danes je Špelka izgubila obe pikici. Ne vem, kaj naj rečem.....strgalo mi bo srceuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu doroteja23)
Neposredna povezava do sporočila: 1663
8.7.2008 19:04:13   
doroteja23
user posted image user posted image user posted image user posted image OOOOOO    benika! user posted image user posted image user posted image user posted image

Me je kr stisnilo ko sem vidla kaj si napisala. Bodite močni. Predvsem pa bodite močni za Špelko!user posted image user posted image

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 1664
8.7.2008 19:09:51   
teta beta
PROSIM???????!!!!!!!! Kaj pa je zdaj to? Saj ne morem verjet! Sem čisto v šoku, takole strela z jasnega. Držite se, bodite močni! Kaj več tako ne morem napisat... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu doroteja23)
Neposredna povezava do sporočila: 1665
8.7.2008 19:56:14   
tažana
O JOJ! Pa tako dobro je kazalo user posted image user posted image user posted image !
špelka: Ostala sem brez besed... user posted image   mislim na vaše user posted image user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 1666
9.7.2008 7:36:47   
Pia67
Grozljivka...

Zelo sem občudovala Špelkin pogum in voljo, ker poznam nekaj žalostnih zgodb večplodnih user posted image .

Špelka mislim nate.

Damjana

(odgovor članu tažana)
Neposredna povezava do sporočila: 1667
9.7.2008 7:49:59   
Nika v službi
Špelka, Benika, obnemela sem ob tej novici. Strašno. Nepojmljivo. Nimam besed, lahko le jokam z vami vsemi.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Pia67)
Neposredna povezava do sporočila: 1668
9.7.2008 8:26:37   
benika
Danes ob polnoči je Špelka rodila user posted image fantka, ob 4h pa še user posted image deklico.

Zaenkrat se kr dobro drži, najbolj jo pa zanima, če je šla teta beta že rodit.

Hvala vsem za vaše besede in dobre misli.Rada vas imam

(odgovor članu tažana)
Neposredna povezava do sporočila: 1669
9.7.2008 8:30:33   
tažana
benika: Ves čas mislim ne vaše user posted image user posted image .  Pozdravi Špelko!
tudi tebi tetica user posted image user posted image . Držite se user posted image

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 1670
9.7.2008 8:59:51   
teta beta
Ne, nisem še šla. Pozdravi Špelko in držite se! 

(odgovor članu tažana)
Neposredna povezava do sporočila: 1671
9.7.2008 9:19:16   
Nika v službi
Pozdravi Špelko in ji prenesi vse naše dobre misli za njeno čimprejšnje okrevanje - duše in telesa.user posted image user posted image user posted image user posted image

Benika, oprosti, ker sprašujem, ampak kaj se je pravzaprav zgodilo? A je začela krvaveti, se je pikicama srček ustavil?

Pa jaz bi predlagala, da naši Špelki pošljemo en telegramček, lahko tudi jaz zanj poskrbim, samo Beniko prosim za podatke na ZS - naslov P in njene osebne podatke.

< Sporočilo je popravil Nika v službi -- 9.7.2008 9:20:51 >

Neposredna povezava do sporočila: 1672
   [Brisano sporočilo]
9.7.2008 9:22:06   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Neposredna povezava do sporočila: 1673
9.7.2008 9:52:54   
ninocka
Sem brez besed....ne morem verjeti...jocem z vami user posted image user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Nika v službi
Pozdravi Špelko in ji prenesi vse naše dobre misli za njeno čimprejšnje okrevanje - duše in telesa.

Se podpisem pod tole, sem prevec pretresena, da bi sama znala kaj lepse napisat user posted image user posted image user posted image user posted image

Benika tudi tebi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   bodi mocna za sestrico user posted image user posted image

Never argue with an idiot. They drag you down to their level and beat you with experiences.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1674
9.7.2008 17:44:01   
benika
Benika, oprosti, ker sprašujem, ampak kaj se je pravzaprav zgodilo? A je začela krvaveti, se je pikicama srček ustavil?

Včeraj je začela krvaveti. Takoj jo je dragi odpeljal na Jesenice, kjer so ji povedali, da je že 5 cm odprta in da sta pikca umrla. Več ne vem, bo verjetno sama kaj več povedala, ko si bo opomogla in prišla kej sem pogledat.

Drugače sem pa včeraj dopoldne v P obiskala našo ljubo Pety (kot veste sem Gorenjka, škrta u nulo in darilo rajši nesem, kot pa da pošljem telegram-je predragouser posted image user posted image user posted image ).  Kaja je cuker od cukra in zgleda kot mali boksarček (polna lička ion res mala zna grdo gledatuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ). S Pety sva se še norca delali. V glavnem, lepo, lepo vas pozdravlja in se vam zahvaljuje za čestitke.  Za darilo sem ji v našem imenu odnesla ene ful kjut copatke in  seveda čestitko.

Neposredna povezava do sporočila: 1675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  65 66 [67] 68 69   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  65 66 [67] 68 69   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
Novo šolsko leto: Kako otroku olajšati prehod
Začetek šolskega leta je lahko za otroke stresen, a z nekaj pripravami, razumevanja in pozitivne motivacije lahko starši...

Filmi za odrasle.
пеперутка16

Rad gledaš "filme za odrasle"?