ribicau
|
OJ! Včerej nisem bla glih sposobna kej več napisat, zato bom zdele kej več povedala. Hvala vsem za izrečeno sožalje. Ja tkole je. Sej jest in vsi v družini smo bli že čist pripravljeni in samo u bistvu samo še čakali kdaj se bo zgodilo. Ampak jest sem bla pač prepričana, da me bo mami poklicala in mi pač povedala, da je ata preminil, tko sem pa prišla v k njemu na obisk (je bil zadnjih 14 dni v domu za ostarele) je pa ležal na postelji že mrtev. To pa je šok. U glavnem, zdej čakamo, da nam sporočijo, kdaj bo lahko pogreb. Nekej so nam namignili soboto, drugače pa šele v ponedeljek. Jest nadvse upam, da bo čimprej, da se poslovimo in živimo dalje. No, pa dosti žalostnih novic, še ena zelo lepa novica za vse nas, sploh pa za mojo punčko! Prišli so krvni izvidi od testiranja na alergijo na KM in vam povem, da smo padli v razred 0 . Specifični IgE na KM je 0,15 in pademo v razred 0 - negativno, prej smo imeli pa 2,40 in smo bili v 2. razredu. Zaenkrat imamo še vedno dieto, ker je kožni test še vedno pokazal reakcijo, ampak jaz upam, da se bo počasi tudi koža pomirila in bomo drugo leto zmagali! Tko, zdej morm pa delat!
|