|
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 10.7.2008 22:28:09
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: alička IZVIRNO SPOROČILO: Mič II IZVIRNO SPOROČILO: alička IZVIRNO SPOROČILO: Mič II Samo se vedno ne morem verjeti, kako sem stancala pikice, da bi bile cimprej na petstotki Dobra si bila ja hvala :). Vsaj eno zadovoljstvo, ce je clovek trot . na dobri poti sem do poljoprivrede. Po moje je najboljše, da se na Kmetijo (šou) prijaviš, malo za trening. tezko. nimam tv-ja .
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 10.7.2008 22:28:37
|
|
|
|
Pikec
|
na dobri poti sem do poljoprivrede. Lubica, ti si že praktično v Polju Joke
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 10.7.2008 22:29:29
|
|
|
|
alička
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič II IZVIRNO SPOROČILO: alička IZVIRNO SPOROČILO: Mič II IZVIRNO SPOROČILO: alička IZVIRNO SPOROČILO: Mič II Samo se vedno ne morem verjeti, kako sem stancala pikice, da bi bile cimprej na petstotki Dobra si bila ja hvala :). Vsaj eno zadovoljstvo, ce je clovek trot . na dobri poti sem do poljoprivrede. Po moje je najboljše, da se na Kmetijo (šou) prijaviš, malo za trening. tezko. nimam tv-ja . Nič hudega, kar tja pejt .
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 10.7.2008 22:29:44
|
|
|
|
Anonimen
|
na dobri poti sem do poljoprivrede. Lubica, ti si že praktično v Polju A to je kompliment ? V tem norem svetu ni tako trapasto biti v Polju . Tudi Idrija pride, samo malo kasneje, ko osvojim se hribovske predele.
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 10.7.2008 22:30:12
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: alička IZVIRNO SPOROČILO: Mič II IZVIRNO SPOROČILO: alička IZVIRNO SPOROČILO: Mič II IZVIRNO SPOROČILO: alička IZVIRNO SPOROČILO: Mič II Samo se vedno ne morem verjeti, kako sem stancala pikice, da bi bile cimprej na petstotki Dobra si bila ja hvala :). Vsaj eno zadovoljstvo, ce je clovek trot . na dobri poti sem do poljoprivrede. Po moje je najboljše, da se na Kmetijo (šou) prijaviš, malo za trening. tezko. nimam tv-ja . Nič hudega, kar tja pejt . Kje pa je ta kmetija? A ti gres tudi?
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 10.7.2008 22:31:35
|
|
|
|
alička
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič II IZVIRNO SPOROČILO: alička IZVIRNO SPOROČILO: Mič II IZVIRNO SPOROČILO: alička IZVIRNO SPOROČILO: Mič II IZVIRNO SPOROČILO: alička IZVIRNO SPOROČILO: Mič II Samo se vedno ne morem verjeti, kako sem stancala pikice, da bi bile cimprej na petstotki Dobra si bila ja hvala :). Vsaj eno zadovoljstvo, ce je clovek trot . na dobri poti sem do poljoprivrede. Po moje je najboljše, da se na Kmetijo (šou) prijaviš, malo za trening. tezko. nimam tv-ja . Nič hudega, kar tja pejt . Kje pa je ta kmetija? A ti gres tudi? Nimam pojma, so me danes spomnili na rr, je bila ena tema, če bomo gledali ali nekaj takega. Ne bi hvala! Grem rajš na morje!
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 10.7.2008 22:32:32
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: alička Ne bi hvala! Grem rajš na morje! Pejt no :). Tam bi imeli cas priti do tisocke. ...in to v sluzbenem casu
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 10.7.2008 22:33:27
|
|
|
|
alička
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič II IZVIRNO SPOROČILO: alička Ne bi hvala! Grem rajš na morje! Pejt no :). Tam bi imeli cas priti do tisocke. ...in to v sluzbenem casu Ja to pa 100%
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 10.7.2008 22:34:17
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: alička IZVIRNO SPOROČILO: Mič II IZVIRNO SPOROČILO: alička Ne bi hvala! Grem rajš na morje! Pejt no :). Tam bi imeli cas priti do tisocke. ...in to v sluzbenem casu Ja to pa 100% Si si premislila, a ne ?
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 10.7.2008 22:34:27
|
|
|
|
Pikec
|
O šit ka sem našla... KAKO zgleda
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 10.7.2008 22:35:42
|
|
|
|
Anonimen
|
Pikc, kako pa ti kaj stojis s Kmetijo? Prides?
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 10.7.2008 22:36:17
|
|
|
|
Anonimen
|
Pa zvesto bi blo fajn zapecat...da ne bi rabila toliko peglat
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 10.7.2008 22:36:23
|
|
|
|
alička
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pikec RR O šit ka sem našla... KAKO zgleda Ja letnico poglej Pikec! 1993, takrat sem... ne povem , ker boste vedle kok sem že stara.
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 10.7.2008 22:36:51
|
|
|
|
alička
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič II Pa zvesto bi blo fajn zapecat...da ne bi rabila toliko peglat To bi pa bila rešitev zanjo!
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 10.7.2008 22:37:31
|
|
|
|
alička
|
Zadnjič je ena pravila, da imam mož 100 srajc (pa mislim, da ni bila Zvesta).
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 10.7.2008 22:37:55
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: alička ... ne povem , ker boste vedle kok sem že stara. Jaz sem petintrideset. Lahko se kaksno tvoje leto vzamem, se mi ne bo kaj dosti poznalo... , pri teh letih .
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 10.7.2008 22:38:58
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pikec RR O šit ka sem našla... KAKO zgleda A nima zdaj nek podoben look? Je bila pa tale fajn za zurat in noret
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 10.7.2008 22:39:01
|
|
|
|
alička
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič II IZVIRNO SPOROČILO: alička ... ne povem , ker boste vedle kok sem že stara. Jaz sem petintrideset. Lahko se kaksno tvoje leto vzamem, se mi ne bo kaj dosti poznalo... , pri teh letih . Sva tukaj. 36.
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 10.7.2008 22:39:50
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: alička IZVIRNO SPOROČILO: Mič II Pa zvesto bi blo fajn zapecat...da ne bi rabila toliko peglat To bi pa bila rešitev zanjo! Zvestaaaaaaaaaaaaaaaaaa, dobrodelna organizacija vas isce. Javite se pod sifro Nic vec peglanja :).
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 10.7.2008 22:40:22
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: alička IZVIRNO SPOROČILO: Mič II IZVIRNO SPOROČILO: alička ... ne povem , ker boste vedle kok sem že stara. Jaz sem petintrideset. Lahko se kaksno tvoje leto vzamem, se mi ne bo kaj dosti poznalo... , pri teh letih . Sva tukaj. 36. Pol se pa ne splaca delit.... , bi bil sam del...
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 10.7.2008 22:40:35
|
|
|
|
Pikec
|
Pikc, kako pa ti kaj stojis s Kmetijo? Prides? Jst stopim skoz vrata pa mam kmetijo... Sicer se pa trudim, da se ji izogibam v velikem loku Čeprav se mi je enkrat zareklo, pa sem se soplesalcu ponudla da grem na kozolc z njim seno pospravlat... HB pol ni blo treba... K sreči so pa pr nas doma preslišali njegovo ponudbo, če ne bi ga terali še sno pospravlat Tko da kmetija ni zme, hvala
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 10.7.2008 22:40:53
|
|
|
|
Anonimen
|
Zadnjič je ena pravila, da imam mož 100 srajc (pa mislim, da ni bila Zvesta). Mogoce je zvesta dobila navdih .
|
|
|
|
Konfekcijska številkajosephine27Katero konfekcijsko številko oblačil nosite?38 ali manj (
48%)

40/42 (
30%)

44/46 (
16%)

48/50 (
5%)

52 ali več (
1%)
Število vseh glasov: 412Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!